Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1811/2061 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig maradunk együtt, most nyáron egy éve, hogy megtörtént és őt választottam. Heti szinten vannak viták, talán az utóbbi időben sűrűbben, néha naponta többször is. A nyár nála szokásosan fog telni, kevés szabadideje lesz. Sajnos ha az ő kedvére teszek, a családom mérges, ha a családom kedvére, akkor ő az. Tehát nem elég, hogy vele megy a vita folyton, még ez is benne van, hogy párhuzamosan mással is megy vita és ahogy már írtam korábban, nincs egy nyugodt nap, nemhogy egy nyugodt hét, amikor senkinek semmi baja se lenne.
2024. jún. 22. 09:27
 1812/2061 anonim ***** válasza:
81%
Az élet szívás (fölirat bekapcsolása segíthet): [link] ...
2024. jún. 22. 09:44
 1813/2061 anonim ***** válasza:
90%
Az agy hiánya így mutatkozik meg... Ez nem igazi kapcsolat, de arra elég, hogy a kérdező tönkre tegye miatta az életét.
2024. jún. 22. 09:48
 1814/2061 Noren1989 ***** válasza:
78%
És gurul a verkli tovàbb 🤫🤡
2024. jún. 22. 10:03
 1815/2061 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagyok férfi, de a kérdező szándékait megértem, az ő korában, az ő lehetőségeivel ez a kislány főnyeremény. Nem mondom, hogy a lány buta, rendkívül okos és rafinált. Hogy miért nem hagyta el még a kérdezőt, nem tudjuk. Vagyis hát kidobta aztán megint vissza, semmi se változik hosszú ideje, szóval én nem egészen értem mire megy ki a játék és mi a célja vele.
2024. jún. 22. 10:11
 1816/2061 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen "főnyeremény" nekem inkább nem kéne. Sza.rt sem érnék egy ilyen hebrencs kispinával. Nem lehet rá komolyan számítani, nem lehet vele tervezni, de még kefélni sem. Azért meg kellene a fszomnak, hogy elmondhassam, egy ilyet is a farkamra tudtam húzni. Ez tini korban még elmegy, de 40 felé full gáz.
2024. jún. 22. 11:17
 1817/2061 anonim ***** válasza:
88%
#1816 egyetértek, szerintem is ez egy amolyan tini kapcsolat, ahol néha randiznak, ha anyu, apu nincs otthon, fel lehet menni a lakásra, amúgy marad a park és az autó. A kérdező viszont tudja mutogatni, hogy a csini kislány vele van, főleg ha a kérdező nem túl előnyös külsővel rendelkezik, akkor neki tényleg nagy dolog, hogy szóba állt vele a kislány. De ha a kérdező helyzete amúgy nem változik, nincs közös jövő, nincs semmi, akkor nem tudom mi a terv.
2024. jún. 22. 12:03
 1818/2061 Noren1989 ***** válasza:
71%

#1817, nem tudja mutogatni :D

Épp ez a poén. Megjelenni vele sehol nem lehet, hiszen nem ér rá.

Kérdezőnk sem az a társasági ember, max az, aki a kollegáknak elbüfögi, h:

"Ihhdejólcopik ez a 19éves lyányka"

Aztán masszívan kussol, mikor a "kapcsolat" többi részéről kérdeznek.

Nber, ha nem egy blöff ez a kérdés:

Jobb, ha tudod, h a lányka kb csak viccből van veled, meg a padoddal.

Ha lenne egy csöpp, tudom nincs, eszed, már rég átgondoltad volna, h ez kell-e neked.

Átgondoltad, pömpölő Úr győzött a mese szerint.

2024. jún. 22. 13:15
 1819/2061 anonim ***** válasza:
88%

Engem tényleg érdekel, hol oldjatok meg az együttléteket?

Nem hiszem el, hogy csak a padon ülve beszélgetés(illetve vitatkozas) miatt megérte. De akkor hol?

2024. jún. 22. 16:32
 1820/2061 anonim ***** válasza:
88%

#1819 szerintem azt írta, hogy a lánynál vannak együtt, amikor annak szülei nincsenek otthon...

Nem látunk szerencsére a kérdező fejébe, de a lányéba sem, pedig érdekelne a lány szándéka. Ha persze tegyük fel nem fogyi, mert akkor már mindent értünk.

2024. jún. 22. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!