Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1851/2044 anonim ***** válasza:
84%
Öregem, a kapuzárásos full buta fószerek élő példája vagy, aki komolyan elhitte, hogy egy ennyivel fiatalabb fruska tényleg képes lenne szeretni. Most viszont kezdi pofán csapni a valóság. Nyakadba kéne akasztani az év címeres lúzer ökre érmet.
júl. 1. 13:47
 1852/2044 anonim ***** válasza:
100%

1850-es:"veled ücsörögjön a padon"

Pedig milyen jó is az - kiflicsücsköt csócsálva...

júl. 1. 14:08
 1853/2044 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a feleségedet nem értem, kérdező. Együtt laktok, ő meg simán asszisztál hozzá, hogy a lánnyal randizgatsz, aki miatt elhagytad? Most az albérlője vagy hogy kell ezt elképzelni?
júl. 1. 16:47
 1854/2044 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a lány pontosan miért csinálja ezt még, lehet tényleg voltak tervei a kérdezővel és valamikor azt gondolta, szereti a kérdezőt, mert biztos oka van annak, ha néha találkoznak. De hogy mi a terve, nem tudom. Érthető, hogy élvezi az életet és nem hagyja magát, ő eddig is ilyen volt, csak akkor még azt hitte a kérdező, hogy vele lesz. Persze ha együtt is élnének, valószínű akkor is elmenne a lány barátnőzni, azt nem adná fel.
júl. 1. 17:11
 1855/2044 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező eddig is kikacsintgatott másfelé, de akkor vagy nem derült ki, vagy ha a felesége tudott róla, szemet hunyt felette. Na most valamiért a kérdező szintet akart lépni és felvállata a szóban forgó lányt. Itt kezdődik az ő baja, ugyanis ezt már nem tudja visszacsinálni. De elmondani se akarja, hogy ha véget ér a lánnyal, hiszen hónapokon át bizonygatta itt is, hogy ő egy isten, a lány is és örökre együtt lesznek.
júl. 2. 11:09
 1856/2044 anonim ***** válasza:
100%

Higyjétek el, a kiscsajnál nem kerek valami, hogy a kérdező érdekli.

Rengeteg 20 alatti fiúval beszélgetek és már ők sem igazán ültetik a 16-18 éves lányokat padon, mert ki a franc csinálja ezt? Fiatalabb lányoknak is többre van már igényük ennél.

júl. 2. 11:39
 1857/2044 anonim ***** válasza:
100%
A kislány tuti valami betegséggel küzd, de ezt mindenféle bántás nélkül mondom. Itt már korábban autizmusra tippeltünk, mert kórosan vonzódik a járművekhez. Emellett van egy kötődési zavara is szerintem az apja miatt, a kérdező azt írta, nincs jóban az apjával.
júl. 2. 12:10
 1858/2044 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem szàzas.
júl. 2. 13:21
 1859/2044 anonim ***** válasza:
0%
A legidiótább a faszi anyja a sztoriban
júl. 2. 15:23
 1860/2044 anonim ***** válasza:
78%

Miért?

júl. 2. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!