Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1731/2044 anonim ***** válasza:
97%
A lány már eljutott agyilag oda, hogy tudja, hogy gáz az öreg pasija, rejtegeti is. Én értem, hogy a pasi mutogatni akarja a jó nőjét, és ahol a lányt nem ismerik, ezt meg is teheti. A lány viszont miért van így a pasival, ha nem azért, hogy tényleg az erejét próbálja és harcoljon a család ellen? Hogy ő legyen, akit a kérdező végleg választ? Mert nem meri felvállani, akkor ez neki sem jó.
márc. 30. 11:35
 1732/2044 anonim ***** válasza:
97%
Az én szintén fiatal unokatesóm is mindent posztol, ez az életük. Szar érzés lehet, mert téged nem posztol, azaz nem férsz bele az életébe. Már tudjuk, hogy nem szívesen mutatkozik veled, tényleg az a kérdés, mi okból van még mindig veled? Se szebb, se fiatalabb nem leszel, gazdagabb se valószínű.
márc. 30. 13:14
 1733/2044 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről és azt mondta, nem akarja a magánéletét a világnak kiteregetni. De közben naponta posztol az edzésekről, versenyekről, suliból, utcáról, boltból, kiteszi amikor a barátaival van. Van egy nyilvános és egy privát insta fiókja, de a nyilvánoson is minden kint van és aki akarja folyamatosan tudja, hol mit kivel csinál. Tehát ez nem a magánélete, csak ami velem van.

Ezzel kapcsolatban persze sok volt a vita, mert szerintem túl sokat mutat magából és túl kevés ruhában is, persze, jól néz ki, de nem kell állandóan kisnadrágban és topban tornázni, ami mindent megmutat és néha már a bugyija is látszik és a több ezer követő meg ezt nézi.

márc. 30. 13:38
 1734/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hát "drága" kérdező neked kellett egy sunyi, kétszínű ringyó. Most szagolod amit szakítottál addig míg ki nem dob téged. Így jár az akinek nem felel meg a jó élete, felesége és gyermekei se! Nagyravágyó voltál, féleszű egy kis cafka miatt ahelyett, hogy értékelted volna ami előtted volt nap mint nap. Megérdemled. Minden rossz ami következni fog a saját műved lesz. (:
márc. 30. 13:45
 1735/2044 anonim ***** válasza:
97%

Most elmorzsoltam pár könnycseppet érted, aaaannyira saaajnállllak. Ja, nem.

Egyébként azt a bugyit jó páran valószínűleg nem is csak nézik. 🤭

márc. 30. 14:02
 1736/2044 A kérdező kommentje:
Olvastam a valaki által jelentett, nem szép üzeneteket is. Ő mindig azt mondja, hogy nagyon szeret tornázni és nem ismerkedés a célja. Edzeni mindig úgy szokott, hogy kevés ruházatban, de ugye ezt otthon is csinálja és otthon is így videózza magát.
márc. 30. 15:19
 1737/2044 anonim ***** válasza:
18%
Nehéz és szinte lehetetlen helyzetbe került a kérdező. A viselkedésével sajnos mély sebeket okozhatott mindenkinek, akiknek ő amúgy fontos volt. Sok férfi lesz szerelmes és a szerelem elvakítja őket ( nőket is). Nem tudom hogy fog ebből a kérdező jól kijutni, lehet nem akarja itt megírni még, de már gyűjti a pénzt. Ez az élete mindenképp más lesz, mint eddig, mert eddig nem kellett egy ilyen magas kiadással számolnia. Akár lesz lány, akár elhagyja, neki az élete ez lenne. Nehéz a körülmények ismeretében okosat mondani.
márc. 30. 16:51
 1738/2044 anonim ***** válasza:
100%

Folytattam az olvasást.

Az elejétől kezdve az volt az érzésem, hogy a kérdező nem is szereti a lányt, de ez az 1200-as kommentekben bizonyosságot nyert. Ahogy beszélt róla...

ápr. 8. 11:10
 1739/2044 anonim ***** válasza:
100%
A lány jóságának, bűntudatának bizonygatása pedig egy vicc, azok után, amiket mondott/tett. Gondolok itt a zokni otthagyásra a feleségnek, a kérdező anyját nem normálisnak nevezte, amiért ellenzi a kapcsolatot.
ápr. 8. 11:16
 1740/2044 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vártam a csavart a sztori korábbi szakaszában, hogy a kérdező nagyobbik fia előbb dugja meg a csajt, mint ő :D Sajnálom, hogy ez elnaradt :/
ápr. 8. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!