Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1801/2061 anonim ***** válasza:
100%

"De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza."

Én már itt abbahagytam ennek a jellemtelen xarházinak az ömlengését olvasni. Legszívesebben a xart is kiverném az ilyenből egyszerre a felesége meg a szeretője előtt.

2024. máj. 18. 23:56
 1802/2061 anonim ***** válasza:
81%
Itt vagy még kérdező??? Mi a helyzet azóta? Nagy a csend.
2024. jún. 18. 19:33
 1803/2061 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Nagyon eltűnt a Kérdező!

Itt van a nyári szünet, mindenki megy nyaralni. Ti hova mentek el a kis hölggyel? Együtt vagytok még egyáltalán?

2024. jún. 18. 19:38
 1804/2061 anonim ***** válasza:
100%
#1803 Valamelyik parkban nyaralhatnak a padon...
2024. jún. 18. 20:52
 1805/2061 anonim ***** válasza:
100%

Sültkrumplit rágva.....vagy zsíros deszkát.

2024. jún. 19. 13:17
 1806/2061 A kérdező kommentje:

Ezek nehéz kérdések és nem szívesen válaszolok, mivel a válaszaimra általában negatív kommentek érkeznek.

Igen, együtt vagyunk, de minden más körülmény ugyanolyan, mint legutóbb, semmi se változott.

Mi személy szerint sehova, de a barátaival megy nyaralni, az anyjával is, edzőtáborba is stb. De ezt ugyanígy tette tavaly is.

Igen, sok a vita köztünk, sokszor szakítunk vagy szakítás közelében vagyunk. De senki se kérte, hogy kötelezően velem legyen, ő mégis a szerinte nehéz körülmények ellenére még velem van. Elmehet, ha akar, lehet jobb barátja nálam. Nem tette. Vitatkozik, hogy nem vagyok vele eleget, de neki is folyton valami " fontos" dolga van. Nem tudok nála aludni, mivel akik olvasták tudják, hogy mi a helyzet velem... Akik olvasták, tudják, hogy tavaly nyáron azt ígérte, melletem lesz és elhagytam miatta a családom és ő másnap elment egy századik barátnős nyaralásra. Magamra hagyott és innen lejtmenetben kezdődtek a gondok és a viták.

2024. jún. 22. 01:05
 1807/2061 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig tart ez így,mert ha nem lesz egy állandó jó viszony előbb utóbb valaki bele fárad és azért amennyit találkozunk (heti 1-3) azért szerintem csöppet kevesebb, mint aminek lennie kell egy kapcsolatban (0-24) szóval ki tudja mi lesz így. Ez a lényeg.
2024. jún. 22. 01:06
 1808/2061 anonim ***** válasza:
100%

"Akik olvasták, tudják, hogy tavaly nyáron azt ígérte, melletem lesz és elhagytam miatta a családom és ő másnap elment egy századik barátnős nyaralásra."

Buta, naiv, kislányokra gerjedő kan görcsös fazonoknak ez a sorsa. Legalább megtapasztalod, hogy hiába a jó test, sokra nem mész vele. Okos ember más kárán tanul, te viszont a sajátodon sem fogsz, ahhoz túl hülye vagy.

A családodat meg nem miatta hagytad el, hanem a saját farkad miatt.

Igen, ez egy negatív komment. 🤷‍♀️

2024. jún. 22. 03:46
 1809/2061 anonim ***** válasza:
100%
#1807 Mennyit jósolsz közös jövőtöknek...?
2024. jún. 22. 06:48
 1810/2061 A kérdező kommentje:
De ő mondta, hogy velem szeretne lenni mindig és ennek akadálya az én családi állapotom. Lehet, hogy gonosznak tűnök, de nem vagyok az, boldog akartam lenni és így éreztem akkor, hogy mellette leszek az. Új életet akartam kezdeni vele. De ő ezzel rögtön az elején elrontotta és bár együtt maradtunk, a sok vitában ez a probléma is gyakran feljön, hogy ő akkor nem volt mellettem, pedig nehéz volt.
2024. jún. 22. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!