Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1301/2044 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit gondoltok, vagyis tudom, de nem baj. Beszéltünk erről és azt mondta a barátnőm, hogyha anyukám kirak vagy nem bírom, ő befogad. Az anyja lehet mérges lesz, de nagyon szereti őt és biztos nem rakna ki minket. Azt mondta, akkor elférünk ketten a szobájában. Többször mondta, hogy én vagyok a másik fele.

"Nekem ez kvara nagy meccs. Ugyanis iszonyú sokat gondolkozom ezen😞csak tudod most itt igazából kettő esélyes a dolog,vagy nekem vagy neki faj. 😞és hiába vagyok vele nekem az faj hogy ez van mert tudom is milyen ez mivel anyuval ez volt😞"

Ezek itt privát beszélgetések, nem nyilvánosan írta bárkinek is. Azért osztottam meg, hátha tisztábban, jobban látjátok a barátnőm, hogy nem rossz ember. Azt is mondta párszor, hogy ha tudta volna, hogy házas vagyok, nem kezd velem, de mire megtudta, már nem tudott elengedni.

A vallás nem ide tartozik, de amúgy nem vagyok vallásos és nincs hatással semmire az életemben. Az adventi koszorút a nejem gyújtja meg, most már csak a gyerekekkel közösen, a barátnőm ha tart ilyet, akkor az anyukájával, anyámnál nincs semmi ünnepi, majd karácsonykor a gyerekek miatt egy pici fa.

2023. nov. 27. 09:06
 1302/2044 A kérdező kommentje:
"Az a baj hogy ez nem kis rossz. Mert én nem akarok abban a tudatban elni hogy egy családot tettem tönkre😞de nélküle is kvara szar,mondhatnám úgy h nekem ő a masik felem,nélküle nem vagyok egész. És sajnos anyu is mondja mindig h hagyjam nem er ennyit az egesz,de ez rohadtul nem így megy h egyszercsak vége 😭"
2023. nov. 27. 09:08
 1303/2044 A kérdező kommentje:
Utána viszont ugyanebben a beszélgetés folyamban arra jutott, hogy talán nem kell döntenie, mert majd én döntök úgyis, hogy mi legyen. Abban igaza van, igazatok van, hogy házat sosem tudok neki adni, szép is lenne. A maximum maximuma egy albérlet évek múlva. Addig marad anyám. -De azt mondta, őt semmi sem zavarja, ha jól megvagyunk. De sokszor érzi, hogy nem szeretem. Ezen kattog, hogy én miért nem szeretem? Ha nem szeretném, elhagynám érte a családom?-De ahhoz nagyon sokat kéne dolgoznunk. Mindkettőnknek.
2023. nov. 27. 09:11
 1304/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ennyi önáltató és másokat ámító hazugságot, mint amiket ez ide hány......

Egy szélhámos fasz vagy, aki a végtelenül buta nőkből él.

2023. nov. 27. 09:12
 1305/2044 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem te szépen összefoglaltad. Eddig kihasználta az asszonyt, most kihasználja a kislányt.

2023. nov. 27. 09:48
 1306/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ha ennek a sok dumának a fele mégis igaz, akkor azt mondom, hogy adok nekik még pár évet, amiben a kislány kitartja ezt az isten barmát.
2023. nov. 27. 10:06
 1307/2044 anonim ***** válasza:
97%
Évek múlva albérlet???Fél év s ki fog baszni..Annyit sem adok.Egy 20+ pasi is 1-2 hónap alatt tud albérletbe költözni..Milyen évek múlva…A csövesek jobban élnek..
2023. nov. 27. 10:33
 1308/2044 anonim ***** válasza:
96%
Igen de a 20as fiúk elmehetnek dolgozni és az összes pénz a sajátjuk vagy akár hitelt vehetnek fel. Csóró 40es barátunk hitelt nem tud már felvenni, az asszony viszi a pénzét, maximum ha a lány elmegy robotolni 12 órában és 8 állásban
2023. nov. 27. 10:44
 1309/2044 anonim ***** válasza:
98%
Ez a lány enyhe szellemi fogyatékos, ha a kérdezőt tartja a másik felének. Most komolyan, milyen az a fél, aminek a kérdező a másik fele?
2023. nov. 27. 10:49
 1310/2044 anonim ***** válasza:
98%

Olvastad. Nem rossz ember. 🤣

Biztosan nem az, hiszen egy nőkből élő, semmirekellő, családját leszaró, öregedő, fiatal pinára kiéhezett kéjenc faszra vágyik. Igazi Teréz anya a szentem. Még az anyját is bedobja a közösbe, hogy azon is élősködhessen, csak együtt lehessen ezzel a farkincával. Apuka vajon mit szól ehhez? Nem hinném, hogy ennyire hülye.

2023. nov. 27. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!