Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Kérdező, akkor is jogod van új életet kezdeni mással, függetlenül attól, hogy a múltban milyen hibákat követtél el. Te senkit nem degradálsz, minősítesz a kommentelők közül, mégis van 1-2 elmebeteg, aki olyan stílusban, hangnemben nyilatkozik rólad és a lányról, hogy elképesztő.
Mindenki elmondhatja a véleményét, ez egy ilyen platform, és persze a sztoriból kiindulva, nyilván lesznek negatív vélemények. De amit néhányan megengednek maguknak az már bőven átmegy verbális bántalmazásba, és közülük sokan itt élik ki a beteges frusztrációjukat.
A rám irányuló negatív vélemények nem zavarnak, nem is érdekelnek. Biztos van, aki féltékeny, biztos van, aki a gyerekeket félti. Ezt személyesen is megkaptam, ezért kerülöm a kollégákat is, ha van rá lehetőség.
A dolgok nem úgy alakultak, ahogy én képzeltem, ez baj, ez egy nagy baj.
Például zavar, hogy azt mondta a barátnőm, hogy mennyire szeret és majd ki is fogja tenni az internetre a közös dolgaink és azóta se tette ki. Napi ötször oszt meg tartalmat, állandóan posztol, ezen is sokat vitatkoztunk, mert nem örülök, hogy magát mutogatja. De ő azt mondja nem azért teszi, hogy a fiúk figyelmét felkeltse.
Az se tetszik, hogy nem engedi, hogy a suli elé menjek, azt nem mondja meg miért. De ha oda mennék és nem ott várnám, ahol kéri, akkor kiakadna. Mert sokszor kiakad, ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné. Ő szerette volna, hogy legyen közös életünk, tudta, hogy csak anyámhoz tudok menni és mondtam neki, hogy nem vagyunk idilli kapcsolatban. De ő olyan, hogy nem kényeskedik, én tudom, hogy tudtunk volna ott is együtt élni, bár az elején azt mondta, ő még nem akar velem élni. Ez nagyon rossz, hogy most visszafelé haladunk, nem előre.
Egy igazi ostoba, bolond skizofrén vagy kérdező.
Tessék, lepontozhat a védelmeződ, jelentheti is, akkor is ez a véleményem. Ha törlik a hsz-t, újból kiírom. Egy gerinctelen, gyáva szemét vagy, emellett pedig egy nincstelen lúzer. Megérdemled a sorsod...
"ki is fogja tenni az internetre a közös dolgaink"
Dolgainkat...
Látom még mindig pörög ez a kérdés. 😃
Én személy szerint nem vitatom azt, hogy mindenkinek joga van új életet kezdeni, ha a régiben már nem érzi jól magát. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy hogyan zárja le a régit. És a kérdezőnk nagyon ocsmány módon tette. Ezért nem gondolnám, hogy kitüntetést érdemel. Ráadásként még mindig nem vált el, ami szintén nem válik a javára. Ügyeletes Teréz anyánk pedig hiába védi, és a kislányt is akivel együtt van jelenleg. Mind a kettő viselkedésileg nagyon alja.
Remélhetőleg nem fognak szaporodni, hogy ezeket a tulajdonságokat tovább örökítsék.Van így is ép elég selejt ember már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!