Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1841/2044 anonim ***** válasza:
93%

"Tehát nem azt teszi, amit megígért."

Te sem azt tetted, amit ígértél a feleségednek anno, amikor elvetted. Visszanyalt a fagyi bébi? Van ilyen.

Ostoba, hiszékeny vénülő farok vagy, aki képes volt elhinni egy csélcsap kislány ígérgetéseit a farka kielégítése érdekében. Megérdemled.

júl. 1. 04:13
 1842/2044 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem te mentél vele? Miért nem veled pózol a képeken? Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat csak a te fejedben létezik.
júl. 1. 05:47
 1843/2044 anonim ***** válasza:
100%

Látod, szép dolog a szerelem, de egy csinos 21 éves lányhoz 0 forinttal a zsebben nem elég.

Ennek úgy kellene kinéznie, hogy kiveszel 1-2 nap szabit, kiveszel egy szobát 1-2 éjszakára és csatlakozol hozzá, együtt is nyaraltok, elmentek fürdeni, kajálni, este 1-2 koktél aztán szax reggelig. És ehhez nem kell gazdagnak sem lenni, viszont csórónak sem. A lánynak valami sofőr fétise lehet, ami hozzád vonzotta, de hosszútávra ez kevés.

júl. 1. 06:53
 1844/2044 A kérdező kommentje:

Eleinte azért nem rakott ki közös képet, mert hogy nekem családom van, nem derülhet ki. Később nehéz volna megmondani, miért alakult így. Sokszor azt mondta, hogy a barátai nem szeretnek engem vagy hogy csúnyán néznek rá, mert idős barátja van. Én sokszor kértem, hogy tegyünk most már ki közöset is, de nem tett, vannak közös képeink, de azokst nem mutogatja. Volt ebből is vita.

Azért nem mentem vele, mert dolgozok, másrészt a barátai nem kedvelnek. De amikor még nem ismertek, mielőtt valaki ezt is felhozza, szóval régen is ez volt, mondtam, hogy lemegyek a Balatonra a nyaralás végén, legyünk együtt egy kicsit, de ő inkább a barátaival akart lenni. Mondtam tavaly, hogy lemegyek és utána együtt tudunk hazajönni, kértem legyen ez kettesben és inkább azt mondta, ne menjek, ő a barátaival jön haza.

júl. 1. 07:15
 1845/2044 anonim ***** válasza:
0%

1841-es:"Te sem azt tetted, amit ígértél a feleségednek anno"

Már megbocsáss, de miféle maradi, 19.sz-i gondolkodásmód a házassági ígéret betartása: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs.. ...?

júl. 1. 07:23
 1846/2044 anonim ***** válasza:
89%

És még mindig nem akarsz szembenézni azzal, hogy szépen át lettél verve. De egy szikra sajnálatot sem lehet érezni irántad. Annyira kergetted a "nagy boldogságot" minden józan ész ellenére, hogy visszafelé sült el. A házasságodban nem érezted magad boldognak, hiszen anyu teste már megmert öregedni. És most ugyan mivel lettél boldogabb? A feszes fiatal csirke nem nyújt neked továbbra sem semmit, csak hiteget még mindig. Elméletben létezik csak számodra, gyakorlatilag nem is akar veled érintkezni.Szégyell mindenki előtt. Ez lenne a nagy boldogság??

júl. 1. 07:32
 1847/2044 anonim ***** válasza:
78%

Mesélj, mi fáj?

júl. 1. 07:34
 1848/2044 anonim ***** válasza:
84%
Biztos, hogy létezik ez a lány és ez a " kapcsolat" is. Hogy pontosan a lány eredetileg mit várt, nem tudom. Biztosan azt, hogy a kérdező elhagyja miatta a családját, de utána nem tudom mire gondolt. Lehet a kérdező titkolta előtte valódi anyagi helyzetét, bár mintha azt írta volna, hogy tudta a lány, hogy az anyjával laknának és ez nem volt a lány ellenére. Persze lehet ezt csak a kérdező akarta hinni. A lány meg nyilván élvezi az életet, miért ne tenné, szép az idő, ő meg fiatal, nem fog otthon ülni mikor mehet strandolni is jó társaságban. Lehet ezt várja tőle a kérdező, de amúgy semmit se ad a lánynak, amiért ő ezt negtenné. Valószínű a lány húzza az agyát, hiszen a kérdező így is teper utána, néha találkoznak egy padon, de csak ha senki se látja őket... Aztán a lány megy tovább, mint eddig, a kérdező meg epekedik utána.
júl. 1. 08:42
 1849/2044 anonim ***** válasza:
0%
#1847 Hát neked? Mindenesetre kissé maradi, 19.sz-i gondolkodásmód a házassági ígéret betartása: örök hűség egy életen át? Tudod, az emberek változnak...
júl. 1. 08:59
 1850/2044 anonim ***** válasza:
100%

Pont erre írtam, hogy ez nem kapcsolat. Szégyell téged, nem vàllal fel. Sokkal fontosabbak a barátok, haverok. A velük való program is, de az is, hogy mit gondolnak. Azon se csodálkoznék, ha ők nem is tudnák, hogy ti még együtt vagytok.

Ez lenne az a nagy szerelem?

Másrészt meg teljesen érthető, ha egy ilyen korú lány inkább élni akar és a haverokkal csapat a Balcsin, minthogy veled ücsörögjön a padon.

júl. 1. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!