Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1771/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem vagy végtelenül buta a lány vagy számító és ez esetben mégis valamilyen szinten okos. Buta, ha még ennyi idő után sem érti, hogy a kérdezőnek van egy élete, családja és ha velük van egy tervezett program, akkor az kéne, hogy az első legyen és ha az asszony be nem rág és végleg nem zárja ki ezt a marhát, akkor még sokáig lesz egy másik élete. Vagy rendkívül okos és nagyon is jól tudja ( pont, mint mikor a zoknit elhagyta...),hogy generáljon állandóan vitát és ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretné, akkor megsértődik.
ápr. 11. 20:39
 1772/2044 A kérdező kommentje:

Szerintem senki sincs a helyemben és senki se tudja miket éltem át.

Hosszú időt töltöttem együtt a feleségemmel és úgy éreztem, hogy nem kapok elég törődést, ezzel kezdtem ezt a hosszúra nyúlt kérdést is. Nincsenek extra nagy igényeim, de úgy éreztem, hogy a családja nem szeret és nem fogad el, és ő sem támogat eléggé. Voltak olyan élethelyzetek, amikor nagyobb támogatásra lett volna szükségem. Ezek a dolgok az évek alatt gyűlnek és halmozódnak.

Nem mondok, hogy most a barátnőmmel minden tökéletes, aki itt olvasta, tudja, hogy nem az. De mégis úgy érzem, hogy ő jobban odafigyel rám, jelen pillanatban nyilván ha a két rossz közül kéne választanom, akkor is a barátnőm választanám.

Aki nincs benne ebben a helyzetben, az nem tudja, mi történt, mit érzek. Sokat vivódtam, míg egy döntésre jutottam és lehet, hogy nem is ez a jó döntés, de visszafelé már nem lehet csinálni a dolgokat.

ápr. 13. 01:59
 1773/2044 anonim ***** válasza:
98%
Nem csodálom, hogy a feleséged családja nem bírta a búrád. Mostanra elég rendesen be is bizonyítottad, hogy nem ok nélküli volt.
ápr. 13. 05:40
 1774/2044 anonim ***** válasza:
9%

Akkor imádkoznod kellett volna, hogy javuljon a helyzet!

Tudod: "Miatyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved"...

Ebben a gazdasági világválságban már leginkább csak erre lehet számítani. Magadban is lehet fohászkodni, de akár hittestvérekkel is.

Nem, most már semmiképpen nem ajánlok semmiféle "családsegítő szolgálatot"! (Csak a saját javukat nézik, nem önzetlenek.)

ápr. 13. 06:42
 1775/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ez a 3 pipás valláskárosult tag kegyetlen.
ápr. 13. 06:50
 1776/2044 anonim ***** válasza:
96%

Idióta vagy😂😂😂

ápr. 13. 07:35
 1777/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azt gondolom, hogy azért, mert nem kedvel a párom családja, azért a párom nem hagyom el. De a kérdező összemossa a dolgokat. Nem szerette a felesége családja, tehát akkor a felesége sem? Vagy hogy van ez? Ki az, aki elviselte ennyi éven át? És most is befogadja, hogy ne az utcán legyen? Remélem, hogy a felesége talál egy rendes férfit, aki végre megbecsüli őt.
ápr. 13. 08:25
 1778/2044 anonim ***** válasza:
97%
A fontosabb élethelyzetek közé tartozik nálad az is, hogy tippmixre basztad el a fizetésed? Ebben nem volt elég támogató? Eltartott, akkor mi kellett volna még neked?
ápr. 13. 08:57
 1779/2044 anonim ***** válasza:
97%
Figyu bébi, hagyjuk a mellébeszélést. Neked egyetlen problémád van a feleségeddel, hogy már nem 20 éves a teste, mint a kis ribidnek. Az is lesz egyszer 40 éves, akkor mit csinálsz majd? Fel kellene már nőni a kamaszkorból.
ápr. 13. 09:04
 1780/2044 anonim ***** válasza:
89%
Én hiszek az érzésekben, hiszen ezért is lennék tönkre kapcsolatok, mert az egyik fél boldogtalan, vagy elhanyagoltnak érzi magát. De abban is hiszek, hogy ezeket meg lehet és meg is kell beszélni és ha utána se javul, el lehet gondolkozni, mit is tehetünk még, tehetünk - e bármit. Csúnya, ha valaki szeretőhöz nyúl, de ez is sokszor megtörténik. De ha úgy érzi, hogy a szerető jobb neki, akkor viszont tényleg ezt oldja meg. Hogy együtt lehessenek. Nem ítélkezem, mert nem ismerem se a kérdezőt, se a feleségét. Nekem is fontos a szeretet vagy törődés, de a törődés lehet sokféle és úgy látom, hogy a kérdező felesége tényleg nagyon szereti a kérdezőt.
ápr. 13. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!