Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1741/2044 anonim ***** válasza:
87%
A lány tuti, hogy számító, és nagyon jól tudja, mit, miért tesz. Lehet, hogy ez az ál-bűntudat a kérdezőnek bejön és el is hiszi, de senki más nem hiszi el. A kérdező még mindig házas és azt se tudja mondani, hogy különél a feleségétől, mivel részben már visszakuncsorogta magát. Lassan egy év telt el és még mindig tart a kapcsolat, azóta, hogy a kérdést már kiírta. Hogy hova tart, én nem tudom.
ápr. 8. 12:09
 1742/2044 anonim ***** válasza:
75%

Nem biztos, hogy lenne gusztusa az apja után egy ilyen ri.banchoz.Lehet értelmesebb az apjától. Ráadásként megveti azért, ahogyan viselkedik.Normális emberek nem szűrik össze a levet ilyen nőneművel, fel se állna nekik egy ilyenre. Na meg még fiatal nagyon ehhez a srác.

ápr. 8. 15:50
 1743/2044 anonim ***** válasza:
7%

Milyen volt a húsvét? Írtál már arról, hogyan alakult?

Lehet, hogy lemaradtam a történésekről időközben. Azt látom, hogy jöttek azért válaszok rendesen azóta is.

ápr. 8. 16:09
 1744/2044 anonim ***** válasza:
77%

Azt írtam, hogy a kérdező előtt. Vicces lett volna, mert korban jobban passzolnának.

ápr. 8. 16:40
 1745/2044 anonim ***** válasza:
96%

Ne felejtsük el, hogy a kérdező azt mondta, a lány már hisztizett, hogy hagyja el a családját. Azt írta, nem tudta mit tegyen és végül így döntött, és utána egy kicsit lehiggadt a kislány. Nekem ekkor már világos volt, hogy nem ártatlan kislány és a többi tette, ezt csak megerősítette.

ápr. 8. 17:42
 1746/2044 anonim ***** válasza:
100%

Öngyilkossággal is fenyegetőzött. Az, hogy nem ártatlan kislány, már az elején kiderült. A többi már csak rontott a megítélésén.

ápr. 8. 23:08
 1747/2044 A kérdező kommentje:

Lassan valóban egy éve írtam ki, rengeteg jó tanács érkezett, akkor is, ha sokszor nem értettem egyet.

Amikor tavaly nyáron eldöntöttem, hogy elhagyom a családom, az egy olyan lelkiállapotban történt, amikor úgy éreztem, hogy a lánnyal egy jobb életre van esélyem. Megbeszéltük, hogy akkor anyám nincs otthon és végre egy hetet együtt tudunk tölteni és én ezt akkor csakis ezért léptem meg. Ő két nap múlva váratlanul elutazott, egy olyan nyaralásra, amit akkor találtak ki, egy barátnője nyaralójába. Ha ezt előre tudom, nyilván nem akkor távozom. Ez volt az első olyan, amikor igazán összevesztünk.

Valóban nem mondta soha, hogy költözzünk össze, de arról volt szó, hogy több napot együtt töltünk, és anyám ezen is kiakadt, hogy a ruhái a szekrényben voltak és ő ezt rögtön úgy értelmezte, hogy nem beszélünk vele meg semmit.

Az elején igenis örült, hogy van társasága, de később úgy döntött, hogy ő most mégsem örül és ő a jóságos nagyi, akinek az unokái fontosabbak. Amikor összevesztem vele, az annak volt a jele, hogy mindennek van határa. Én továbbra se tudtam rendesen együtt lenni a barátnőmmel, nem lehettünk ott este, vagy akár több napot egyben.

ápr. 9. 23:41
 1748/2044 A kérdező kommentje:

Az, hogy most ebben a nagyon rossz helyzetben vagyok, részben a feleségem hibája is, mert ő mondta, hogy akkor menjek vissza, ha nincs hol laknom, de most már zavarja. Engem hibáztat, de azt, hogy ő is lehet bármiben hibás, azt nem látja.

Az zavar, hogy van a lány, akinek szüksége van rám és nem lehetek vele ott és annyit, amennyit szeretnék, mert közben meg félig otthon lakom. Azt kérdezte a feleségem, hogy nekik nem lenne szükségem rám? De igen, biztosan van olyan, amiben igen, például szoktam segíteni mostanában és tudom, hogy ez nagy segítség. Azt mondja, hogy nem halnak meg nélkülem és tudnak létezni, ahogy eddig is tudtak. Tudom, hogy el akar küldeni és a jó szándék miatt nem teszi, de ha elküld tényleg nem tudok hova menni. Náluk, a lánynál lehet aludni pár napot, de ott tartós lakhatásról nincs szó. Igen, kellett volna pénzt gyűjtenem, de nem volt miből. Most már van azért, de ezt is hallgatom, hogy keveset adok, nem azt várom, hogy hálásak legyenek, csak ha próbálkozom, azt is el kéne fogadni.

ápr. 9. 23:46
 1749/2044 anonim ***** válasza:
98%

1748-as:"Az, hogy most ebben a nagyon rossz helyzetben vagyok, részben a feleségem hibája"

Kizárólag magadnak köszönheted...

ápr. 10. 02:07
 1750/2044 anonim ***** válasza:
97%
A feleségednek egyetlen hibája van. Az, hogy még mindig nem vált el tőled. Arról viszont nem ő tehet, hogy neked fiatal puncira viszket a farkad, mert ő már nem 20 éves testtel rendelkezik ennyi idősen 2 gyerek után. Az meg, hogy anyád inkább az unokáihoz ragaszkodik, mint egy random kis pina társaságához az otthonában, megint csak természetes. Az a te problémád, hogy az önző álló faszod miatt ezt képtelen vagy felfogni. Próbált ugyan esélyt adni a te nagy szerelmednek, de nem szimpatikus neki mégsem, és az sem, ahogyan összefeküdtetek. Normális ember ezt nem is fogja díjazni soha. Ebbe ideje bele nyugodnod. És felejtsd el azt is, hogy majd más hátán nyugiban kufircolhatsz a kis luvnyáddal. Ez nem így működik fiam. Az emberek nem fognak a te elképzeléseid szerint élni. Ha normálisan akarsz együtt lenni a lányod korúval, akkor a te kötelességed biztosítani a körülményeket hozzá, és nem anyád vagy mások kihasználásával. Ideje kinőni a sértett áldozat kisfiú szerepéből. Ha ahhoz nagy fiú voltál, hogy félrekufircolgass, akkor legyél nagy az ezzel járó dolgok elfogadásához is.
ápr. 10. 03:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!