Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1201/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ez azt jelenti, hogy a fiatal barátnődnek elege lett belőled?

Igen, ez borítékolható változat volt. Nincs miért csodálkoznod. De minek a kamu profil? Mi volt a célod vele?

Mihez kezdesz ezek után? Van B forgatókönyved?

2023. nov. 23. 14:37
 1202/2044 A kérdező kommentje:

A kamu profil pont azért kellett, hogy mit mond másoknak, hogy érez.

Most haragszik, de le fog nyugodni. Akkor minden újra rendben lesz. Mondtam, hogy impulzív, hirtelen haragú, féltékeny.

2023. nov. 23. 14:43
 1203/2044 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező. Te teljesen hülye vagy. Eljátszottad a bizalmát az online térben. Ezt nem lehet visszacsinálni. Ha meg is békél, mostantól mindig gyanakodni fog, hogy kilesed vagy átvered. Ezért kellett volna egyenesen megkérdezni tőle, ami érdekel, ha már egyszer ő életed társa a jövőre nézve. Hát ezt is te főzted most magadnak. Edd is meg.
2023. nov. 23. 14:47
 1204/2044 anonim ***** válasza:
98%
Mondtam az előbb is. Addig kúszik a lány után, míg lehet. Számunkra már világos, hogy a lány egy buta kislány, aki hirtelen gerjed haragra, de szerelemről részéről szó sincs. A kérdező is tudja már, de majd könyörög neki pár napot, bizonygatja, hogy nem is ő írt és nyalja a talpát tovább.
2023. nov. 23. 15:02
 1205/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én meg már valahogy előre sejtettem, hogy az egész sztori végül úgy lesz lezárva, hogy lányka lelépett, a kérdező meg vissza (próbálja) könyörgi magát az asszonyhoz.
2023. nov. 23. 16:04
 1206/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
#1202:OK, de hogyan fog lenyugodni? Úgy, hogy Te kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig nem Te voltál a kamu profil vagy úgy, hogy bevallod, Te voltál és megmondod, miért? Ebben a dologban hirtelen döntened kell!:)
2023. nov. 23. 16:22
 1207/2044 A kérdező kommentje:
Nem fogom bevallalni, hogy én voltam. Így érezze magát rosszul, hogy hamisan vádolt meg.
2023. nov. 23. 16:37
 1208/2044 Noren1989 ***** válasza:
97%
Amúgy kicsit ellaposodott a sztori, dobd fel valamivel!
2023. nov. 23. 16:44
 1209/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
1207: Figyelj, nem érzed Te magad egy cseppet se aljasnak? 'Érezze magát rosszul' mondod ezt arról, aki miatt felborítottad az életed, tehát -elvileg- fontos neked. Mi lenne, ha nem lenne fontos? Egyébként meg nagyon gondold át, hogy érdemes-e tagadni? Pl az a fotót- jármű talán- amit a hamison tettél fel- nem láthatta nálad valóban ? Vagy nem azonos a környezet? Piszok könnyű lebukni, ha a másik keresi a jeleket...
2023. nov. 23. 16:44
 1210/2044 A kérdező kommentje:

A fotó Google kép és nem is mondtam neki, hogy saját. Nem hazudtam ezzel kapcsolatban.

Ő most fenyegetőzik, hogy mind a munakhelyen mind a nejemnek szaftos infókat fog kiadni rólam. Ez az oldala félelmetes és eddig ismeretlen számomra. És amúgy is, nem lehet biztos benne, hogy én vagyok, akkor milyen jogon próbál rólam terhelő infókat terjeszteni?

2023. nov. 23. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!