Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
# 1259 vagyok.
Nekem ez a kérdező által szerénységnek nevezett dolog sem szerénységnek tűnik. Nyávog a lány, hogy ő nem szép, nem csinos, ez nem szerény, hanem várja, hogy azt mondják neki, hogy de igen, te vagy a legjobb, legszebb.
Lehet tényleg nem érzi magát a lány jól a kapcsolatban, nem is ezt akarja, de ugye egyelőre jól szórakozik a kérdezővel és élvezi, hogy két napig könyörgött neki megállás nélkül.
De te kérdező, ó, te nagyon csicska vagy és észre sem veszed. Egy idő után már nem lesz elég a térden csúszás.
Én most kivételesen a lány védelmében írok, mert a kérdező marad egy gerinctelen f. sz.
Én is voltam ilyen kapcsolatban, nem ekkora korkülönbséggel, de én simán el tudom a helyzetet képzelni. Tiniként úgy éreztem, hogy anyám és apám csak a testvéremmel foglalkozik, mivel ő sportolt és folyton mentek vele edzésre, meccsekre. Ekkor ismertem meg az akkori párom. Na most simán el tudom képzelni, hogy a kislány hasonló helyzetben van. Nem tudjuk, hogy milyen a családi viszonya, hogy érzi magát. Egy elhanyagolt ember érezheti úgy, hogy jön ez az isten barma, aki végre foglalkozik vele.
És itt jön a képbe a feleség is. Nem nehéz azért 2 szerencsétlent találni, aki úgy érzi, egyedül van a világban és ez a majom meg tudja érteni, vigasztalni.
A kérdés, hogy a kislány miért jött rá egy - két év után, hogy el van hanyagolva, hamarabb, mint a feleség? Vele mégis másképp bánik? Elvileg a kislány a szerelme, körülötte kéne zsongania. Ezt a részét nem értem csak, a többi nekem nem rejtély. Nagy a korkülönbség, ezért tűnik hihetelnnek, de nem elképzelhetetlen.
Persze, hogy előbb rájött. Azt hitte, hogy egy biztos egzisztenciával rendelkező családapát fogott meg. Aztán kiderült, hogy a maminál tévézés meg a padon pogácsázás a maximum, amit nyújtani tud.
Amíg szerető volt, addig egy-egy pizza titokban, meg egy kis kézenfogva andalgás volt a legtöbb, amit remélhetett. De azt hitte, hogy a szakítás (válás) után a felesége helyét fogja átvenni egy az egyben. Szép lakás, biztos megélhetés, anyuci otthon babázik, apuci gondoskodik a családról.
Erre a kérdező alkalmatlan.
Azért jött rá előbb, mert neki mindez készen kell(ett volna). A feleség meg nagyon fiatalon jött össze a kérdezővel, azt hitte, hogy mindezt együtt építik fel. Most ő is rájött, hogy csak ő egyedül hozott létre bármit.
#1265-öt lepontozóknak írom ezt: Én magasról letojom, hogy engem ki hogyan pontoz, de a lepontozásnak egy oka lehet csak: nem értetek azzal, hogy jó pihenést kívántam a kérdezőnek. :(
Hát már semmije sincs, már pihenése se lehessen? Gonoszak vagytok! :):):)
#1265 én például azt írtam, tetszik, pipát adtam 🙂 Én veled együtt kíváncsi vagyok mit ír a kérdező, hol van és éppen hol fagyoskodik a mínusz fokokban. Ágyneműt most a maminál, ruhát vasal vagy edényeket súroltat a kislánnyal? Sajnos az autó sem jó a hidegben, hiszen benzin kéne, hogy fűtés is legyen. Az drága mulatság.
Úgy néz ki a 20 éves kislány igényei gyorsan, rohamosan gyorsan emelkednek. De a kérdező valóban nem tud mit adni. Nem tud fejlődni, mert ott a nyomorult hitele. Mindene, ami van az asszonyé. Ezt látta a lány a titkos világában. A nagy családi házat, azt, hogy van pénze a kérdezőnek, de ez mind az asszonyé. Ebből a kérdező semmit sem fog kapni. Na ez már valóban igen kellemetlen lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!