Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
"De ha a kérdező helyzete amúgy nem változik, nincs közös jövő, nincs semmi, akkor nem tudom mi a terv."
Mitől változna? Nem is tesz érte semmit. A kérdező csak addig volt képes eljutni, mint terv, hogy anyuci lakásán néha felhúzza a kiscsajt. Ez meg nem igazán jó alap egy közös jövőre. Otthagyta a családját azért, hogy padon randizgasson, meg sült krumplit rágjon a szerinte szép fiatal bukszával. Minden más körülmény mellékes volt, talán most kinyílik a szeme végre, hogy egy tinikorból éppen kinőtt csélcsap nőneművel nagyon sokat nem lehet kezdeni a fent leírtakon kívül. És főleg úgy, hogy az szarik mindenre. A saját megszokott életét folytatja továbbra is. A célját elérte, mostmár hátradőlhet, és még annyit sem tesz a kapcsolatért mint előtte.Csak élvezi a vénülő kandúr lihegését a nyomában. Ezzel ugyan milyen komolyabb terv is lehetne? Pláne, hogy az elvileg érettebbnek lenni illő hím is maga is mindössze 15 éves szinten létezik?Egyikük sincs felnőve. És a felelősségteljes viselkedést még hírből sem ismerik.
Itt semmilyen közös jövő nem volt soha kilátásban és nem is lesz. Ahhoz komoly, felnőtt módra viselkedő és gondolkodó emberek kellenének. Itt egyikük sem az.
Rád fér egy pszichiátriai kivizsgálás.
#1827,tàn megtalàltad anyàm rosszlànyokos hirdetéseit? 🤡
Bedobok pàr klisét, harapj, amire tudsz: #kisfaszu #incel #retardàlt #mostohaapuci
Gyere ràm, kérlek.
jó lenne megjegyezni néhány alap dolgot az ide kommentelgető biztosan nőneműeknek:
1. ha a pasi nem szerelmes már beléd, házasság ide, gyerek oda, előbb utóbb lépni fog. Keresi a lehetőségeket és előbb-utóbb találni is fog. Itt a csaj személye teljesen lényegtelen, már nem szerette a volt feleségét, max a kényelem miatt maradt eddig mellette.
2. hiába szülögetsz kettőt, hármat is, ez a forgatókönyv ugyanúgy életbe lép. Nem fogod a gyerekkel magadhoz láncolni. Főleg ha ettől még le is amortizálódsz, elhagyod magad, sárkánnyá változol.
3. Mi lenne ha a saját életed élnéd és nem a gyakorin osztanád az észt? Lássuk a te életed milyen? 34 éves Norenke... Mondd már el ugyan, hogy te mit tudsz felmutatni ebben az életben azonkívül, hogy minden kérdéshez a topikban odahányod az óvodás szintű véleményed. Ja és mielőtt azzal jönnél hogy én is itt vagyok, igen kb 2 havonta egyszer belépek...
És azt mondod,h ebből a kéthavi észosztàsból jött össze az 51%od?
Csak kérdem. Biztos okosakat mondasz, valahol màskor, màs alkalommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!