Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1921/2044 A kérdező kommentje:
Még ugyanott lakom. Szeretnél ősszel elköltözni, főleg ha a barátnőm is jönne velem. Sajnos a nyaralás után elment táborba, de közben kiderült, hogy elkezdett újra találkozni egy régi fiú barátjával. Ő azt mondja miattam nem lehet fiú barátja, régen is sok fiú barátja volt, de hogy miattam nem lehetnek haverjai. És hogy mikor szakítottunk, akkor kezdtek újra beszélgetni, és egyszer találkoztak is. Emiatt van most közöttünk egy kis feszültség megint...
aug. 19. 15:05
 1922/2044 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, csak arra próbáltunk rávilágítani, hogy készülj fel arra, hogy (a volt) Feleséged kapós lesz... És számolj arra, hogy nem tudsz ott lakni már ha pl. ha új párja lesz, és egy 80-100 ezer forint gyerektartást is ki kell gazdálkodj... 36F
aug. 19. 15:11
 1923/2044 Noren1989 ***** válasza:
33%
Mese-mese, mátka.
aug. 19. 16:59
 1924/2044 anonim ***** válasza:
100%

Aha, fiú barát...

Ebből is látszik, hogy milyen jól összeilletek.

aug. 19. 17:04
 1925/2044 anonim ***** válasza:
100%
Egy barát akkor is barát ha beteszi
aug. 19. 18:45
 1926/2044 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a kislány kezdi felfogni, hogy a vénülő kandúr nem is olyan jó opció volt a fiatal feszes bikák helyett? 🤔
aug. 20. 05:34
 1927/2044 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy érzi, lehetne fiatal barátja is, de egyelőre a kérdezővel ( is) van. A nyaralásra elment, ami azt jelenti, hogy ott is széttette a lábát és nem volt ellenére, hogy az idős faszi dugogatja.
aug. 20. 09:14
 1928/2044 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a nyaralás nem volt ellenére, cserébe hagyta magát dugogatni. Utána pedig rohant a fiú baráthoz, mert a nyaralás alatt valamit nem kapott meg.

aug. 20. 09:19
 1929/2044 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudjuk, mikor volt ez a barát - sztori, jó lenne tudni, mennyi ideje tart, mikor találkoztak stb. Én nagyon bírom, hogy a kérdező mindent elvisel csak azért, hogy a fiatal lány vele legyen. Őt nyilván zavarni zavarja, de nem érdekli, hogy hányan csinálják meg a lányt, csak ő is mutogathassa a Balatonon. Jellemtelen, gerinctelen ember a könnyűvérű lánnyal együtt.
aug. 20. 09:23
 1930/2044 hisztynka ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Elárulom, hogy a gyerekeidet is el tudtad volna vinni Szép-kártyából üdülni, nem pedig egy potyaleső kis ribit. Tudod a normálisabbak így szokták, hogy a gyereküket helyezik előtérbe. De sebaj!

Pár év múlva a kölykök kamaszodnak,akkor kezd lázadni a lelkük, az ilyen megnyilvánulásaid miatt pedig úgy megutálnak mint a szart! Addig az asszonynak is megjön az esze, beadja a válópert, kipereli belőled a gyerektartást és összejön egy normális férfivel. Aztán a lakásból röptetnek és kikacagnak mint a Bóbita című énekben. De addigra már Nünüke se lesz sehol, mert rákattan egy pénzes fiatal jótestű bikára te meg egyedül maradsz mint a kisujjam, de legalább hajléktalan is leszel!

aug. 20. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!