Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1711/2044 anonim ***** válasza:
8%

sosem írtam, hogy a kérdező nem tett olyat, vagy nem mondott olyat, ami ne lett volna nekem is elfogadhatatlan.

Azt gondolom, abban az esetben is az anyagiak miatt választotta volna ezt az opciót inkább, de ebben az esetben is, mivel már nem szereti a nejét, valószínű végül valami miatt ( akár egy újabb nő miatt) mindenképp sor került volna a válásra.

márc. 29. 19:34
 1712/2044 anonim ***** válasza:
92%

"Ebben az esetben leültek, megbeszélte az asszonnyal, hogy mivan, elköltözött, és utána új kapcsolatba kezdett."

Ja,miután szanaszét csalta többel is a házasság alatt. Mit védesz ennyire egy egyértelműen jellemtelen, egyedül életképtelen, alattomos fa.szkalapon? Felismerted magad?

márc. 29. 19:37
 1713/2044 anonim ***** válasza:
80%

Nem, itt az volt, hogy a kérdező évek óta csalja a lánnyal a nejét és előtte is voltak kapcsolatai. De mikor a felesége apja meghalt, zavarta, hogy a felesége nem körülötte zsong és ez a kislány meg rá figyelt és azt gondolta, ez az igaz szerelme és hopp, lelépett. De ez nem volt megtervezve, igaz, állítólag az anyja azt mondta, lakhat nála, de a lány már az elején sem alhatott nála, tehát ez nem új élet, hogy az idős anyám engem megtűr. Még szobája se volt, a nappaliban kapott egy ágyat, ahol nappal a mama ült kint vele és ha a lány nappal felment hozzá, ott ültek édes hármasban. Semmi magánélet nem volt.

Én nem mondom, hogy nem titkolt célja az, hogy vissza akarja magát édesgetni, már félig sikerült, hiszen megint otthon lakik. Ezzel kezdte, hogy vajon visszamehet - e majd. Azt nem mondta, hogy mikor lenne ez a vissza. Azt is mondta, hogy vannak gondok a lánnyal. Még kitart, de meddig?

márc. 29. 19:41
 1714/2044 anonim ***** válasza:
89%
De volt megcsalás, többször írta, hogy ezzel a lánnyal a kapcsolata évek óta tart! És azt is, hogy a lány nem tudta, hogy van családja, de utána már nem tudta elhagyni...
márc. 29. 19:45
 1715/2044 anonim ***** válasza:
8%

1713, nem csalta évek óta a lánnyal és nem voltak előtte kapcsolatai.

Akkor is ez volt a legjobb ebben a helyzetben, amit tehetett, hogy az anyjához költözött. Következő lépésként albérlet lett volna a megoldás, de eddig nem jutott el, mint tudjuk.

márc. 29. 19:47
 1716/2044 anonim ***** válasza:
98%
Szerencsére volt annyi eszem, hogy ne menjek hozzá senkihez. Főleg ilyenekhez, mint te meg ez a fasz. Úgyhogy elmehetsz a pcsába vele együtt. Idióta!
márc. 29. 19:48
 1717/2044 anonim ***** válasza:
54%
Asszem megérkezett a sztori főszereplője másik nick-ről magát védelmezni. 🚬
márc. 29. 19:51
 1718/2044 anonim ***** válasza:
9%

1717, egyrészt nő vagyok. :)

Másrészt, figyeled magad, hogy kommunikálsz? Mennyire idegbeteg vagy? Itt éled ki magad a nem létező szexuális életedből eredő frusztrációd miatt?

márc. 29. 19:51
 1719/2044 anonim ***** válasza:
0%
1718, ezzel a gondolatmenettel akkor te a feleség vagy, vagy a kérdező anyja, vagy a testvére. Esetleg az egyik gyereke.
márc. 29. 19:53
 1720/2044 A kérdező kommentje:

Én biztosan tudom, hogy én vagyok a kérdező. És bár nem mutat jól, de volt megcsalás.

A lány előtt nem valódi, testi, de a lánnyal az is. Ezen senki se vesszen össze senkivel. Nem volt megbeszélés sem, beszéltünk sokszor a dolgokról, főleg a feleségem, de igazi beszélgetés nem volt. Többször mondtam, hogy majd anyámhoz költöznék, ő mondta, hogy nem kéne, és úgyse lesz jó vége és amúgy nem is lett.

Nem mondtam soha, hogy én szuper jó ember vagyok. Az nekem is bántó, hogy a barátnőmről rosszat írtok, mikor nem is ismeritek.

márc. 29. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!