Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1931/2044 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. Nekünk van egy barátunk, elvált, de minden évben a gyerekével és annak anyjával járt nyaralni. Mert a gyereknek ez így jó volt. És szerintem az az édesanya, aki két gyereket nevel lényegében egyedül, ő is megérdemelt volna egy kis pihenést. Mert a kérdező lehet nem akart volna a gyerekekkel egyedül foglalkozni. Semmi baj, ha valaki az új társával nyaral, de akkor a gyerekeivel is törődjön ugyanúgy.

Ez a kislány haszonleső, élvezi azt, ahonnan jön a pénz. Ha neki ehhez van gusztusa, csak hajrá, csak így tovább.

aug. 20. 10:57
 1932/2044 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lenne ezt a kislánynak kimagyarázni, miért ment el a szakítás után alig 1 hónappal. Hát van ilyen... Szerintem egymáshoz illenek. A kérdező is hűtlen, legyen a lány is az és kínozzák egymást életük végéig.
aug. 20. 11:21
 1933/2044 A kérdező kommentje:
Valamikor, kB egy - másfél hónapja volt a szakítás. KB egy hétig nem beszéltünk, semmi se volt. Utána kezdtünk el beszélni és úgy láttam, ez nincs ellenére. Egyre többet beszéltünk és utána találkoztunk is. Megmondtam neki, ha megint újra hülyére vesz, azaz azt csinálja, hogy mond egy helyet és időpontot, de ő nem jön el, akkor befejezem vele. Úgy láttam ezt fel is fogta, normális volt velem. Igaz az egyik randin megint két órát vártam rá, de aztán mikor mondtam, hogy jó én hazamegyek, ő megjelent. Illetve olyan is volt, hogy amikor már százszor elmondta, hogy nem akar velem lenni ( ezt mondja, de közben eljön találkozni), akkor mondtam, hogy oké, menj utadra, megyek én is, és megszorította a karom, hogy ne menjek el. Én ezt úgy értékelem, hogy akkor velem akar lenni. Sajnos sokan sok butaságot mondanak neki és ő azokat megfogadja, akkor nem akar velem lenni, de bizonytalan, mert fontos neki mások véleménye. És hogy másoknak megfeleljen, képes azt mondani, hogy jó, ne legyünk együtt, de mégis velem akar lenni.
aug. 20. 15:56
 1934/2044 A kérdező kommentje:
A barát - sztori pedig úgy volt, hogy mindig is beszélt ezzel a fiúval, de miattam nem igazán, csak néhány szót és sose találkoztak, mondta neki, hogy miattam nem lehet. De amikor szakítottunk, akkor egyszer ő unatkozott és elment vásárolni és valahogy a fiú is képbe került és útközben találkoztak. De a lány anyja közben kérte, hogy menjen haza, mert dolga van otthon ( máskor is van ilyen, nem szokatlan) és ő haza is ment, de vitte a barátját is. Állítólag az anyja mondta, hogy neki mindegy, csak menjen haza. És akkor már három napja nem volt sehol, unatkozott és jó volt valakivel beszélgetnie. Én egy fotót láttam, amit egy jóakarónk juttatott el hozzám, amin a barátnőm és a fiú van rajta, a lány lakásában vannak, a konyhában. De állítólag az anyja is otthon volt. Én ezt nem tudom hogy volt pontosan előtte már volt egy másik sztori, de arról nem volt bizonyíték. Akkor egy fiúval próbált ismerkedni, de kiderült annak barátnője van és a barátnő lepattintotta elég csúnyán. De erről nincs ilyen tárgyi bizonyíték.
aug. 20. 16:01
 1935/2044 A kérdező kommentje:
A Balatonról: nem tudok mit hozzá fűzni, én jól éreztem magam, ő tette az agyát, mindig ezt csinálja, hogy neki lelkiismeret furdalása van, hogy hazudtam, hogy hova megyek stb. És mindig azt adja elő mindenkinek, hogy ő áldozat, ő nem szívesen van velem, ő nem tehet semmiről, de én vagyok vele és én tudom, hogy ő ezt élvezi és szívesen van velem.
aug. 20. 16:02
 1936/2044 anonim ***** válasza:
96%
Minden értelmes felnőtt, 30+os ember agyvérzést kapna ettől a tini picsa drámázástól, de neked úgy látszik, ez a komfortzónád. Ő az igazi, te mondtad 🤡 Akkor élvezd.
aug. 20. 18:41
 1937/2044 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂😂

🤡

aug. 20. 18:48
 1938/2044 anonim ***** válasza:
85%
#1936 de a kérdezőnek ez így jó! Mert a buta kislányt tudja irányítani. Az agyi szintje alacsony, viszont a teste jó és használható. Kiváló választás, ha nem fontos, hogy okos, értelmes is legyen.
aug. 20. 18:56
 1939/2044 anonim ***** válasza:
100%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
aug. 20. 19:06
 1940/2044 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tudja irányitani! Pont hogy a csaj játszik vele.

aug. 20. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!