Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Sokan mondtuk, hogy karácsonyra kidobja a lány, szinte fogadást is kötöttünk és nem dobta ki. Ez mindenesetre érdekes.
A gyerekek szerencsére a saját otthonukban maradtak, ami a felesége háza, így jó körülmények közt élnek, szerintem nem oszt, nem szoroz a kérdező jelenléte. Ugyanis azt mondta, őt pont az zavarta, hogy ő pihenni akart egész nap, dögleni a kanapén, míg a felesége csinált minden mást. Elmondta, hogy a felesége gondoskodó, csak nem elég fiatal és nem kalandos már.
Úgy látszik, a felesége maradt jóban az anyósával és a sógornőjével is, a kérdező most tényleg hőst játszik, akit mindenki utál, de ő szembe megy mindenkivel, mert ő a hős szerelmes és mindenki őt bántja. Mondjuk ezt is mondta, hogy majd meglátjuk, hogy igaz ez a nagy szerelem és tényleg együtt lesznek örökre. Hát nem tudom mi van itt, de állítólag együtt is vannak.
Állítólag..
A csajt lehet közben más is döngeti
A riherongyok eléggé izgalmasak a fasziknak. Itt az asszony unalmas volt már, és ráadásul "volt pofája" már nem 20 évesnek lenni. A kérdezőnk megvilágosodott, hogy előbb-utóbb mindenki felett elmegy az idő. Felette is.Ő sem izgalmas már. Beszart, aztán gyorsan keresett egy kis libát, akit sikeresen behülyíthet.
Az lesz a legnagyobb kérdés idővel, hogy melyikük lesz a nagyobb ge.ci a másikkal szemben? A kapuzárásos vénülő muki, vagy a naivnak tűnő valójában kis ribi? Én az utóbbinak drukkolok. Kell a pofára esés a hősszerelmesnek. Nagyon kell!
Utolsó : nekem is úgy tűnik, hogy azt játssza a kislány, hogy ő nem tehet semmiről, ő ott se volt szinte...
Mi, felnőtt emberek ezt kicsit másképp látjuk, de ha a kérdező éppen rózsaszín álomvilágban van, lehet elhiszi ezt a sok hazugságot, hogy a lány annyira aggódik a családért stb. De mégsem aggódhat nagyon, mert nem lép ki a kapcsolatból.
Utolsó, azt csak a kérdező gondolja, hogy ő szedte össze.
Nem lennék meglepve egy fogadáson sem, hogy a csaj el tudja e csábítani a családtól ezt az ökröt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!