Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1561/2044 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kislány, ha valóban meg is bocsátott, azt most érdekből teszi, próbálgatja a határait. Kíváncsi, hogy meddig tudja csicskáztatni ezt a szerencsétlent meg jön a kari, hátha kap ajándékot, lehet szivatni a kérdező gyerekeit stb. Szóval ez neki valószínű egy játék. Élvezi, hogy a kérdező hetekig könyörgött, most pedig kihasználja a korlátlan figyelmét. Neki ennek még mindig nincs tétje, ha akarja majd megint dobja a kérdezőt, ha nem, nem. Az szomorú, hogy a kérdező is ezen a gyermeki szinten van, de semmi baj, ha ő tényleg így talált rá önmagára, akkor legyenek boldogok, csak másokat ne tegyenek már tönkre.
2023. dec. 20. 02:01
 1562/2044 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi utolsó, amíg egymással szarakodnak, addig mindenki biztonságban lesz tőlük. Egyikük sincsen felnőve, csak testben. A kérdező valószínűleg soha nem is fog. A kis ribi is lehet megreked ezen a szinten örökre. Mindenesetre kívánom nekik, hogy életük végéig tartson ez a macska egér harc. Nem érdemelnek jobbat a tetteikért. Egyik sem különb a másiktól, szóval összeillenek. Remélem a felesége is észhez tér végre, és hivatalosan is kibssza oda ahová való.
2023. dec. 20. 05:13
 1563/2044 anonim ***** válasza:
21%

Holnap már szenteste lesz!

Fogadjunk, hogy majd január közepe táján jelentkeznek legközelebb a szereplők. Le kell majd ülepednie az ünnepek körüli eseményeknek.

Addig pedig kénytelenek leszünk türelemmel várni. Hacsak esetleg a feleség magától nem jelentkezik. Vagy a gyerekek?

A Kérdező már nem biztos, hogy szeretne válaszolni. Majd rendbeteszi valahogyan az életét. Magától rájön a megoldásra. Az élet sok mindenre rákényszerít egy embert...

2023. dec. 23. 15:25
 1564/2044 anonim ***** válasza:
74%
Azért kíváncsi vagyok a tegnap esti eseményekre...
2023. dec. 25. 06:00
 1565/2044 anonim ***** válasza:
86%

A lány a családjával töltötte a karácsonyt,emberünk nyílván oda nem mehetett a múltkori plázás műsor után.

Nagy a valószinűsége,hogy bekuncsorgott a feleségéhez és a gyerekekhez,mintha mi sem tőrtént volna.

2023. dec. 25. 12:41
 1566/2044 anonim ***** válasza:
80%
Na milyen volt a Karàcsony a padon?Mit kapott a kiscsaj?Plüssmacit?Màkotok ,hogy 15 fok van:-)Kivàncsi leszek majd alúzer mit szòl ha a szilveszteri buliba hàrman dugjàk a csajt szendòba.
2023. dec. 25. 18:59
 1567/2044 anonim ***** válasza:
29%
Mi történt azóta?
2023. dec. 31. 09:29
 1568/2044 anonim ***** válasza:
68%

Mi lesz szilveszterkor - azaz ma? Milyen volt a szenteste és általában a karácsony? A két ünnep között?

Van egy tippem: túl korai még nyilatkozni a kérdezőnek és várni fog még egy darabig. Valószínű, hogy nem mostanában fog válaszolni.

Biztosan hosszasabban átgondolja a válaszadást.

2023. dec. 31. 09:44
 1569/2044 anonim ***** válasza:
84%
Igen, hosszan át kell gondolnia, hogy mit kamuzzon ide, ami cukormázas is, meg hihető is.
2023. dec. 31. 09:48
 1570/2044 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem ír ez a Don Juan, mert kari előtt nyert a tippmixen és elvitte szíve hölgyét egy karibi vakációra. Most szürcsölgetik a koktélokat és éjszakánként egyik mámorból a másikba esnek. Gondolom, hamarosan hazajönnek, és amint pótolja a rengeteg elvesztett fehérjét, meg anyukája kimossa a homokot a gatyájából, nekünk is elmeséli a csodás élményeit🤣🤣🤣
2023. dec. 31. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!