Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1761/2044 anonim ***** válasza:
97%
Engen az anyám pincéje rész érdekel, de az nagyon. Kérünk majd egy képet is. Nem úgy volt, hogy a szent lány befogad és lakhatsz nála is?
ápr. 10. 08:54
 1762/2044 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan 1 hét miatt hagytad el a családodat? Amúgy, akkor még azt írtad, hogy régóta tervezett nyaralás.

ápr. 10. 10:11
 1763/2044 A kérdező kommentje:

Igen, akkor azt mondta, hogy ők ezt már régóta tervezték, utóbb derült ki, hogy nem, ezt pár napja találták ki a barátai.

Nem egy hét miatt. X napon megbeszéltük, hogy mondjuk két nap múlva, legyen az Y, elköltözöm. Anyám tudta, hogy ezt tervezem, adott kulcsot, de azt, hogy mikor történik meg, nem tudta senki senki. Tehát eljött az Y nap és megbeszéltük, hogy aznap már nem megyek haza, és mivel anyám vidéken van, egy hetet együtt tudunk végre tölteni. Ebből lett kB 2nap se, mert utána elindult és én egyedül voltam a lakásban.

ápr. 10. 10:17
 1764/2044 anonim ***** válasza:
83%
Tudom, hogy nehéz elengedni azt, aki a gyerekeink apja, meg az ember lehet jó fej, érző ember, aki a világot akarja megmenteni, van ilyen. Ennek ellenére én a feleség helyében kitenném azt a szerencsétlent. 40 éves, oldja meg az életét. Ha a mama pincéjében, akkor ott, ha ez a lánynak nem vészjel, akkor tényleg fogyatékos. De szerintem ha a kérdező kellően könyörög, a mama lehet visszafogadja vagy könyörög a lánynak és él velük, tényleg azt mondta nekünk, hogy lakhat velük is.
ápr. 10. 10:39
 1765/2044 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező bármit megtenne, hogy a fiatal p.nciból egy darab neki is jusson. Tönkreteszi az egész életét egy órányi örömért.

Én is elhagytam a családom más miatt, de nem az anyám pincéjébe, meg nem is a csaj családjához költöztem.

Ő egy nincstelen lúzer, akinek a fiatal liba elvette az eszét.

Remélem mindkettő kib.ssza, és tényleg a pincébe megy lakni...🤡🤡

ápr. 10. 15:28
 1766/2044 anonim ***** válasza:
97%
Na igen, de a kérdező a semmire indult el. Nem mondom,hogy jobb otthon maradni, ha otthon nem érzi jól magát, csak az anyagiak miatt ne maradjon. De neki nem volt semmije sem és most még annyi sincs. Sajnos a feleségét is tudja zsarolni, hogy ha nem maradhat, akkor utcára kerül. Kár volt visszafogadni az biztos.
ápr. 10. 16:26
 1767/2044 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon durva dolgokat írt kb mindenki a kérdezőre és a lányra már az elejétől kezdve. A legdurvább viszont az, hogy teljesen jogosan.
ápr. 11. 11:47
 1768/2044 anonim ***** válasza:
60%

1765-ös:"Én is elhagytam a családom"

Mitől vagy hát különb...?

ápr. 11. 12:41
 1769/2044 anonim ***** válasza:
29%
#1767 Most olvastad végig...?
ápr. 11. 12:42
 1770/2044 anonim ***** válasza:
96%

Még mindig nem tudom itt mi a terv. Ha csóró vagyok, de anyám befogadott, miért veszek össze vele? Ezt csak akkor tenném meg, ha lenne hova mennem és a hova nem valaki más nyakára.

A lány tegyük fel csinos, mert fiatal és sportol is. De lehet mellette ronda vagy buta, mert hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, az már kiderült. Na és ugye írta valaki, hogy talán apakomplexusa van, ez érthető. Neki van otthona, ahol az anyukája tartja el, tehát neki nincs gondja.

De a kérdezőnek bőven van. És a helyében nem tudom mit tennék, mert az se lett volna megoldás, ha a pénz miatt marad otthon, akár titokban megtartotta volna a lányt, akár nem. De így sem jó, mert rossz a helyzete, de nagyon.

ápr. 11. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!