Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 2021/2044 anonim ***** válasza:
100%

"korábban is boldogtalan volt, nem szerette a feleségét"

"ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza"

Látod, kedves kérdező védő hozzászóló, ez a legnagyobb gond.

Nem a félrelépés, nem az elhagyás, ezek az élet részét képezik.

De a kérdező valami bizarr módon még mindig hisz abban, hogy ha a kislánnyal nem úgy alakul, a felesége majd tárt karokkal fogadja.

Nekem ez az ellentmondás a leggusztustalanabb az egész történetben. Ok, nem szereti, boldogtalan, kilép.

De akkor ne reménykedjen már abban, hogy majd az asszonyka visszafogadja ha mégsem úgy alakul. Ha boldogtalan, akkor menjen a p.csába, de vissza ne jöjjön soha

okt. 20. 07:08
 2022/2044 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen hülyék vagytok ti is, ha ezen vitatkoztok ezer oldalon, hogy kinek van igaza. :D
okt. 20. 07:12
 2023/2044 anonim ***** válasza:
28%

Te is itt vagy és hozzászólsz😅😅

okt. 20. 07:16
 2024/2044 anonim ***** válasza:
0%

#2017 után mindenkinek: igen az itt felhozott dolgokban nagyrészt igazatok van és nem védem a kérdezőt, csak az ő álláspontját is meg tudom érteni, másrészt van egy olyan visszatérő gondolatmenet, amivel egyáltalán nem értek egyet:

2019, tehát onnantól kezdve, hogy gyereket vállalsz valakivel kötelességed vele maradni? A nő nem akarta azokat a gyerekeket? Remélhetőleg a nő nem azért vállalta azokat a gyerekeket, meg senki nem azért vállal egy férfival gyereket, hogy onnantól kezdve garanciát nyújtson, hogy vele marad.

"És az, hogy az ő nyakában nem lógtak gyerekek. A feleségéében viszont igen, akiket mellesleg ő is csinált." - nem értem, akkor a gyerekvállalás egy nőnek valamiféle teher, meg hátrány, amit bevállal a férfi kedvéért, egyfajta megbélyegzés? Mert a gyereket vállaló nők általában azt szokták harsogni mint valamiféle csoda, meg a legjobb dolog az életükben. Azért ne állítsuk már be úgy, hogy a nő a férfi kedvéért vállalta azokat a gyerekeket, meg attól hogy lettek, neki kötelessége lenne maradnia. Tán kierőszakolta a férfi, hogy legyenek gyerekek? A nő miért vállalt ezzel a férfival gyereket egyáltalán?

Nekem ez elképesztően bicskanyitogató gondolatmenet, hogy onnantól kezdve, hogy a nő gyereket vállal egy férfival, a férfinak a nő lekötelezettjének kellene lennie élete végéig. Nem is értem, akkor a gyerekvállalás tulajdonképpen micsoda? Valamiféle kötelező teher amit a nő bevállal a férfi kedvéért? Én úgy tudtam, hogy azt mindenki azért vállalja mert örömöt lel benne. De gondolom fel vagy azon háborodva, amikor azzal jönnek, hogy a nő meg akarja kötni a férfit a gyerekkel, meg házasságmentő funkciógyereket vállalnak.

2021, igen persze, hogy ez kiveri a biztosítékot, de valószínűleg ennek kizárólag anyagi okai vannak, hogy fedél legyen a feje felett. De erre írtam korábban, hogy hány olyan nő van, aki azért nem lép ki a házasságból, mert a férje keresete nélkül esélye sem lenne önmagát és a gyerekét fent tartani. Sajnos itt is ugyanerről van szó, csak férfi oldalról ritkább az ilyen, hogy totál ki van szolgáltatva anyagilag, és egyébként tényleg nem engedhetné meg magának a válást, hanem az anyagi helyzetét nézve el kellene viselnie a házasságát, mert nincs hova mennie, és nem tudna új életet kezdeni. A feleségének van örökölt saját lakása, a férfi egy albérletet sem igazán tudna kifizetni a jelenlegi munkájából. Nem ismerős ez nektek női oldalról?

2018, a sztori tudtommal úgy volt, hogy a lánynak nagyon sokáig nem mondta el hogy családos, majd amikor ez kiderült, a lány pont hogy nem akart szeretői státuszba belemenni, hanem ultimátumot adott, hogy akkor jön össze vele, ha elhagyja a feleségét, amit a férfi meg is tett. Ezért is borított mindent, mert amúgy a lány másképp nem folytatta volna vele.

okt. 20. 19:30
 2025/2044 anonim ***** válasza:
100%
Miért vállalt vele gyereket? Mert valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy mekkora gazember a háta mögött.
okt. 20. 19:39
 2026/2044 anonim ***** válasza:
76%
Ez amúgy nem egészen így volt. Még sokáig együtt voltak titkokban, mielőtt elhagyta a feleségét.
okt. 20. 19:42
 2027/2044 anonim ***** válasza:
0%

2025, vagy... meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak, meg akarta kötni a férfit véglegesen, valamilyen hiányt akart pótolni az életében stb stb nem tudhatjuk. Miért lett automatikusan szent a feleség? Valójában semmit tudunk róla. Én azt veszem észre, hogy elhangzanak bizonyos trigger kulcsszavak, hogy gyerek, meg 20 éves lány, középkorú férfi, és már kész is a történet a galád családelhagyó férjről aki a szegény ÉDESANYÁT magára hagyta a GYEREKEKKEL, mert túl öreg lett, és elhagyták a fiatalabbért, akinek pusztán tényleg az volt az egyetlen előnye, hogy fiatalabb mint a feleség.

Az is milyen fura, hogy abban az esetben, ha a nő történetesen már anya és középkorú akkor automatikusan áldozat és hibátlan, míg ezzel szemben egy szintén nő, aki gyermektelen és fiatal kb egy valóságos démon akit máglyán égetnétek el. A férfinek meg nem lehetnek problémái és nem akarhat mást mint a családos életet. Pedig ő is fiatal volt, amikor családot alapított, tudnia kellett volna, hogy 40 körül majd mit érez, és hogy ez nem lesz jó neki?

okt. 20. 19:50
 2028/2044 anonim ***** válasza:
100%

Ez az általad szentnek ki kiàltott férfi jó ideje tudta már, hogy "nem boldog" a házasságában. A folyamatos nőzés a feleség háta mögött a bizonyíték rá. De csak akkor lépett ki, amikor a kislány megzsarolta. Addig bizony vígan el volt a rossz házasságban.... És a ki lépésnél is az volt a legnagyobb gondja, hogy a felesége vajon vissza fogadja-e, ha még sem sikerül a nagy szerelem ezzel a kis csajjal. Kva boldogtalan lehetett tényleg, ha vissza ment volna a nagyon szar hàzasságába.... Védjed csak nyugodtan, de ez a valóság az általa írtak alapján. Ugyanolyan pocsék jellemű mint rengeteg nős fazon. Azt elhiszem, hogy amikor elvette az asszonyt, akkor még nem tudta, hogy nem lesz ez jó neki. De amint elkezdett félre járkálni, tisztában volt vele, hogy a felesége nem megfelelő neki már. De esze ágában sem volt pontot tenni a dolgok végére, hanem nem kevés ideig szórakozott inkább másokkal a benne megbízó feleség háta mögött. A kis védenced ugyanolyan kiábrándító, mint rengeteg más ember.

A kis szeretője bizony azért izgalmas neki, mert soha nem kapott meg ilyen nőket. Ezt is leírta az egyik válaszában. És bizony az egyik legfőbb előnye a fiatalsága a feleséggel szemben.Ezt is kiemelte a védenced. De csűrhetjük csavarhatjuk még, az ócska jelleme akkor is adott marad. És az is, hogy hosszú ideig átvert egy benne megbízó nőt és a saját gyerekeit is. És mindezt még jó ideig folytatta volna, ha ez a fiatal lány nem állítja választás elé.

okt. 21. 04:05
 2029/2044 anonim ***** válasza:
100%

"a feleségem persze fiatalon rendkívül szép és csinos volt, most is szép, de már korántsem csinos, két gyerek után nyilván nem úgy néz ki, mint 20 évesen"

Ennyi a feleség hibája, védjétek csak nyugodtan.

De azért ha nem jön össze a csajjal, simán visazatáncolna a boldogtalan házasságába, a "korántsem csinos" nejéhez. Ez nettó gerinctelenség, féregség. Nincs gond azzal, ha valaki boldogtalan és vált, de akkor eszébe se jusson, hogy visszamegy, ha...

De védjétek csak nyugodtan, biztosan jó ember lehet

okt. 21. 10:01
 2030/2044 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Tudom, nem tartozik a targyhoz, es annak idejen nem is tunt fel, csak most utotte neg a szemem: 'most is szep, de nem csinos'. Ez mit jelent? Mert azt ertenem, hogy csinos, de nem szep. De forditva? Mert a "szep" az "tobb", mint a csinos, nem? Van itt magysr-magyar szinkrontolmacs?
okt. 21. 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!