Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1401/2044 anonim ***** válasza:
96%
Én azt nem tudom honnan tudja, de örülök, hogy tudja. Mi is tudjuk. Én nem tudom hogy sikerült ezt így elcseszni. Olyat láttunk már, hogy valaki megunja az asszonyt, gyereket, családot. Olyat is, hogy lesz új asszony, akár gyerek vagy gyerekek is. De akkor kérdem én, hogy sikerült elrontani, ráadásul ilyen rövid idő alatt? Ott volt a nagy szerelem, oldalak óta ezt hallgattuk, hogy ez a lány a lelki társa, mindig ilyen nő kellett volna neki, a lány az első és ezredik is, mindenki más a sor végén van a fontosságú sorrendben stb stb. Állítólag a lány is imádja, ezért nem hagyta el az első szakításkor. Most akkor mi is történt? Adott két ember, akik szeretik egymást, az egyik elhagyta a másikért a családot. Mi az, amit nem tudunk, mi történt közte? 🤔
2023. dec. 2. 09:01
 1402/2044 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nincs itt semmi különös. A férfi a nyugalmat, a szabadságot, a felelősségtől mentes életet látta a lányban, ezért lépett le, mert azt gondolta, egy fiatal nőnek még nincsenek nagy igényei a családdal szemben.

A lány meg a felelősségteljes, felnőtt, dolgozó családapát látta, akivel majd felépítik a közös életet. Aztán rájött, hogy ez nem olyan egyszerű, a kérdező meg egy lusta here.

És így lesznek hajléktalanok a férfiak egy válás miatt.

2023. dec. 2. 09:15
 1403/2044 anonim ***** válasza:
86%

Nem a válás miatt lesz az. Hanem mert egy lusta here, és tipmixen eljátszotta az életét, meg úszik a tartozásban. Ennyire képes önerőből, a volt felesége nélkül.

2023. dec. 2. 09:40
 1404/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1402 tökéletes összefoglaló arról, mit cseszett el a kérdező. Az elején biztos etette a lányt a nagy családi házzal, autó, amiben akkor még benzin is volt, mert gondolom az asszony tankolt bele, mosolygó, szorgos, rendes gyerekek stb. Kiváló életet mutatott, csak ez az élet nem az ő élete volt, ez az asszonyé. És most, hogy a maminál húzzák az ágyneműt és takarítják a mami után a koszt, kiderült, hogy a családi ház kerttel meg a mindig mosolygó gyerekek azok sehol sincsenek, csak ez a mama hotel van és kész. Ez már annyira nem izgi, itt először is meg kell szokni, hogy a mama ott van mindig, aztán nulla magánélet. Aztán ott nem csinál meg mindent az asszony, ott dolgozni is kell néha. És az, hogy a kislány azt mondta, lakhatnak a szobájában. Mekkora kamu vagy álom volt. A kislány anyja is utálja a kérdezőt, szóval nem lesz gyerekszobában lakás ingyen. Hát ennyi a történt. Várjuk ki a végét, lesz még sírás, rivás, de szerintem a kislány végleg kidobja jó messzire.
2023. dec. 2. 09:46
 1405/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a csaj véletlenül bejelentkezve maradt valami platformon a fiókjába a kérdező laptopján vagy tablettjén.
2023. dec. 2. 12:17
 1406/2044 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj, hogy az a tippem, hogy a felesége vissza fogja fogadni....
2023. dec. 2. 13:02
 1407/2044 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor mégiscsak holnap lesz advent első vasárnapja?

Hogy vannak a szereplők külön-külön és együtt? Ki hogyan éli meg a mindennapjait? Kérdező történt-e mostanában bármi, amit megosztanál?

Esetleg inkább visszavonulnál az internetes szerepléstől? Meguntál mindent és bánt a lelkiismeret?

Talán valamikor jelentkezel. Ha nem mostanában, esetleg karácsony közelében vagy inkább utána. Szilveszteri buli? Megoldva?

2023. dec. 2. 13:17
 1408/2044 anonim ***** válasza:
95%

#1406, szerintem már nem.

Talán még az elején, frissiben-melegiben kibékült volna vele. De azóta elég sok sérelem érte, rendesen kiábrándulhatott. Ráadásul a fiaival is teljesen megromlott a viszonya.

Valószínűbbnek tartom, hogy bosszúból már csak azért is beadja a válást.

2023. dec. 2. 13:22
 1409/2044 anonim ***** válasza:
96%
A szünet általában a szakítás előszobája. Ritkán van visszafelé út. Meglátjuk, kinek lesz igaza.
2023. dec. 2. 18:12
 1410/2044 anonim ***** válasza:
0%

Na, mindegy. Karácsony előtt talán jön még valamiféle válasz.

Családsegítő szolgálat meglátogatása? Karácsonyi csomagot szoktak osztani a rászorulóknak. Talán te is beállhatsz Kérdező, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Annyi mindent lehet csinálni ebben a korai sötétségben is, ami fényt gyújthat az embernek a lelkében... adjak ötleteket?

2023. dec. 2. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!