Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Mindig mire ide visszaérek, már darabokra szedtetek...
Lehet, hogy valakinek ez vicc vagy hazugság, nekem az életem.
Tegnap találkoztam a gyerekekkel és a feleségemmel. Minden olyan, mint szokott. A nagy nem beszél velem, a kicsi igen, de kB egy - két órát bírja, utána kezdi a beszólogatst.ezt az anyjától tanulja, neki is kiválóan megy.
Persze nekik jó az életük, ellenben velem. Valóban két napig könyörögtem a barátnőmnek, hogy fogadjon vissza és még mindig azt mondja, hogy én már nem szeretem. Ha nem szeretném, megtenném mindezt érte?
Én is naponta vagy kétnaponta nézem 😂
Szerintem a kislány se százas. Megvárom, mert ha dobja a kérdezőt igazából, akkor jó lesz, de ha még nem, akkor várnunk kell
Amúgy nem zavar kedves kérdező, hogy miket mondott neked ez a szépség? Amikor azt hitte vagyis ő tudta, hogy te nyomozol utána? Hogy bemószerol itt - ott? Nagyon bájos oldala az a lánynak, alig várom, amikor majd ez megtörténik
#1272:'Ha nem szeretném, megtenném mindezt érte?' Kérdező! Te a világon semmit nem tettél még a lányért! Te mindent csak önmagadért tettél eddig.
Ha rajtad múlna és a lányka nem tenne keresztbe cseppet, akkor ülnétek a plázában, a heverőn, a padon, a kocsiban és rágnátok egy hambit két oldalról. Szerinted ez az élet? Ő erre vágyik vajon?
Miért, mit tettél érte? Semmit.
Te írtad, hogy azért költöztél el, mert a házasságod egy posvány volt. Saját magad miatt tetted, mert te akartál boldog lenni a kiscsajjal.
Az, hogy könyörögsz, az semmi. Nem tett, csak szavak. Írta a barátnőd, hogy olyat akar, aki anyagilag stabil, nagy ház, baba, rózsaszín lányregény. Ebből mit tettél meg érte? Semmit.
Azon kívül, hogy a sárgaföldig lealáztad magad, mert tudod, hogy emberileg nem tart semmire, nem tart vonzónak, jó embernek vagy jó apának, te ennek ellenére is maradni akarsz vele. Semmi más nem érdekel, csak hogy a fiatal kis testét gyömöszölhesd néha. Ez ám az élet értelme!
A feleségedre meg továbbra is irigy vagy, amiért ő meg tudja teremteni a családnak, amire szüksége van. Te meg saját magad se tudod ellátni egyedül. Mit szeretnél? Szórja el ő is a pénzt a tipmixen, hogy ugyanolyan xar legyen nekik is, mint neked? Nem hogy örülnél, hogy legalább a gyerekeidnek megvan mindene. Nem rajtad múlik, te nem fizetsz még csak gyerektartást se!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!