Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Szerintem nincs itt semmi különös. A férfi a nyugalmat, a szabadságot, a felelősségtől mentes életet látta a lányban, ezért lépett le, mert azt gondolta, egy fiatal nőnek még nincsenek nagy igényei a családdal szemben.
A lány meg a felelősségteljes, felnőtt, dolgozó családapát látta, akivel majd felépítik a közös életet. Aztán rájött, hogy ez nem olyan egyszerű, a kérdező meg egy lusta here.
És így lesznek hajléktalanok a férfiak egy válás miatt.
Nem a válás miatt lesz az. Hanem mert egy lusta here, és tipmixen eljátszotta az életét, meg úszik a tartozásban. Ennyire képes önerőből, a volt felesége nélkül.
Na, akkor mégiscsak holnap lesz advent első vasárnapja?
Hogy vannak a szereplők külön-külön és együtt? Ki hogyan éli meg a mindennapjait? Kérdező történt-e mostanában bármi, amit megosztanál?
Esetleg inkább visszavonulnál az internetes szerepléstől? Meguntál mindent és bánt a lelkiismeret?
Talán valamikor jelentkezel. Ha nem mostanában, esetleg karácsony közelében vagy inkább utána. Szilveszteri buli? Megoldva?
#1406, szerintem már nem.
Talán még az elején, frissiben-melegiben kibékült volna vele. De azóta elég sok sérelem érte, rendesen kiábrándulhatott. Ráadásul a fiaival is teljesen megromlott a viszonya.
Valószínűbbnek tartom, hogy bosszúból már csak azért is beadja a válást.
Na, mindegy. Karácsony előtt talán jön még valamiféle válasz.
Családsegítő szolgálat meglátogatása? Karácsonyi csomagot szoktak osztani a rászorulóknak. Talán te is beállhatsz Kérdező, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Annyi mindent lehet csinálni ebben a korai sötétségben is, ami fényt gyújthat az embernek a lelkében... adjak ötleteket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!