Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Te komolyan 1 hét miatt hagytad el a családodat? Amúgy, akkor még azt írtad, hogy régóta tervezett nyaralás.
Igen, akkor azt mondta, hogy ők ezt már régóta tervezték, utóbb derült ki, hogy nem, ezt pár napja találták ki a barátai.
Nem egy hét miatt. X napon megbeszéltük, hogy mondjuk két nap múlva, legyen az Y, elköltözöm. Anyám tudta, hogy ezt tervezem, adott kulcsot, de azt, hogy mikor történik meg, nem tudta senki senki. Tehát eljött az Y nap és megbeszéltük, hogy aznap már nem megyek haza, és mivel anyám vidéken van, egy hetet együtt tudunk végre tölteni. Ebből lett kB 2nap se, mert utána elindult és én egyedül voltam a lakásban.
Kérdező bármit megtenne, hogy a fiatal p.nciból egy darab neki is jusson. Tönkreteszi az egész életét egy órányi örömért.
Én is elhagytam a családom más miatt, de nem az anyám pincéjébe, meg nem is a csaj családjához költöztem.
Ő egy nincstelen lúzer, akinek a fiatal liba elvette az eszét.
Remélem mindkettő kib.ssza, és tényleg a pincébe megy lakni...🤡🤡
1765-ös:"Én is elhagytam a családom"
Mitől vagy hát különb...?
Még mindig nem tudom itt mi a terv. Ha csóró vagyok, de anyám befogadott, miért veszek össze vele? Ezt csak akkor tenném meg, ha lenne hova mennem és a hova nem valaki más nyakára.
A lány tegyük fel csinos, mert fiatal és sportol is. De lehet mellette ronda vagy buta, mert hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, az már kiderült. Na és ugye írta valaki, hogy talán apakomplexusa van, ez érthető. Neki van otthona, ahol az anyukája tartja el, tehát neki nincs gondja.
De a kérdezőnek bőven van. És a helyében nem tudom mit tennék, mert az se lett volna megoldás, ha a pénz miatt marad otthon, akár titokban megtartotta volna a lányt, akár nem. De így sem jó, mert rossz a helyzete, de nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!