Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1631/2044 anonim ***** válasza:
27%

Ez jó volt :D

(Remélem még lesznek vicces részek.)

márc. 23. 12:53
 1632/2044 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm Kérdező a történeted, persze továbbra sem értem, hogy a normális, takarékos és komoly szándékú férfiak miért esélytelenek olyan nőknél, mint a jelenlegi Barátnőd. :D
márc. 23. 12:57
 1633/2044 anonim ***** válasza:
100%
Az elég pszichopata komment volt, amikor a kérdező anyukája beteg lett, így zsarolással elérhette, hogy mehessen a csaj. Ott hányingerem lett, de legalább ők is meg lettek szivatva.
márc. 23. 15:02
 1634/2044 anonim ***** válasza:
41%
Ma 15:02, ez hogy volt? Elvesztettem a fonalat...
márc. 23. 15:04
 1635/2044 anonim ***** válasza:
94%
ha emlékeim nem csalnak, úgy volt ebben a folytatásos teleregényben, hogy valamilyen veseprobléma miatt egész napos felügyeletre szorult a mama, így a kérdezőnek ott kellett maradnia segíteni, felügyelni rá, tehát ki volt neki szolgáltatva, és valahogy a helyzetből adódóan engedékenyebb lett a mamája, és már meg lett engedve, hogy a lány is ott maradjon. Nem csak nappal, hanem talán este is.
márc. 23. 15:50
 1636/2044 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm az infót, sajnos nem tudom 100%-osan követni. :(
márc. 23. 16:06
 1637/2044 anonim ***** válasza:
96%
Furcsa nekem a lány is. 20 év körüli, állítólag csinos, sportos. Most vagy tényleg pszichés baja van, és azt hiszi, hogy egyszer a kérdező vele lesz rendesen, vagy tud valamit, amit mi nem, pl a kérdező mégis gyűjti a pénzt az albérletre vagy ő maga (a lány) is elmegy dolgozni. Vagy egyik sem, de akkor meg hülyét csinál a kérdezőből. Miért akarna a kérdezővel lenni, ha a kérdező most akárhogy is nézzük, részben otthon lakik, tehát visszament az eredeti otthonába. Az nem egy független otthon. Ott sem lehetnek együtt, maradt az utca, park, pláza. Nem értem, ha valaki szép és fiatal, miért akarná ezt magának? Hacsak nem azért, mert neki ez tényleg csak buli, tetszik, hogy ennyire független és szabad.
márc. 23. 22:12
 1638/2044 anonim ***** válasza:
95%
lehet apakomplexusa van. ha jól emlékszem elváltak a szülei, az apja elhagyta őket, és nincsenek jóban a lánnyal. hiányzik neki az apakép, amit a kérdezőben látott meg anno.
márc. 23. 22:24
 1639/2044 anonim ***** válasza:
95%
Igen, erre én is gondoltam, de a kérdező nem egy gondoskodó apa, ezt már nyilván maga is észrevette. Persze nem tudom mit jelent az apakomplexus, lehet pont megszokta, hogy a kérdező is olyan, mint a saját apja.
márc. 23. 22:42
 1640/2044 anonim ***** válasza:
95%
áh, dehogy, nem azt jelenti, hogy a jó apát keresi. pont, hogy olyan viselkedésmintájú férfiakhoz vonzódik, mint amilyen az apja volt és persze általában idősebbek indítják be. Tudat alatt a régi sérülései begyógyítására törekszik. Illetve annak idején mikor megismerte, gondolom annyit látott, hogy házas, 2 gyerek apja, tipikusan a daddyt látta benne, státuszából adódóan. Biztos, hogy van valami olyasmi pszichológiai vonatkozása, hogy egy másik családtól elveszi magának az apukát.
márc. 23. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!