Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
1791 vagyok.
Engem a lány motivációja érdekelne. Egyelőre az apakomplexus tűnik a nyerőnek. Ettől függetlenül nem tudom mi a jövőbeli tervük. Azon kívül, hogy már a kérdező családja nem beszél a kérdezővel, tehát se az anyja, se a testvére, ami nagyon szomorú, hogy emiatt a kislány miatt történt ez a szakítás.
Ha a Kislány is dolgozni kényszerül, akkor vége az arany életének, az nem tudom mennyire fog tetszeni neki. De amíg a jelenlegi felállás van, nem tudom miért van a kérdezővel, hogy nem zavarja, hogy a férfi, akit elvileg szeret, egy másik nővel él, nem alszik vele, nem lehetnek együtt napokat stb.
"Azon kívül, hogy már a kérdező családja nem beszél a kérdezővel, tehát se az anyja, se a testvére, ami nagyon szomorú, hogy emiatt a kislány miatt történt ez a szakítás."
Nyugi, a kérdező nem érzi szomorúnak. A kis fiatal pinus ott legyen, oszt'jó van. Amíg az megvan, addig nem számít neki semmi és senki. Elvégre az élet célja teljesítve van.
Nem érti meg a felesége vagy annak a családja, ő egy meg nem értett hős...
És ezért elhagyta a feleségét és két gyermekét, ha úgy vesszük idővel az anyját és a testvérét is... Nem próbálta megbeszélni ezt otthon, de ő mondja, hogy nem figyelnek rá... Sok itt a mellébeszélés, valószínűbb a kapuzárási pánik meg ami ezzel jár.
Végigolvastam az egészet. Hiányozni fog :D Amúgy nem semmi sztori.
A kérdező jellem(telenség)e, intelligenciája minősíthetetlen. Mekkora hulladék már az, aki azért csalja meg a feleségét, mert az édesapja halála okozta gyász miatt nem figyel rá annyit? A kérdezőnek kellett volna a feleségének támasza lenni. A lány támogatta ebben a nehéz helyzetben... Mi a faxom volt a nehéz helyzet a kérdezőnek? Az, hogy neki is kellett volna csinálni valamit?
A lány, mint áldozat, az év vicce :D Nem értek egyet azzal, hogy ostoba lenne. Pontosan tudja, hogy mit csinál. Zokni otthagyás, manipuláció, érzelmi zsarolás, ezt mind a célja érdekében teszi. A kérdezőt nem szereti. Az, hogy elment nyaralni, hogy ne kelljen a kérdezővel lenni egy hétig, valamint az, hogy nem vállalja fel, ezek mindent elárulnak.
Viszont valamit nem értek. Korábban az utolsó versenyére készült a lány, most meg verseny verseny hátán. Most akkor melyik? Szigorú étrend a verseny miart + mekizés. Mi van?
Lehet, hogy ilyen anorexiás kislány, hogy éhezteti magát, eszik, aztán hány és így tovább, hogy sovány maradjon. Sajnos ez egyik sportágakban nem ritka, a torna is lehet ilyen.
Azt írta valahol a kérdező, hogy idős már ehhez a sporthoz a lány, én azt gondolom, hogy már szíve szerint abbahagyná, de még nem tette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!