Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1551/2044 anonim ***** válasza:
10%

Igazi Mónika Show...!

Szerencsére betiltották azt a televízióműsort. Elég sok kárt okozott. Az 1990-es és 2000-es évek televízióműsorait már nem szerettem.

Néha előfordult minőségi műsor is (Jövőből jött lány, X-akták talán még az Űrgammák is élvezhető volt.)

Most már egyre fogy az idő szentestéig valóban.

2023. dec. 19. 11:45
 1552/2044 anonim ***** válasza:
29%
Szegèny baràtnőm ma is sírva panaszkodott a baràtjàra…
2023. dec. 19. 14:17
 1553/2044 anonim ***** válasza:
70%

1552-es válaszhoz: akkor valami olyan lépést kell tenni, amellyel eléri a távolságtartást az illetővel kapcsolatban.

Szülei? Testvérei? Unokatestvérei? Más egyéb ismeretsége?

A mai "személyiségi jogok védelme" világban bizonyára van választék bőven.

2023. dec. 19. 14:21
 1554/2044 anonim ***** válasza:
82%

#1552: nem sírva kell panaszkodni, hanem szakítani. Nem olyan bonyolult.

Szakítani, tiltani minden felületen és soha többet nem találkozni vele, nem beszélni, nem irogatni.

2023. dec. 19. 15:41
 1555/2044 anonim ***** válasza:
74%

Ríjjon csak, ha nincs annyi esze, hogy szakítson a vén fasszal végleg. Egyébként meg megérdemli, amiért kizsarolta a szakítást. Cseppet sem sajnálom. Mindent megérdemel a lógó faszúval együtt amit ezután kap.

2023. dec. 19. 15:55
 1556/2044 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként meg minek rinyál a kis ribi? Ez a fasz kellett neki mindenáron. Akkor meg mit játssza most azt a tyúk eszét?
2023. dec. 19. 15:59
 1557/2044 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezt a kamu beírást ki és főleg miért hiszi el. Már mondtam, hogy ez kamu és a válaszoló nem ismer minket. A barátnőm legjobb barátnőjével jóban vagyok és rendszeresen beszélünk is.

Ráadásul a héten többször is, hosszabb időre is találkoztunk a barátnőmmel, ha olyan szörnyű lenne az élete, nem így lenne. Igaz, például pont ma nem is találkoztunk, de holnap fogunk és pénteken is. Ennyit erről.

2023. dec. 19. 16:45
 1558/2044 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kèrdező!Tudjuk te mindenkivel jòban vagy,csak egy szociopata vagy..
2023. dec. 19. 18:41
 1559/2044 A kérdező kommentje:
Bárki bármit gondolhat, de attól még együtt vagyunk és ez a lényeg és együtt is fogunk karácsonyozni, szóval nincs akkora gond, mint bárki gondolja.
2023. dec. 19. 21:11
 1560/2044 anonim ***** válasza:
88%
De szép is lesz... Ültök a parkban a padon, eszitek a közeli lejárat miatt leakciózott mákosbejglit a zacskóból, megajándékozod egy kis DIY aprósággal (esetleg kérsz anyutól pénzt), ő meg téged egy tippmix-szelvénnyel, aztán mielőtt a romantikus könnyek odafagynának a gyönyörű szemére, mindketten hazahúztok anyuhoz. Kis különbség, hogy a csaj még majdnem gyerek, te meg 38 vagy. Nem látod, milyen gáz ez? Bár most nem jósolnak hideget. Azért ne engedd felfázni, drága a tőzegáfonya, úgysem bírod kifizetni...
2023. dec. 19. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!