Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1311/2044 anonim ***** válasza:
98%
Milyen másik fele? X éve titkokban bujkálnak és az autóban hetyegnek, most meg az utcán csövelnek és néha maminál takarítanak. Ez milyen másik fele? Másik fele akivel rendesen együtt van vagy együtt él, akire számíthat, akivel nem kell az ismerősök, szomszédok elől bujkálni, stb stb. Nagy a baj a toronyban 😂
2023. nov. 27. 11:18
 1312/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Beszéltünk erről és azt mondta a barátnőm, hogyha anyukám kirak vagy nem bírom, ő befogad. Az anyja lehet mérges lesz, de nagyon szereti őt és biztos nem rakna ki minket. Azt mondta, akkor elférünk ketten a szobájában."

Te most... komolyan arra vágsz fel, hogy 40 éves faszi létedre beköltöznél egy 20 éves lány gyerekszobájába..???? Jóistengyere... El szoktad olvasni, amit elküldesz, mielőtt rákattintasz, hogy mehet? Meg szoktad próbálni kritikusan szemlélni a helyzetet? Mert ha igen, akkor mégis hogy a fenébe nem érzed, hogy ez mennyire szánalmas?

A kiscsaj borzalmasan ostoba kölyök, majd felnő remélhetőleg, de neked mi a kifogásod arra, hogy ennyire szánalmas, tévképzetes és ostoba vagy? Húsz évesen én sem voltam a legélesebb kés a fiókban, most sem tartom magam annak, de azért kéne lennie az ostobaságnak és az önmegtévesztésnek egy olyan határának, amit mindenki képes megugrani 30 év felett, hacsak nem mentálisan visszamaradott.

2023. nov. 27. 11:34
 1313/2044 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező már a gyerekszobában is örül, csak a lányt gyömöszölhesse. Es mégis hogy lenne? A kislány szülei tartanak el nem egy, hanem már két felnőtt embert? Te pedig ingyen laksz ott vagy hogy? 😂😂
2023. nov. 27. 11:45
 1314/2044 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó, ugyanmár, mégis mit vársz egy ilyen manusztól, akinek sosem volt és nem is lesz normális önkritikája? Az ő élete kizárólag saját maga körül forog, hogy vele mi lesz. Mások sosem érdekelték. Ehhez a kis cafkához is csak saját maga miatt ragaszkodik ennyire. Mi lenne a farkával különben? Méghogy szerelmes... Az, a lfszt! Csak valahogyan élnie kell addig is, amíg nem talál egy következő ostoba nőt, aki mellett folytathatja ezt a semmit nem érő életet.
2023. nov. 27. 11:49
 1315/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1313 vagyok. Pontosítok, az asszonyt akarta visszakapni eredetileg, tehát sosem volt nagy szerelem, mindig két esélyes volt a dolog. Csak ez a vonat most elment és nagy a baj. A kislány azt mondja nem szereti őt a kérdező. Persze, hogy nem, mit várt? Lehet most kedves és mindent megtesz, de nem tudja magát örökre megjátszani, szóval hamarosan újabb dráma várható
2023. nov. 27. 11:57
 1316/2044 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, a kislány azért mondja, hogy szerinte nem szereted, hogy folyton bizonygasd, bizonyítsd, hogy szereted. Mivel semmit sem tudsz nyújtani, legalább ezt megadhatod hogy növeld az önbizalmát.
2023. nov. 27. 12:03
 1317/2044 anonim ***** válasza:
98%

Azzal érvelt ez a faszi, hogy a családját is elhagyta miatta. Mi ez, ha nem a szerelme jele? Dehogy az! Saját maga miatt hagyta ott őket, mert már terhes volt neki a családosdi. Csak könnyebb erre fognia, mint beismerni az igazat. Kilépett volna ebből a házasságból, ha nem is ilyen gyorsan, de megtette volna később, mivel nem volt már izgalmas az élet velük. A kiscsaj kapóra jött, mert így nem kellett a családnak nyíltan színtvallania, hogy unja őket.

2023. nov. 27. 12:10
 1318/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Beszéltünk erről és azt mondta a barátnőm, hogyha anyukám kirak vagy nem bírom, ő befogad. Az anyja lehet mérges lesz, de nagyon szereti őt és biztos nem rakna ki minket. Azt mondta, akkor elférünk ketten a szobájában."

Nem, lol, az anyja nem engedne egy felnőtt faszit a lakásába költözni, talán még ebédelni se, de áltasd csak magad xD

2023. nov. 27. 14:42
 1319/2044 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező,Te egy igazi,szánnivaló,ostoba hülye vagy!

Felrúgtad az életed,a házasságod egy hóbort miatt,ami egyre inkább úgy néz ki mégse úgy alakul,ahogy elkézpelted.

Magyarázkodhatsz itt össze vissza és győzködheted magad,hogy hejj,de boldog vagy és jó döntést hoztál,de nem,nem hoztál jó döntést.

A segged kilóg a gatyából,mert csóró vagy,a pénz 40 éves létedre kifolyik a kezedből,a gyerekeid anyagi biztonsága totál hidegen hagy,az érzelmi biztonságot meg se említem,az anyukádnál húzod meg magad,mert még annyira se vagy férfi,hogy magadról tudj gondoskodni,a baránőd kezd rájönni,hogy mégse voltál jó biznisz,kár volt a hisztiznie,hogy elhagyd a családod és nem mellesleg kezd belőled és a nagy életre szóló szerelmetekből kiábrándulni,plusz bekuncsurognátok,mint egy kivert kutya a barátnőd szüleihez,mert nincs hol laknod és dugnotok...igen,így összefoglalva,valóban jó üzlet volt!

Tudod milyen képet festesz magadról?

Mint egy vén hülye,aki letolt gatyával és felálló f..szal,nyálcsorgatva,csórón lohol a fiatal kis pipik után,abban bízva,hogy kell bármelyiknek is....

2023. nov. 27. 15:57
 1320/2044 anonim ***** válasza:
98%

És komolyan ennyire hülyék vagytok mindketten, hogy elhiszitek, hogy a szülők majd odaengednek téged?

Őt nem fogják kirakni, de te neked ott nem lesz helyed cuncus.

2023. nov. 27. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!