Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1241/2044 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, a kérdezőnek nem lehet segíteni és nem is érdemes. Nem elég az agyi teljesítménye hozzá. A 1239-es is az ő szintjén áll, mivel nem fogja fel, hogy a kérdezőt semmi más nem élteti csak a farka kielégítése. Az az Isten. Más nem is létezik számára és nem is fog létezni soha. Esetleg 95 éves koràban, amikor már pelenkában döglik majd valamelyik krónikus osztályon, ha akkor még létezik belőlük. Bár ekkor is csak a farkukat rángatják...ki a pelenkából, meg kenik a szart az ágyba (is).
2023. nov. 24. 14:28
 1242/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nem egy idős nő kell a kérdezőnek, fiatal lányok. Segítség se kell neki, ő teljesen jól elvan. Van most egy kis káosz, mert pont az asszony is a napokban adta a kezébe a válást és most meg a lány is. De ő úgy döntött, tényleg a lány az igazi, azt a kapcsolatot próbálja menteni. Most nagyon eltűnt, lehet éppen egy padon fagyoskodnak és könyörög. Talán tudott az anyjától kölcsön kérni és vett egy szelet csokit engesztelésül 😂
2023. nov. 24. 14:50
 1243/2044 anonim ***** válasza:
95%
Mi a helyzet kérdező? Sikerült rávenned a csajt, hogy maradjon veled?
2023. nov. 24. 18:17
 1244/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én is kíváncsian várom. Szerintem most még meg tudja győzni. Nagyon hamar kidobta a lány, oké ez még csak az első volt. Ha ma vissza is szerzi, napok, hetek kérdése. Mert lehet kedves meg aranyos a lánnyal, de a lány utána is azt fogja látni, amit most. A nagy semmit. Szóval lehet itt játszadozni, mint a kiskamaszok, te szeretsz, én szeretlek stb. De semmi értelme.
2023. nov. 24. 18:24
 1245/2044 anonim ***** válasza:
95%
#1242 azt a kapcsolatot menti, amelyiket még tudja. A kislány nem ismeri egyáltalán még, az asszony igen, nála labdába se rúghat.
2023. nov. 24. 18:50
 1246/2044 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg mindkettőt próbálja menteni, pont ezen bukik most el.
2023. nov. 24. 19:46
 1247/2044 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem írta, hogy a feleségével javult volna a kapcsolat és nem is utalt rá, míg azt folyton mondja, hogy a lány így meg úgy. Nem elképzelhetetlen számomra, hogy tényleg szereti a lányt, legalábbis ezt vette a fejébe. Miatta hagyott el mindent, szóval kell neki ez a lány. Mivel nem is írt ma talán, nagy "munkában" lehet.
2023. nov. 24. 19:56
 1248/2044 anonim ***** válasza:
96%
Igen, de elválni sem hajlandó, korábban leírta.
2023. nov. 24. 20:01
 1249/2044 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan érdeklődő írt, és jelentem kibékültünk. Nem hiába volt minden törekvésem, sikerült megoldani azért.
2023. nov. 24. 20:10
 1250/2044 anonim ***** válasza:
97%
És most úgy őszintén, szerinted meddig? Egyszer már kidobott, legközelebb is ki fog.
2023. nov. 24. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!