Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Sziasztok!
A történet kiírása óta majdnem egy év eltelt. Sok minden történt ebben az időben. Biztos sokan olvasták, mert én is szoktam mások történeteit olvasni és én is szoktam várni, hogy alakul egy - egy történet.
Amikor úgy döntöttem, hogy elköltözöm nyáron, azt azért tettem, mert úgy éreztem, hogy igen, szeretnék új kapcsolatot kezdeni és ezért valóban feladok mindent. Nem azért, mert gonosz vagyok, hanem mert számomra az egy új és jobb élet lesz. Vitatható kijelentéseket valóban tettem és ezért később bocsánatot is kértem. Lehet eleinte indulatosan, meggondolatlanul tettem kijelentéseket, ezt ma már sajnálom és próbáltam ezeket helyre hozni.
Később összevesztem anyámmal, szintén meggondolatlanul, ezért először megtiltotta már a nappali lakásban tartózkodást a barátnőmmel ( akik követték, tudják, hogy éjszaka amúgy se engedte be), majd később önként távoztam a lakásból. Sajnos nem volt hova mennem, így megkértem a feleségem, hogy a volt közös otthonunk külön lakrészében, ahol jelenleg senki sem él, engedjen lakni, amiért természetesen bérleti díjat fizetek. Így tőlük külön, de semmiképp sem újra velük élek, anyámmal azóta nem beszéltem, de a feleségem beszél vele. A testvérem szintúgy megszakította velem a kapcsolatot.
És akkor a lényeg. Együtt vagyunk a barátnőmmel. Sokszor nem tökéletes a dolog, sokszor vannak gondok, de tényleg vele képzelem el a jövőm. Nem váltunk el, ezért is írom, hogy a feleségem. De ő megunta ezt a szerinte méltatlan helyzetet és a napokban közölte, hogy mindenképp válni szeretne. Időt adott nekem, mert valahol remélte, hogy újra együtt leszünk, de látja, hogy nem, ezért nem lát más lehetőséget. Azt mondta maradhatok a lakrészben, nem fog az utcára tenni, de jobb lenne ha megjavítanám anyámmal a kapcsolatot és visszamennék szépen.
Ha úgy nézzük, hogy milyen az anyagi helyzetem vagy milyen a lakhatási helyzetem, akkor persze rossz döntést hoztam.
Ha csak azt nézzük, hogy én tényleg a barátnőmmel akarok lenni, akkor nem bánom, hogy nem titkoltam tovább.
"megkértem a feleségem"
Feleségemet...
Hello, örülök, hogy írtál. És annak is örülök, hogy nem bántad meg a döntést. Az az igazság, hogy mi itt sokan ennél lényegesen rosszabb kimentet borítékoltunk az előzmények ismeretében... A házban lakásnak az az előnye mindenképpen meglehet, hogy könnyebben találkozhatsz a gyerekekkel, feltételezem. Ugyanakkor egyértelmű, hogy ezt a mostani helyzetet is a feleséged oldotta meg, pont úgy, ahogyan mindent az együttélésetek óta.
És ennek lehetnek hátulütői majd akkor, amikor a volt nejed ismerkedni kezd. Mert előbb-utóbb megjelenik majd egy új férfi az életében, és akkor már nem lesz OK, hogy ott lakj a közelükben, neked pedig akkorra is kell majd valamilyen lakhatási megoldás. És akkor nem lesz támaszod, tekintve, hogy sem az anyáddal, sem a testvéreddel nem tartod a kapcsolatot.
'Ha úgy nézzük, hogy milyen az anyagi helyzetem' - ez burkoltan azt mondja nekem, hogy még mindig nyomod a tipmixet, jól gondolom? Ez azért gond, mert ha anyád nem hal meg 'időben' és Te addig nem békülsz ki a nővéreddel annyira, hogy engedjen a közös örökségben lakni, akkor hová fogsz menni, ha a feleséged új kapcsolata miatt a házrészből menned kell? Mert hogy ez hosszú távon, új férfi mellett nem lesz megoldás, az tuti... Bár, a te feleséged látszik olyan 'szentnek', hogy esetleg még egy új lehetséges kapcsolatot is beáldoz miattad... Eszméletlen nagy mázlid van ezzel a nővel!
Ugyanakkor gondolom, a kislány nem veled él, hanem anyutól jár hozzád egy-egy éjszakára, 1-2 napra. Na, ő se fog veled összeköltözni tartósan a családod mellé, abba a lakásba, ahol te is a feleséged jóindulatából lakhatsz.
Szóval, a tipmix rohadtul felesleges az életedben, az anyagi helyzetedet kellene stabilizálnod! Szép napot neked!
Nem, a lány nem jár hozzám, pont a gyerekek miatt, sem nappal, se éjszaka, tehát én itt lakom, de ha találkozunk, akkor mindig máshol találkozunk. Maximum hozzájuk tudunk felmenni, ha a szülei nincsenek otthon. De anyám se engedte be, persze az elején azt mondta, hogy ő szívesen fogad, engem és a barátnőm is, aztán ez nagyon nem így lett.
A testvérem azt mondta, kihasználom anyám betegségét, mert amikor beteg volt, pár napig ott lehetett éjjel a barátnőm, de utána már nem. Ő ezért is haragudott meg. A gyerekek miatt nyilván ők a feleségemmel vannak jóban, mivel a gyerekek vele vannak és rajta múlik főleg, hogy mikor és a hogyan találkoznak. Én amúgy mondtam a feleségemnek, hogy ha nem akar, nem kell velük találkozni, de hát ő ilyen, igyekszik jóban lenni mindenkivel.
A szerelmi részét nem bántam meg, azt igen, hogy ilyen rosszul alakultak anyámmal a dolgok.
Persze, most a gyerekeket minden nap látom, beszélnek és vannak közös programok is szerencsére. De haragszanak továbbra is.
Már megszűnt egy nagyobb hitelem, de egy másik hitelt még mindig fizetek és már fizetek a gyerekeknek is rendszeresen. Már jobb az anyagi helyzetem, de albérletről szó sincs, az túl nagy teher lenne és egy falat kenyérre nem maradna.
"szívesen fogad, engem és a barátnőm is"
Barátnőmet...
"mindig máshol találkozunk"
Mármint mindig más parkban...?
Lassan jobb idő lesz, tehát már nem fagy be a seggük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!