Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1351/2044 anonim ***** válasza:
97%
Vége van, hagyd békén a lányt te szerencsétlen.
2023. nov. 30. 21:52
 1352/2044 hisztynka ***** válasza:
97%

Ennek igenis VÉGE VAN!

Fogadd el és ne zaklasd!

2023. nov. 30. 21:58
 1353/2044 anonim ***** válasza:
97%
Karácsony előtt véget ért? Hm... Rövid ideig se tartott. Biztos vagyok benne, hogy a kérdező, miután amúgy a lány anyja előtt is lejáratta magát, most ott kuncsorog mint egy kivert kutya. Tanulság : a pogácsa a hideg padon nem elég hosszú távon.
2023. nov. 30. 22:05
 1354/2044 anonim ***** válasza:
6%

Majd valahogyan kerítesz magadnak ügyesen egy másik fiatalt... esetleg a sors hozza eléd?

Vegyél egy nagy levegőt és TERVEZD MEG(!) - vagy legalábbis kezdd el újraszínezni - az életedet.

A házasságod - hát nem ártana, ha bármilyen egyházi felekezetbe elmennétek mégis a volt feleségeddel. Esetleg mond valaki valamilyen szentírási részletet. Ami majd kapaszkodót jelenthet. A mindennapokban.

2023. nov. 30. 22:07
 1355/2044 anonim ***** válasza:
9%

Tanácsoltam már korábban az egyházi segítséget? Volt rá valamilyen válaszod Kérdező?

Ha elutasítottad, talán most ideje elgondolkodnod: mégis lehet megoldás, ha a Mindenhatóhoz fordulsz kiút keresés céljából!

A római katolikusok szerint a házasságtörés elég nagy bűn! (Esetleg még a családsegítő szolgálat jöhet szóba, mint iránymutatás.)

Talán a munkahelyednek is hátat kellene fordítanod, ha esetleg az összekötne ezzel a fiatal nővel. Másikat keresni nem lenne megoldás?

2023. nov. 30. 22:10
 1356/2044 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképpen menj el istentiszteletre! Hallgasd végig a pap beszédét, hátha olyasmi hangzik el, amely a jövőre vonatkozó értékes gondolat lehet...

Esetleg a lelkész segíthet. Tehát: akár kora reggelenként keress valamilyen helyet, ahol agapét is szolgáltatnak. Adventben szokott ilyen lenni.

2023. nov. 30. 22:13
 1357/2044 anonim ***** válasza:
0%

Ja, bocsánat: elfelejtettem írni, hogy karácsony előtt vagyunk. Tehát még akár bármilyen CSODA(!) is megtörténhet az életeddel...

Esetleg a feleségednek vegyél valamilyen vallási témájú ajándék könyvet. Képeslapot, amelyen szentelmény vagy pedig vidám, derűs rajz vagy írás/idézet olvasható.

Tényleg, akár a családsegítő szolgálatnál is adhatnak békülési ötleteket. Mire vársz Kérdező?

2023. nov. 30. 22:17
 1358/2044 anonim ***** válasza:
97%

Hagyjuk először is békén a feleségét! Legyen neki nyugalma!

A másik, hogy ha sose volt hívő ember, nem most fog megtérni. Akkor az. rik rá.

2023. nov. 30. 22:38
 1359/2044 anonim ***** válasza:
97%

Azt mondtad, az anyja imád. Valószínű ez is csak a te képzeleted meg esetleg a lányé volt. A valóság az, amit mi mondtunk. Hogy a felnőtt nő, az édesanya jól látja, hogy te egy csicska senki vagy. Azt akarja, hogy a lánya boldog legyen - írtad pár hónapja. Igen, csak nem veled.

Azért mondta, hogy szünet, mert még így sem hagyod békén, de ő tudja, hogy ez a vége. Időt ad ezzel neked, hogy lezárd. Azzal, hogy bevonta az anyját, jelezte, hogy merre van az ajtó. Már nem kell téged védeni, jobb színben feltüntetni. Már mindegy neki. Fogadd el ezt a helyzetet. Ott már sose látnának szívesen, leszerepeltél.

Én nem mondom, hogy javítsd meg házasságod, hagyd azt a szegény nőt. De a gyerekeiddel kezdj el sürgősen foglalkozni. Ez az energia, amit a lányba ölsz, ez jobb helyen lenne a gyerekeidnél.

2023. dec. 1. 00:21
 1360/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Ez az energia, amit a lányba ölsz, ez jobb helyen lenne a gyerekeidnél."

Igen, jobb helyen lenne. De pont ezért is lépett le, mert nem akart màr a gyerekeivel sem foglalkozni. A töke meg a szemének a kielégítése áll első helyen. A gyerekei nem érdeklik a kérdezőt. A fiatal pina annál inkább. Csak az a probléma, hogy a farkán, autóján, anyja kanapéján, pár hamburgeren, meg a városi padokon kívül nem fektetett semmit ebbe a kapcsolatba. Még arra sem volt képes, hogy törvényesen is kilépjen a házasságából, de féltékenykedni azt remekül tud. Most szembe kell néznie azzal, hogy bizony ezek a körülmények mégsem elegek ennek a leányzónak hosszabb távon.

Nos, egyelőre marad a reménye arra, hogy a naiv kislányka idővel újra bedől majd neki, ha újabb elég hazug ígéretekkel ámítja. Eléggé fogyatékos mindkettő, így bőven van esély arra, hogy ez a dráma folytatódik majd a későbbiekben. A jelenlegi szünet csak a bohózat része. Simán kinézem a kérdezőből, hogy akár évekig is vár az újrakezdésre.

2023. dec. 1. 04:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!