Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Te valami fizetett szent troll vagy?
Hidd el, ilyen sötét lélekben és agyban, mint a kérdezőé nincsen semmi ami világosságot csinálna. Ne reménykedj!
Kedves valláskárosult! Nem veszed észre, hogy senkit se érdekel, amit írsz?
A kérdező nem vallásos, nincs lelkiismeret furdalása sem. Nem fog megtérni sem. Ő azt hiszi mindent jól csinált, a saját boldogsága érdekében.
Na, ez szép!
Ha a Kérdező nem tér ide vissza, akkor ezt a fejezetet lezárhatjuk végleg. Esetleg aki privátban ráír, annak visszajelez, de egyébként már nem.
Adventben, karácsony előtti időszakban ilyen bábeli zűrzavar. Mit is ünneplünk majd, amikor eljön a napja?
Mindegy. 1413.-as válaszban összefoglaltam most a lényeget.
Mindig szoktam írni, ha történik változás. Nem tűnök el, akkor sem ha nekem rosszul alakul.
Eredetileg abban maradtunk, hogy a szünet alatt minimálisan, de beszélünk, de engem zavart, hogy alig ír és hiányzott. Szerinte nem hiányzom neki. Beakadt nála az a lemez, amit ti is mondtok, hogy én nem is szeretem, csak kihasználom, hogy legyen fiatal lánnyal szex és ennyi. Most már egyre inkább nem ír. Nem mondja el, mikor lesz vége a szünetnek, csak hogy addig nincs duma.
A vallásos barátunknak : még mindig nem tértem meg. Anyám nem gyújt gyertyát soha. A feleségem fog a gyerekkel. Ennyi. Semmi extra karácsonyi csoda.
Jól vannak, a feleségem halálra röhögi magát éppen rajtam. Ki fog dobni ő is végleg, esélytelen. Most beteg a barátnőm és már őt is jobban sajnálja, mint engem. Hát ezt elcsesztem, igen. De a barátnőmmel való kapcsolatom szeretném megmenteni.
Ezt nem fogod tudni megmenteni, nem érted? Semmit sem tudsz neki megadni, amire vágyik. Pont ezért mondja, hogy te csak szexelgetni akarsz egy fiatal lánnyal, mert egyedül ezt tudod neki nyújtani. Màr amikor egyáltalán... De semmilyen közös jövőtök nem lesz. Főleg így, hogy gyakorlatilag semmit se teszel érte. Például nem hagyod abba a szerencsejátékot. Nem tudsz vele összeköltözni. Nem tudsz neki biztonságos életkörülményeket biztosítani.
Neki se elég a pogácsa a padon, hiába áltatod magad.
Nem baj Kérdező! Van más választásod is, nemcsak a feleség/gyerek kombináció, fiatal lány, mama hotel!
Valamilyen vállalkozásod csak sikerül. Az élettelen tárgyak nem igazán fognak becsapni, csak kezdj bele valamibe!
A háziállatok és a növények is a barátaid lehetnek egy életen át. Ők sosem válnak az ellenségeddé, nem csalódsz bennük!
Mit tanultál, mihez értesz? Van szakmád? Vagy csak érettségid?
Még mindig szünet van. Előbb válaszolok aggódó vallásos embernek. A feleségem a gyerekekkel gyújtott adventi gyerytát és a nappaliban van a koszorú, mellette szép karácsonyi díszek, mert a gyerekek nagyon lelkesek. A szobájukban is van pár dísz. Semmi érzelem nem fűz ehhez, de ők szeretik.
A barátnőm ügye. Rosszul alakul. Az van, hogy ti nem ismeritek őt. Nagyon jó fej anyja van, mint láttátok, velem jól tud vitatkozni. De néhány dologban nem olyan törődő. Most például beteg a barátnőm, lázas és elküldte suliba, de olyan rosszul van, hogy a tanár valószínű orvost hív. Tehát van egy olyan érzése a barátnőmnek, hogy részben az anyja le se sz. rja, és úgy érezte, én törődöm vele. Ezért mondom, hogy talán visszajön hozzám, ha egyrészt nem lesz már rosszul másrészt eltelt kis idő és szüksége lesz valakire, aki foglalkozik vele.
Jelenleg dühöset játszik, megint letiltott több helyen, nem mindenhol, de azokon a helyeken, ahol főleg beszélünk, igen. Próbáltam vele találkozni, mikor még jól volt, de ő nem akart se a ház, se az edzése előtt találkozni. Leszedte magát az egyik üzenetküldő oldalról, ahol lehetett térképen látni, ha bejelentkezik, hogy hol van. Most sehol se látni, hogy elérhető e. De tudom, hogy suliban van. A barátnőjének azt hajtogatja, hogy mi már soha nem leszünk egy pár, de én még remenykedek, mert én ismerem és sokszor dühös és a düh beszél belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!