Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1431/2044 anonim ***** válasza:
96%
Ritkán lesz ekkora korkülönbséggel happy end. Ha A kérdező családot akart volna újra, de már a sajátja nem volt jó, akkor nyilván egy hasonló korú hölgyet keres, aki szintén családra vágyik. De ő mást akart, mind tudjuk mit. Az a sors furcsa játéka, hogy a lány meg akart családot, a kérdező nem, maximum úgy, ha a lánynak lett volna bármi módon lehetősége eltartani őt. Ebben az esetben nem zavarta volna, hiszen neki mindegy melyik kanapén ül. Így viszont nem akart és nem is tud semmit sem adni a lánynak. Az egy kis buta ribizli, mert a házas pasija elmenekült a házasságból, majd pont az lesz az első dolga, hogy újra elkötelezi magát.
2023. dec. 4. 19:33
 1432/2044 anonim ***** válasza:
97%

Az is megér egy misét, hogy egy családjától kiégett nincstelen vénülő farok miből gondolta, hogy majd egy fiatal nő idővel nem akar majd saját családot. Felnőtt ember létére lehetett volna ennyi esze, de tudjuk, hogy a fasz hatalma nagy úr ám, ha kizárólag az irányítja a gazdáját. Ebben a történetben nincsenek és nem is voltak igazi érzelmek sem a kérdező, sem a lány részéről, mindent csak a nemi szervek irányítottak. És mint sokszor bebizonyosodott már, itt is, sosincs jó vége az ilyen kapcsolatoknak.

Én azért nagyon bízom abban, hogy sok évig nyúzzák még egymást. Nagyon megérdemelnék. A kislány már most egy ordas számító rbi, ez a vén kappan meg egy álomvilágban élő gci, akinek akkora egója van, hogy tényleg elhiszi, ő valóban főnyeremény egy lánya korú nőnek. Teljesen összeillenek.

2023. dec. 4. 20:32
 1433/2044 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon fiatal a lány, talán azt hitte a kérdező, hogy még pár év mire családot akar.
2023. dec. 4. 20:39
 1434/2044 anonim ***** válasza:
95%
Pár év múlva még vénebb lesz ez a fasz. Meg ugyan mire vállalt volna újabb gyereket? Az anyja kanapéjára? A meglévő gyerekeit sem képes eltartani és nagy ívben le is szarja őket. Egy 20 éves nőnek is illene már annyi ésszel rendelkezni, hogy a hormon túltengés kevés lesz ehhez.
2023. dec. 4. 21:10
 1435/2044 anonim ***** válasza:
96%
Ja, a kérdező pár év múlva se akart volna családot, csak addig használta volna a lányt. De így még ez a pár kalandos év sincs meg.
2023. dec. 4. 22:00
 1436/2044 anonim ***** válasza:
96%
A kérdezőnek nem lenne probléma az új család alapítása, csak finanszirozza valaki más. Itt magyarázta, hogy a csaja majd örököl és akkor lesz saját lakás.
2023. dec. 5. 09:00
 1437/2044 anonim ***** válasza:
97%
A finanszírozás kevés lenne neki. Nevelje kizárólag anyuci a gyereket, ő meg hagy loholhasson a fiatal pinák után.
2023. dec. 5. 09:53
 1438/2044 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy. A kérdezőnek a lány a lelki társa. Soha többé rá sem nézne más nőre. Legalábbis most ezt állítja. Persze ha neki is pénzt kellene keresni, gyerekkel foglalkozni, házimunkát végezni, másképp látná ezt a lányt.
2023. dec. 5. 09:56
 1439/2044 anonim ***** válasza:
97%
Bejött a tél, és rájött, hogy padon nem olyan jó ücsörögni?
2023. dec. 5. 10:03
 1440/2044 anonim ***** válasza:
96%

Fogalmazzunk úgy, hogy jelenleg erre áll fel a farka. Szó nincs itt lelki társról meg ilyen maszlagokról. Ezzel csak magát ámítja és a lányt, na meg megpróbálja velünk is elhitetni.

Egyébként azért sem akarna plusz gyereket, mert akkor megint nem ő lesz a nő életében a központ. Aztán előbb-utóbb összemelegedne megint egy fiatal libával, hiszen otthon megint nem kizárólag az ő pcsája lenne kinyalva. Tehát sehogysem járna jól egy újabb kölyökkel. Anyucinál sem jó neki annyira, hiszen ott csinálnia is kell valamit, nemcsak tespedni a kanapén a lánnyal. A saját anyja sem nyalja ki a seggét. Inkább merészel még mindig élni, nehogy ő tudjon végre a tesóval közös tulajdonú lakásban hancúrozni a kis libával. Kíváncsi lennék a tesó mit szól ehhez a tervéhez?

2023. dec. 5. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!