Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1481/2044 anonim ***** válasza:
84%
Én nem azt gondolom, hogy a házassága kuka. Azt gondolom, amit korábban írtam, hogy nem fogadja el a vége szót és küzdeni fog ezért az általa egyedinek, csodálatosnak nevezett lányért. Amilyen neki sose lenne, mondta ő. Az utolsó leheletéig meg akarja tartani, küzdeni akar. Hogy mikor fogja fel, hogy vége, azt nem tudjuk. De akkor figyeljétek meg, jön a házasság mentő művelet.
2023. dec. 10. 11:52
 1482/2044 anonim ***** válasza:
84%

A házasság megmentéséhez két ember kell. Ez a házasság a saját bevallása szerint is rossz volt. Nincs bennük semmi közös. A nő meg ennyi idő alatt rájött, hogy ez a szerencsejátékos link alak csak kolonc volt.

De ha vissza akarja magát kuncsorogni, akkor az elég vicces lesz. Érdeklődve várom a fejleményeket.

2023. dec. 10. 12:04
 1483/2044 anonim ***** válasza:
96%

Igen, az önteltsége(dehogyisaszerelem) nem fogja hagyni, hogy vesszen a kis pina ilyen könnyen. Tehát minden színészi képességét beveti, hogy a farka nehogy tényleg hoppon maradjon, ha már mindent "feláldozott" azért, hogy ilyet dughasson, mint ez a kis fiatal rbanc. Még az is lehet, hogy a csaj körül sertepertélő fiatal kandúrokat is zaklatni kezdi, ha kideríti a kilétüket. Megnézném azért, ahogyan küzd velük. 🤣🤣🤣

Meglátjuk a kis cafka mennyire lesz ellenálló. Ha hosszú ideig kitart a mostani döntése mellett, akkor valószínűleg megpróbálja visszanyalni magát a házasságba. A válás még most sincsen elindítva, van esély rá bőven, hogy a felesége újra be fog dőlni neki. Nem tartom túl önérzetesnek, hogy még mindig nem lépett semmit sem, hogy megszabaduljon ettől a fsztól papíron is.

Az viszont megint más kérdés, hogy mi értelme lenne újra együtt lenniük? A kérdező nem megbízható sehogysem, ugye elvileg nem ez volt az egyetlen nő ügye. Aztán újra játsszani kéne a családosdit, ami nem fekszik neki. Ettől menekült el a kis rbikéjéhez. Újra kezdené? Minek??

2023. dec. 10. 12:17
 1484/2044 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolom érdekből. Utálja az anyját, szóval ott csak azért van, mert azt hitte, a lánnyal lesznek ott. Most, hogy ez az opció nincs, mégis jobb lenne a régi otthon. Ott kényelmesebb élete volt azért ennél.
2023. dec. 10. 12:30
 1485/2044 anonim ***** válasza:
97%
A feleségével is minden baja van. Elsősorban, hogy nem 20 éves màr meg nincsen két nemi szerve. Meg sokat költekezik, túl drága dolgokat vesz, stb... Mondjuk az nem baj, hogy őt is eltartotta, kiszolgálta, amíg ő a hiteleit fizette meg szerencsejátékokra költötte a saját fizetését a család mellett. Ez utóbbi lehet vonzó lesz majd megint neki. Csak éppen nem egy fiatal puncival élhet együtt otthon(az más lap, hogy az anyjánál sem jött össze neki).Ez azért egy ilyen alaknak elég nyomós ellenérv lesz a nem mellett. Ott lesznek nyűgnek a gyerekei is megint, amikor ő kötöttségek nélkül akar kefélni fiatal kis libákkal.
2023. dec. 10. 13:02
 1486/2044 anonim ***** válasza:
96%

Azért ha tényleg voltak korábban más nők, akkor ez kislány tudott valamit, mert ezt bevallotta sőt el is költözött miatta. De alapvetően azelőtt is megoldotta a nő ügyeit. Ha valami most kapcsolódik be, lehet nem tudja, de amúgy a felesége a saját elmondása alapján jó anya volt és dolgozott, nem is keveset, vezette a háztartást, míg a kérdező tippmexen játszotta el a pénzét és fiatal lányokat kergetett. Na most a kérdező egyetlen baja az volt, vagyis kettő, hogy a felesége nem 20 éves, plusz hogy nem csak vele foglalkozott. De ideje se lett volna, mivel ő csinált mind fizikailag, mind anyagilag mindent.

Én biztos vagyok benne, hogy a kérdező elhitte, hogy ez a lány lesz az új felesége és új gyermekei anyja. Hogy ezt hogy adta ki az agya, nem tudjuk. De hogy ez nem érte meg az is biztos.

2023. dec. 10. 13:35
 1487/2044 anonim ***** válasza:
96%
Eleve úgy kezdett bele, hogy vajon visszafogadja-e a neje, ha a csajjal nem jön össze.
2023. dec. 10. 16:31
 1488/2044 anonim ***** válasza:
11%

Mindegy most már. Úgy alakultak az események, ahogyan az meg volt írva!

Kérdező! Hogyan telt el ez a hétvége? Nem tudnál valamilyen naplót vezetni magadnak - esetleg blog formájában?

(Ott lehetnél egészen őszinte magaddal.) Nem bántana senki, nem kritizálna senki. "Isten"-képet is tudnál formálni magadnak.

Nem hinném, hogy túl jó ötlet volt az életed egy jelentős szakaszát ország-világ elé tárni. De Te tudod. Ha bírod ezt gyomorral, csináld!

2023. dec. 10. 18:12
 1489/2044 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem még sok mindent nem tudunk. A kérdés nem volt annyira különleges, sem személyes, hiszen sok hasonló kérdés fut is. Én kíváncsi voltam saját életem hasonló gondjai miatt, hogy alakul és valahol drukkoltam, hogy jól alakuljon valakinek legalább.
2023. dec. 10. 18:45
 1490/2044 Grizesteszta ***** válasza:
26%
Hello, Kérdező, hogy telnek a napok? Hogyan tervezed a jövődet?
2023. dec. 12. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!