Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
"A felesége egy 40es nő."
Az a vicc, hogy egyébként nem. Tavaly, a történet indulásakor emlékeim szerint 34-nek írta, de lehet, hogy 35.
Jó, akkor sem 20 éves, de még így sem lehet annyira nagyon löttyedt meg fonnyadt... Na, majd mindjárt megpróbálom visszakeresni, és idézem/hivatkozok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Itt is van. 35-nek írta tavaly nyáron (a gyerekeket 15-nek és "most lesz 11"-nek).
2002, 2003, ja értem, tehát a ti feltételezésetek az, hogy amúgy a férfi valójában teljesen boldog volt otthon, a feleségbe halálosan szerelmes volt, csak hát jött egy 20 éves lány, aki egyszerűen megőrjítette, elvette az eszét és hopp, hirtelen egyik pillanatról a másikra kiszeretett a nejéből, és feladva a nagyon boldog önfeledt családi életet, mindent hátra hagyva kilépett. hm... érdekes.
Mert én is nyomon követem a sztorit a kezdetektől fogva /és egyébként többször írtam már, hogy a stílusotok, ahogyan megnyilvánultok egyszerűen vállalhatatlan, és hiába a kérdezőt hordjátok el mindennek, az ő válaszai egyetlen egy sértő visszaszólást sem tartalmaztak. Már ekkor is én voltam szeretőnek bélyegezve, vagy egyenesen a 20 éves lány :D /
Na de visszatérve, a kérdező többször leírta, hogy már korábban is boldogtalan volt, nem szerette a feleségét. A lány miatt lépett ki, de ha ő nem jön, akkor továbbra is színlelve, fogakat összeszorítva szeretet nélkül tűrt volna otthon? ez lett volna a normális?
Ezért kérdezem, hogy ezek szerint a kirakat házasságot pártoljátok? Illetve azt, hogy az ember továbbra is éljen és maradjon egy olyan házasságban, ahol boldogtalan?
Mert itt a válaszok jelentős része nem igazán arról szól, ami az egyetlen jogos kritika lenne, hogy anyagilag teljesen felkészületlenül ment bele ebbe az egészbe, hanem ti tulajdonképpen azért vádoljátok, meg ítélitek el, mert egyáltalán ki mert lépni a házasságból.
Ha jól sejtem, felőletek milliárdos is lehetne a kérdező, ha mindez megtörténik vele, ti ugyanúgy elhordanátok mindennek. Akkor ezek szerint visszaugrottunk úgy 80-100 évet az időben, mert a gyakoris horda szerint kilépni a házasságból nem lehet.
Jajj arról meg tényleg akadjatok már le, hogy a lány fiatal. Ha épp úgy alakul, simán jöhetett volna egy korabeli nő, ha épp abba szeret bele, ez ugyanúgy megtörténik.
Igen a felesége 35 körüli nő, és írta is a kérdező, hogy jól néz ki, jól tartja magát. Sehol nem olvastam olyat, hogy a felesége kora, vagy annak kinézete miatt váltott volna egy fiatalabbra.
"hanem ti tulajdonképpen azért vádoljátok, meg ítélitek el, mert egyáltalán ki mert lépni a házasságból."
Nem.Azért vádolom, mert folyamatosan csalta a nejét,ahelyett, hogy kilépett volna a házasságból egyedül és nem új delikvenssel a háttérben.
És még az sem lenne olyan meglepő ha egy korabeli nővel jött volna össze, de egy lánya korabelivel kezdett ki.Ez szégyen mindkettőre nézve.És ha fejre állsz, akkor is ez marad a véleményem.A felesége idejét meg totál feleslegesen húzta a "nagy boldogtalanságában".
Szerintem kezd el a sztorit újra olvasgatni ha lesz időd vagy érdekel.Megfogod találni amikor jajveszékel amiatt, hogy nem maradt örökké 20 éves a felesége.Az nem számít, hogy ő is ugyanannyit öregedett közben, de a nőnek kötelessége lett volna nem idősödni.Bár teljesen mindegy is, mert a farkát sehogysem lett volna képes a nadrágjában tartani.Ezt is bevallotta.
értem, tehát korábban az volt a baj, hogy csalta és nem lépett ki a házasságából, most meg az a bajod, hogy "elhagyta a családját egy másik nőért"
emlékeim szerint mikor a felesége és a gyerekei meglátogatták akkor amikor az anyjánál lakott egy ideig írta, hogy a felesége nagyon jól néz ki, és fogyott is. Amikor panaszkodott rá egyszersem említette azt, hogy a külseje miatt lenne.
Ez már csak a ti teóriátok volt, hogy 20 éves lány vs 35 éves nő, és TUTI BIZTOS, hogy a felesége kora és külseje volt a legnyomósabb indok, amiért lépett.
Persze sok mindenért be lehetne neki szólni, hogy a lánya korabeli nővel jött össze, hogy a gyerekivel nem törődik eléggé, hogy nulla megtakarítással a semmibe lép ki...igen ezek lennének talán azok az indokok, amit (de akkor is emberi hangnemben) felhozhatsz neki. Nincs közünk hozzá, de ő maga írta ki a történetét.
De a 99% itt konkrétan a feleség elhagyása miatt ítélkezik, amihez joga van. Ő is egy ember, aki mindent próbál megtenni a boldogulásáért. És itt van mellékesen egy 20 éves lány, akit szintén olyan mértékben dehumanizáltok, hogy a jóízlés határát bőven átlépi, és adjátok egymás alá a lovat különösen egy-két súlyos eset. Holott ő aztán végképp nem felel a férfi döntéseiért.
"értem, tehát korábban az volt a baj, hogy csalta és nem lépett ki a házasságából, most meg az a bajod, hogy "elhagyta a családját egy másik nőért"
Nem.Az a bajom, hogy nem jóval korábban lépett ki.Addig amíg csak max. egy gyerek volt és a felesége még jóval fiatalabb volt.Ehelyett csak baszott tovább màsokkal és még egy gyereket csinált a nagy boldogtalansága közben.És elítélem, hogy kikezdett egy ilyen fiatal lánnyal.Egy korban hozzáillő azért más eset lenne, de a tényeken, hogy egy csaló gazember ez sem változtatna.Csak a kis libuska fiatalsága, feszessége hozta lázba az öregedő kujont.És az, hogy az ő nyakában nem lógtak gyerekek.A feleségéében viszont igen, akiket mellesleg ő is csinált.Emiatt nem tudta a szőrös pcsáját úgy nyalni és annyit, amennyit ez a kitartott lusta, önző kandúr elvárt volna.De most meg kapta, mert a kis barátnője sem nyalja úgy a valagát ahogyan azt ő anno elképzelte az álmaiban.És még mindig azt hiszi ez az éretlen hím, hogy majd halálig együtt lesznek.Persze.🤭
Az anyagiakról meg annyit, hogy mélyen szégyelheti magát, amiért szerencsejátékokra költötte a gyerekei helyett a nyamvadt pénzét miközben a felesége eltartotta.
Szóval, ugyan miből is gondolt volna az anyagiakra szerinted??Semmi nem érdekelte csak a fiatal punci megszerzése, a szerencsejáték, meg az, hogy ő legyen kizárólag otthon a középpontban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!