Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Ne csodálkozz, hogy már nem érdekli, amit mondasz és nem hiszi el. Várt rád eleget így is.
Telebeszélni meg csak annak lehet a fejét, aki nyitott rá. Vagyis a másik csak kimondta, amit ő is gondolt.
Arra még mindig kíváncsi lennék, hogy tudod az üzeneteit olvasgatni. Nem lehet, hogy neked állított csapdát?
júl. 18. 08:45
1872/2044 anonim válasza:
#1871 annyira nem gondolom dörzsöltnek a kérdezőt, hogy telepített volna valamit a csaj telójára. Szerintem a lány egyszer régen bejelentkezhetett fb-be a kérdező laptopjáról és elfelejtett kilépni. Én is jártam így egyszer. Az ex olvasgatta az üzeneteimet még hónapokig. Véletlen vettem észre a bejelentkezéseknél, hogy be vagyok lépve másik eszközről.
júl. 18. 08:59
1873/2044 A kérdező kommentje:
Ezeket konkrétan úgy olvastam, hogy megnéztem a telefonját, amit ő megengedett. Amikor hallgatott rám, mindent meg tudtunk beszélni. Mióta a fejét ez a személy tele beszélte, nem hallgat rám. Tudom, hogy szeret, mert elmondta. Mindent meg lehetne beszélni. Ha szeretjük egymást, nem kéne, hogy vége legyen.
júl. 18. 09:18
1874/2044 A kérdező kommentje:
És azért kezdett ezzel az emberrel beszélni, mert azt hitte én akarom őt lebuktatni. Utána viszont kiderült, hogy nem én vagyok, nagyon nem.
júl. 18. 09:19
1875/2044 Grizesteszta válasza:
#1867: Emlékezz vissza,- már kb októberben, amikor vacilláltál, hogy menj vagy maradj- azt javasoltuk többen is, hogy vegyél ki albérletet, mert sem otthon lakva, sem anyádnál lakva nem fog múködni a dolog- csak olyan körülmények között tarthatod meg a nőt, amikor csak ti ketten vagytok, magyarul: lehet normális magánéletetek. Akkor nem hallgattál ránk, ahogyan most sem fogsz...
júl. 18. 09:36
1876/2044 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy otthon szeretne még lakni. A dolgok pont ősszel fordultak rosszra, miután elköltöztem otthonról. Egyre több volt a vita, de mindig meg tudtuk beszélni. A lakást azért ajánlottam, mert gondoltam ezzel is látja, hogy komolyan gondolom. Ősszel még nem volt rá pénzem, de most már lenne.
júl. 18. 09:47
1877/2044 anonim válasza:
Ha jól értem, a feleségednél laksz. Már ez is furi, hogy eddig mindkét nő tűrte ezt a felállást. Nem lehet egy fenékkel 2 lovat megülni.
júl. 18. 09:51
1878/2044 anonim válasza:
Ez a lány teljesen más életszakaszban van. Suliba, edzeni jár, anyja mos/főz rá.
És ez így van jól igazából. Nem kell neki még anyás/apást játszani.
Egyszerűen nem gondoltátok ezt végig anno. A szerelem nem mindig elég.
júl. 18. 09:54
1879/2044 A kérdező kommentje:
Igen, a feleségemnél, de ez most talán kevésbé fontos. Biztos vannak dolgok, amiket nem jól csináltam. De ha ez az illető nem jön, valószínű még együtt vagyunk. Nagyon befolyásolta a barátnőm, nagyon abba az irányba tolta az ügyet, hogy engem hagyjon el és ezt nem biztos, hogy meg tudom vagy akarom bocsátani.
júl. 18. 10:03
1880/2044 Grizesteszta válasza:
#1876: Ezt a not mar elvesztetted, szerintem most ket lehetoseg van: visdza a csaladhoz ( ezt fohod tenni szerintem) vagy alberlet. Ha albi, skkor megadod a a sanszot a lanynak arra, hohy neha-neha meg hozzad bujjon, de komoly akkor sem lesz, egyszeruen a mas eletszakasz miatt. Viszont sanszot adsz egy uj, hizzad valo uj nonek. Deszerintem em megy albiba, inkabb a tippmix.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!