Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1681/2044 anonim ***** válasza:
90%

Megérdemelné bőségesen.

Az asszonytól lelépett, lakása nincs, gyerekei utálják, aztán a kis luvnya is kirakná...

márc. 28. 15:29
 1682/2044 anonim ***** válasza:
96%
Az a durva, hogy mire fel engedhette meg magának, hogy az anyjával ennyire összeveszik? Mikor csóró? Nem volt a lány ennyire fontos, hogy legalább anyunál találkozhassanak? Tudom,hogy az anyja se engedte oda a lányt, de hátha idővel engedte volna. És az is jó kérdés, miért nem engedte ott lenni a lányt? Valami akkor mégsem olyan csodálatos itt a történetben.
márc. 28. 15:32
 1683/2044 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom a vénasszonynak van annyi esze hogy látta, a csaj csak játszik a fószerral
márc. 28. 15:34
 1684/2044 anonim ***** válasza:
88%
Én sem engedtem volna oda a kis ribizlit az anyja helyében. Lehet már oda akarta cuccoltatni. Kellene a francnak, hogy vénségemre vége legyen a nyugalmamnak egy családos emberrel összefekvő kis picsa miatt. Ha párkapcsolatosdit akarnak játsszani, tegyék máshol. Valószínűleg az anya abszolút nem találta komolyan vehetőnek ezt a kis ribizlit. Nem úgy mint a farkától elvakult fia.
márc. 28. 15:47
 1685/2044 anonim ***** válasza:
83%
Biztos, hogy a kérdezőnek mindegy, hogy ez komoly vagy sem, ő csak a lánnyal akar lenni. Mindegy, hogy az 2 óra / hét vagy hogy más is van a lánnyal, a lényeg, hogy ő is lehessen és elmondhassa, hogy igen, ez a csodás lány még mindig vele van.
márc. 28. 16:57
 1686/2044 A kérdező kommentje:

1.

Anyámnak nincs semmilyen hiánya vagy hátránya, amúgy a testvérem segít neki, ha kell, de jó helyen, jó lakásban, jó szomszédokkal, magának bőven elegendő nyugdíjjal rendelkezik. Nem mozgásképtelen, követték azóta a vesekövet, letelt a pihenő idő is, jár vásárolni, szomszédba stb.

2. Ez ugyan az én véleményem, de a barátnőm tényleg hűséges. Amíg ennek ellenkezőjét nem látom, kitartok emellett.

Amikor megismertem, akkor halt meg a feleségem apja, ezt már leírtam korábban itt és ez egy nagyon nehéz helyzet volt és ebben a helyzetben ismertem meg és úgy éreztem, hogy ő törődik velem, ő tényleg csak rám figyel. Ezt is írtam már, hogy nagyon kedves, önzetlen, jószívű, az utolsó falat kenyerét odaadná annak, aki rászorul. Ő magáról azt mondja, hogy picit gyerekesebb, mint a korabeli lányok, de engem pont ez nem zavar, mert vidám, mindig mosolyog, mindig nagyon csinos és jókedvű.

³. Természetesen fontosak a gyerekeim, de ezt is írtam már és sok támadás ért, hogy más embereknek is van gyereke és mégis új életet kezdenek. Ők haragszanak rám, én ezt elfogadom, a barátnőm gyűlölik és a feleségem amúgy se engedné, hogy találkozzanak.

márc. 28. 19:11
 1687/2044 anonim ***** válasza:
80%
Egy igazi skizofrén bolond vagy🤣🤣🤣
márc. 28. 19:14
 1688/2044 anonim ***** válasza:
7%

mennyi szétcsalt, elhagyott házisárkány károg itt, és ezen élvezkedik, hogy hátha pofára esik a kérdező és a lány. Minden elmond a keserűségetekről az, hogy milyen undorító jelzőkkel illetitek a lányt, és a ti szófordulatotokkal élve: azért mert mer fiatal lenni.

Nyugi, nem a korotokkal volt a baj igazából, mielőtt elhagyott a férjetek, hanem a jellemetekkel. Süt belőletek a gyűlölet, nyoma sincs a nőiességnek, de azért fel vagytok háborodva azon, hogy félremegy a pasitok :D

arról meg le kéne szokni: "elhagyta a családját" Sokan ezért nem mernek válni, és inkább titokban félrelépnek, mert pontosan ezt az ideológiát gyártjátok arról, aki újra szeretné kezdeni, mert csak egy élete van.

Most komolyan, jobb lenne, ha maradna, úgy, hogy nem szereti a feleségét és másba szerelmes? Hogy kihasználja anyagilag és a gyerekek miatt éljenek egy fedél alatt? A kérdező anyagi helyzete egy dolog, de komolyan mondjátok, hogy az lett volna a helyes megoldás, ha marad? Ezt nem tudom elhinni.

Ti tényleg azok a nők vagytok hogy bármi áron, mindegy hogy a férjem már rám sem tudni nézni, hogy társas magányban, mint vagyonközösség élünk egymás mellett, csak el ne hagyjon, senki másért.

És ezzel nem védem a kérdezőt és a lányt sem, az ő kapcsolatuk, személyiségük, helyzetük egy külön téma. De az az indulat, ami dől belőletek egy idegen emberrel szemben, világossá teszi a személyes érintettségeteket és szerintem nem itt kellene kiélni. Főleg, hogy a kérdező, mint láthatjátok nem valami magasan kvalifikált, intellektuális személyiség.

De nyugi, ti sem vagytok jobbak.

Főleg az 1677, te biztosan állandó visszatérő vagy, a stílusodra ráismerni. Járj terápiára, és légyszíves próbáld feldolgozni, hogy elhagytak egy fiatalabb miatt. Hidd el, nem a kor a lényeg, nem azért, mert megöregedtél, hanem a kommunikációddal, a lelkivilágoddal vannak súlyos problémák.

márc. 28. 20:19
 1689/2044 anonim ***** válasza:
21%

1688-as:"a barátnőm gyűlölik"

A barátnőmet...

márc. 28. 20:46
 1690/2044 anonim ***** válasza:
10%
utolsó előtti vagyok, az összes trágár, mocskolódó kommentet jelentettem
márc. 29. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!