Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Na, most már én is nehezebben követem egy kicsit...
Elég hosszúra sikeredett a történet, így 1500 válaszon túl! (Ez már Guiness rekord valószínűleg itt ezen az oldalon!)
Na, most már legalább egyre rövidebb az idő szenteste napjáig.
Majd csak fordul a történet valahogyan! (Az is lehet, hogy a vizuális élmény tartja fogva emberünket a lánnyal kapcsolatban...)
Egyszer talán rájön arra, hogy BÁLVÁNYT IMÁD(!) és szertefoszlik a köd. Az is lehet, hogy mégsem akar felébredni. Ő tudja!
Ez egy bonyolult kapcsolat és mindig is az volt. Nem mindig felhőtlen a boldogság, és bár ti nem hiszitek, nemcsak ő szeret, hanem én is őt. Fiatal, vidám, gondtalan, szereti a munkám, érdekli amit csinálok, emellett szeret sportolni. Egészen biztos ő a tökéletes lány nekem.
Sosem kényszerítettem, hogy beszéljen velem vagy találkozzunk, ezt ő magától tette. És mivel szeret, velem van. Ennyi számít semmi más.
Tehát egy tartós barátság extrákkal kapcsolat.
Ezt hozta a "szabad szerelem". Divatba jött a liberalizmus már az 1960-as években, ez nem újdonság egyáltalán.
Oké, tehát megállapodtatok egymással. Alapítanál-e vele egy másik családot, ha egyszer úgy alakulna, hogy baba foganna meg?
És...? Szerinted diakmunkából ki tudja fizetni egy albérlet felét meg a rezsi és a kaja rá eső részét? Természetesen nem.
Tehát összeköltözés addig szóba se jöhet, amíg ő nem végez az egyetemen. Gondolom, valami büfé-ruhatáros szak, amit a szülei fizetnek, addig se kell kilépnie a nagybetűs életbe.
Téged pont ez vonz benne, hogy újra átélheted vele a kamaszkorod. De ettől te nem leszel kamasz, és ő se lesz már sokáig ilyen.
Nem ismerkedik. Rendben. Vele se fog ismerkedni egy pasi se? Beszélgetni se fog? Bulikba járni? Nyaralni a csajokkal? Beülni valahova? De, nagyon is. Ugyanis ez az ő fiatalsága, amit ki fog élni. Nem fog arra pazarolni éveket, hogy veled ül a kanapén, mert neked csak erre futja. Egyre több lesz a külön út.
Tetszik vagy sem, jönni fog egy jobb pasi az életébe, és érte ki fog tédeg dobni. Nem tudod megakadályozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!