Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
#1980, 1983: Ti ezt komolyan gondoljátok? Miért ne rúghatná fel az életét valaki még akkor is, ha vannak gyerekek? Tudom, hogy akkor nehéz döntés a válás, de van, amikor az ember úgy érzi, hogy nem megy tovább. Itt se az a baj, hogy a ffi kilépett, hanem az, hogy teljesen logikátlanul dönt ill. nem dönt, hanem inkább csak reménykedik és hagyja, hogy döntsenek róla a kívülállók...
Szerintem itt nem a kérdező döntésével van baj, hanem a személyiségével: nem nőtt fel, nem tanult meg felelősséget vállalni magáért, mert eddig mindent megoldott helyette anyuka, utána meg a felesége.
Remélhetőleg a gyerekeket másként neveli a feleség, önálló felnőttek lesznek, ha már az apjuk nem az.
Jaj, de aranyos az 1975-ös válasz! :)
Van itt humorérzék, kérem szépen. Azért írtam a kórházkápolnát, mert legalább addig fohászkodik a Teremtőhöz, hogy bocsássa meg a bűneit, ami
jelen esetben a félrelépés tartós szándéka.
Igen, sajnos ez van Kérdező. Felelőtlen voltál, és ez elsősorban Isten szemében bűn/vétek. A gyerekek haragudhatnak majd ki tudja meddig. Engesztelned kell őket. De nyilván elfáradt a házasságod is, ha a feleség nem igyekezett valamilyen módon megújulni a mindennapokban.
Szóval csendesülj el akár egy gyülekezeti rendezvényterem egyik sarkában, ha megengedik az illetékesek. Nézz valamilyen idilli hangulatot árasztó helyiségben egy elképzelt pontot, amíg el nem lazulsz.
Nem feltétlenül szükséges a kórházkápolna. Igen, egy jó perspektíva is lehet akár ez a helyszín adott esetben.
Szerintem mazsolázz a válaszok végtelennek tűnő tömegében. A neked tetsző - vagy akár elgondolkodtató/veszélyre figyelmeztető visszajelzéseket emeld ki valamilyen módon - akár piros színű filccel. Vagy más színűvel.
Valószínűleg Te lehetsz eddig az egyetlen rekorder ennek az oldalnak a történetében, amelyik ilyen hosszan foglalkoztatja a GYK népét...
#1984 Grizesteszta
Én is veled értek egyet. Erre a nála jóval fiatalabb lányra alapozta a jövőjét és most csodálkozik, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy ő elképzelte.
"De nyilván elfáradt a házasságod is, ha a feleség nem igyekezett valamilyen módon megújulni a mindennapokban."
Ezen most hangosan felröhögtem.
Úgy érted,hogy miért is nem sikerült újra 20 éves külsővel parádézni ezen kan előtt?Vagy miért nem lett másik feje,személyisége,pinája is?
Nem tudom te milyen előadást
nézel, de ennek a palinak ez volt a legfőbb gondja feleségével.Aztán az, hogy merészelt a közös gyerekekkel is foglalkozni és nem kizárólag az ő szőrös seggét nyalta mindennap fényesre.
És ha már a vallásos témánál vagyunk, az elkövetett bűneit soha senki és semmi előtt nem tudná helyrehozni, ha akarná sem.De nem is akarja.Ő csak fiatal pinát akar a farkára.Ennyi az élet célja.
"És ha már a vallásos témánál vagyunk, az elkövetett bűneit soha senki és semmi előtt nem tudná helyrehozni, ha akarná sem.De nem is akarja.Ő csak fiatal pinát akar a farkára.Ennyi az élet célja."
Mélyen egyetértek az előttem szólóval!
Akár egy házasság, vagy bármilyen párkapcsolat megújulása egyáltalán nem függ életkortól. Nem kell csak 20 évesnek lenni.
Elég csak az embernek igyekezni jól érezni magát a bőrében. Ennyi. (Kommunikáció, hogy kinek mire van szüksége.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!