Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1701/2044 anonim ***** válasza:
31%
Nem az 54&57 voltam, elnéztem a számokat, de mindegy már. 😂
márc. 29. 15:48
 1702/2044 anonim ***** válasza:
0%

tényleg hihetetlen lehet, hogy a témában egyáltalán nem érintettként elítélem, és megvetem a gyűlölethullámot azért, mert egy férfi, aki szerelmes lett és menni akar, és ehelyett nem az eszményített, idealizált, túlmisztifikált magyar CSHALÁD képét erősíti otthon maradva, titokban szenvedve, másra vágyva, és élne egy fedél alatt boldogtalanul, mint ahogy teszik ezt a házasságban élők jelentős százaléka.

Ez igazából a bajotok. A lány nektek csak egy ürügy arra, hogy felhúzhassátok a történetet a "szegény családapát meghülyítették és elhagyta egy fiatalabb miatta a CSHALÁDJÁT" című stigmára. Féltek mi, hogy veletek is megtörténhet? Ezért a népharag, nehogy le merjen lécelni az uratok otthonról :D

Nehéz elfogadni, hogy boldogtalan volt a házasságában, jött valaki akivel jobban érzi magát, szerelmes lett, és új életet szeretne kezdeni?

márc. 29. 16:05
 1703/2044 anonim ***** válasza:
85%
Engem személyesen egyáltalán nem zavar, hogy a lányt választotta. Az már inkább, hogy a gyerekek szenvednek amiatt, hogy nem törődik velük úgy ahogyan kéne.
márc. 29. 16:21
 1704/2044 anonim ***** válasza:
0%

Érthető és ilyen egy kulturált véleményformálás. A gyerekivel való kapcsolatát érdemes teljesen külön tényezőként kezelni a házasságától. Azért ne maradjon senki benne boldogtalanul egy házasságban, mert a gyerekek. És igen, ebben a dologban külön tekintettel kellene lennie a gyerekire, de ebbe most nem megyek bele.

Nyilván nem az ilyen véleményekre reagáltam, hanem amikor a lányt mindenféle ribizlinek, kis pi-nak, ku_nak elhordták, a kérdezőt meg skizofrénnek, elmebetegnek és a lehető legcifrább változatok.

És erre jön valaki, aki azt mondja nekem, hogy dehát ez csak eltérő vélemény, dehát csak nem értünk egyet, szólásszabadság.

A gyűlölet cunami, verbális bántalmazás, online bullying az soha nem egy eltérő vélemény. Aki nem érzi a kettő között a különbséget, tényleg kezelésre szorul, és ne itt élje ki magát.

márc. 29. 16:37
 1705/2044 anonim ***** válasza:
98%
Engem egyáltalán nem zavar, hogy a lányt választotta. Remélem együtt maradnak. Ennél nagyobb büntetést nem kaphat ez a lány. Tőlem pazarolhatja az idejét a kérdezőre, lehetőleg minél többet. Tulajdonképpen keresve se találhatna rosszabbat. Talán ha bűnöző körökben mozogna.
márc. 29. 16:59
 1706/2044 anonim ***** válasza:
0%

szerencsére ez már nem a mi dolgunk, a kapcsolatukba nem látunk bele. Véleményünk lehet, de akkoris csak részinformációkat tudunk, a hiányokat meg mindenki a saját képzeletével tölti ki.

Nem érdemes ezen triggerelődni, saját életkörülményekből fakadó frusztrációt kiélni a kérdező személyén.

Majd tanulnak a hibáikból. Az semmiképpen sem lett volna megoldás, hogy maradjon a házasságában. Egyébként ez is egy teljes torzítás, hogy a szent házasság, vagy a vonzó fiatal lány, és létrejött itt egy tábor a házasság mellett.

Az nem opció, hogy egy másik élet, egy új kezdet? Csak a kérdezőnek ehhez a lány volt a kezdő löket. Ki tudta mozdítani abból az élethelyzetből, amiben már nem volt boldog.

márc. 29. 17:10
 1707/2044 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó : bántás nélkül, te ezt nem érted vagy nem olvastad végig.

Ő nem tud Új életet kezdeni, itt kezdődnek a bajok. Többször írta, hogy nincs pénze albérletre, az anyja most rakta ki. Hol itt az új élet, hogy újra a családjával lakik és ha ők nem tűrik meg, akkor hova megy? Ez nettó felelőtlenség az ő helyzetében.

Évekig várt, hogy hogy alakul a lánnyal, úgy látta, jól, ezért ment az anyjához, de azelőtt se volt a viszonyuk jó. És most összeveszik vele, nincs hova mennie.

Nincs új élete, mert nem fejezte be a régit, nem vált el, nincs saját, külön, önálló élete. Az lett volna a minimum, hogy az anyjával megvan és közben gyűjt egy saját albérletre, ha tényleg a lánnyal akar élni.

márc. 29. 17:37
 1708/2044 anonim ***** válasza:
0%

persze ez így van, nem vitatkozom ezzel, a kérdező anyagi helyzete egy nagyon nagy probléma, az is, hogy nem mendzseli jól. Igen, én is egyet értek, a legjobb megoldás egyelőre az volt, hogy az anyjához költözik, és mindent megtesz azért, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerüljön és albérlet (lehetett volna).

Nekem azzal volt a problémám, hogy egy olyan kommunikáció alakult ki, hogy az az utolsó...stb rib_c elvette a családjától az apát, meg az apa elhagyta miatta a családját, pedig ott volt a felesége a jó élete és miért nem maradt benne, emiatt a világ legszemetebb emberének lett elhordva.

Az én olvasatomban legalább próbált valamit változtatni, kilépni abból az életéből, amiben nem volt boldog, nem párhuzamosan csalta a feleségét, hogy azért még a kényelemben benne tudjon maradni és éljék a kirakat életet. Ráadásul többször is írta, hogy a feleségébe már nem szerelmes, a lányt szereti.

Bezzeg az ilyen embereket is ugyanúgy elhordják, aki nem lép le, hanem csalja az asszonyt, a szemébe hazudik, gerinctelen stb, és amikor a megcsaló azt mondja, de hát nem tudok mit tenni válni nem tudok, mert az anyagi helyzet stb, akkor meg jön az, hogy persze ez csak kifogás. Először válj el, utána nőzzél.

Ebben az esetben leültek, megbeszélte az asszonnyal, hogy mivan, elköltözött, és utána új kapcsolatba kezdett. Mást nem tudott, mint azt, hogy az anyjához ment. Rosszabb anyagi helyzetbe került, de nem élt kettős életet, nem hazudott senkinek.

Az anyagi helyzetét nem tudja jól menedzselni (remélhetőleg egyszer megjön az a kellő nyomás, ami miatt elkezdi összekapni magát, és javít ezen) de az érzelmi életét tekintve helyesen cselekedett. Még úgyis, hogy anyagilag nagyon nehéz helyzetbe került.

De legalább jött valami, ami kimozdítja, esetleg motiválja stb. Lehet hogy ez lesz neki az a gödör, ami elég mély lesz ahhoz, hogy végre összekapja magát, és javítson az élethelyzetén. Az, hogy otthon marad, csak mert a tisztesség, mert az asszony jó asszony, az nem megoldás.

márc. 29. 19:12
 1709/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Ráadásul többször is írta, hogy a feleségébe már nem szerelmes, a lányt szereti"

Igen. Meg azt is többször írta, ha a lánnyal nem sikerül, akkor visszaköltözik az asszonyhoz és újrakezdik...

márc. 29. 19:22
 1710/2044 anonim ***** válasza:
73%

"nem párhuzamosan csalta a feleségét, hogy azért még a kényelemben benne tudjon maradni és éljék a kirakat életet. "

Te melyik mozit nézed te kioktató kérdező seggnyalója? Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láttad volna, hogy az évek alatt nem ez volt az egyetlen nőnemű, akivel félrekúrt. Ráadásul ezzel sem 1 éve kefél. Világosan leírta!És te ennek tapsolsz. Gratulálok!

márc. 29. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!