Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1691/2044 anonim ***** válasza:
88%
Ügyes vagy utolsó, jár a keksz❤️
márc. 29. 14:59
 1692/2044 anonim ***** válasza:
0%
szerinted normális volt az a gyűlölethullám, ami kialakult itt több 100 oldalon keresztül a kérdezővel és egy idegen lánnyal szemben?
márc. 29. 15:01
 1693/2044 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem itt mindenki idegen és mindenki eldöntheti, hogy kivel ért egyet. Ha jól tudom, szólásszabadság van. Az, hogy én szimpatizálok vagy sem egy ügyben a résztvevőkkel, saját jogom. Ahogy az is, ha te azt gondolod utolsó, hogy nem kéne bántani a lányt. A kérdező választ várt, hogy mit tegyen, így érthető, hogy nem mindenki csak támogatni fogja.

Trágár szavakat úgy tudom ez az oldal nem is enged kiírni, szóval maximum bújtatott trágár lehet.

Lehet te is egy ilyen szerető vagy és fáj neked, hogy nem becsülnek meg. Ez is szíved joga. Az is, ha férjed van vagy párod és neki van szeretője, és te ezt eltűröd. Ezek személyes gondok, ne itt töltsd ki.

Sem a lány, sem a kérdező nem szorul védelemre, de ha a kérdező akarja, majd megvédi a barátnőjét. De ha olvastad, korábban írta, hogy a kollégái vagy a szomszédok is lenézik emiatt a kapcsolat miatt. Tehát a valós életben a valós emberek se értettek vele egyet, őket is jelented valahol?

márc. 29. 15:13
 1694/2044 anonim ***** válasza:
90%
A gyűlölethullám a bicskanyitogatóan önző és ostoba kérdezőnek teljesen jogosan szólt, úgy gondolom.
márc. 29. 15:16
 1695/2044 anonim ***** válasza:
0%

a hozzászólásaitok bőven meghaladták a nem értek egyet fogalmát. Mindennek elhordtátok a kérdezőt és a lányt aminek csak lehet képzelni, nem idézek. Most komolyan ugyanazzal jössz, amivel én érveltem? Nyilván az indulatotok arról árulkodik, hogy valószínűleg ti vagytok / voltatok hasonló helyzetben elhagyott, megcsalt feleségként.

Az nem érv, hogy mások is elítélik a környezetében.

A véleményed elmondhatod kulturáltan, de egy egészséges pszichéjű ember ezt egyszer megteszi és továbblép. Nem napi szinten mocskolódik. Erősen trágár megnyilvánulások igenis voltak, ezzel szemben a kérdező ezt sosem viszonozta felétek. Idegen ember számotokra, mégis minden egyes válasza után durván degradáltátok. Ez nem véleménynyilvánítás a témáról. Gyűlölködés, és a kérdező személyének sértegetése. Pontosan tudod, hogy miről beszélek egyébként, csak most játszod a naivat, az értetlent. Próbálod mosdatni magad.

márc. 29. 15:24
 1696/2044 anonim ***** válasza:
13%
"önző és ostoba kérdező"- személyeskedés, degradálás.
márc. 29. 15:26
 1697/2044 anonim ***** válasza:
20%
1694, foglalkozz a saját életeddel. Mikor lehet jogos a gyűlölködés? normális vagy? Miért foglalkoztat ennyire egy idegen ember élete, ami nincs rád hatással?
márc. 29. 15:30
 1698/2044 anonim ***** válasza:
98%

54&57 voltam.

Ez a kérdés más kérdés alá be lett linkelve és elolvastam az összes választ. Sírtam rendesen a válaszokon. A hideg padon ülnek és lefagy a kis pcsa pcsája volt a legviccesebb.

De egyébként szomorú ez az eset és egyetértek ebben a történetben az egyedüli normálisabb szereplő a kérdező anyja.

A kérdező, a kis krva és a feleség mind nem normális egy rakáson és sajnos a gyerekek szívják meg a legjobban.

márc. 29. 15:41
 1699/2044 anonim ***** válasza:
74%

"1692

Hát szerintem te lehetsz a lány vagy a lány egy ismerőse, rokona vagy tényleg a lány helyében vagy és ezért bánt téged. Különben nem érdekelne, hogy" szegény "lány vagy kérdező hogy érzi magát a kommentek miatt.

márc. 29. 15:42
 1700/2044 anonim ***** válasza:
0%
1699, oké, ennyi erővel akkor te pedig a feleség vagy :D
márc. 29. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!