Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 2001/2044 anonim ***** válasza:
51%
2002 gyógyszered bevetted már?
okt. 19. 00:12
 2002/2044 anonim ***** válasza:
A 2002-es csak úgy látja a helyzetet, ahogy valójában van.A kérdező csak akkor boldog, amikor dughatja a lánya korú kislányt.Akkor viszont már nem boldog, amikor a kislány másokkal szórakozik, amíg őt háttérbe teszi és nem vállalja fel.Ezt szépen le is írta, hogy ez nincs ínyére.Csak értelmezni kéne 2003-as, akkor is ha nehezedre esik.Én azt is elhiszem, hogy neked is tetszik a szép mese, hogy egy ennyi idős leányzó és egy apja korú pasas között lehet valódi hosszú évekig tartó szerelem, de ebben a történetben nem ez a valóság.
okt. 19. 05:36
 2003/2044 anonim ***** válasza:

"A harmadik fél általában csak katalizátora egy eleve megromlott kapcsolatnak."

Itt csak azért romlott el a házasság, mert a felesége nem tudott már 20 éves feszes testtel rendelkezni ennyi idősen.Az öregedő kandúrnak meg ez hiányzott igazán.És azt se felejtsük el, hogy bevallotta azt is,hogy nem csak ez a leányzó volt a feleségével párhuzamosan az életében.Egy hűtlen, hazug disznó volt mindvégig.Tehát nyalhatod a seggét ilyen álhatatosan 3 pipás, de a tényeken ez nem változtat.Talán nem kellett volna családot alapítani, ha ennyire nem bír a faszával.Azokkal amiket tett, átvert egy másik embert, akinek nem az volt az elképzelése egy család alapításról, hogy majd folyamatosan nőket hajkurásszon mellette az a férjecske, akiben megbízott.Kőkeményen visszaélt a neki szavazott bizalommal.És ez egy nagyon aljas, megvetni való emberi jellemvonás.

okt. 19. 07:57
 2004/2044 anonim ***** válasza:
65%

Mindegy már az egész történet. Ami megvolt, abból kell kihozni a legjobbat.

Jön hamarosan a temetők látogatása. (Mindenszentek és halottak napja.) Bár a kérdező édesanyja valószínűleg nemcsak él és virul - feltehetően egészséges - de az édesapja talán már nincs az élők sorában.

Vagy elhagyta őket végleg és sosem volt kapcsolata az apával a kérdezőnek? Emlékszik rá, hogy ki volt, hogyan nézett ki, hogyan kommunikált vele?

Mit taníthatott a fiának az apa? Hogyan viselkedünk a feleséggel, hogyan tartsuk meg? Mekkora munkát fektetünk a házasságunk megmentésébe? Nyilván ezek a dolgok kölcsönösek valamilyen szinten.

okt. 19. 08:29
 2005/2044 anonim ***** válasza:

Elképzelésem sincs,hogy ebből ugyan mi jót lehetne kihozni...🤣

Arról viszont van, hogy ezt a hímet nem igazán a temető látogatás ërdekli.

És abban is biztos vagyok, hogy az apja nem valószínű, hogy tanította bármire is.Mindenesetre a tisztességre,őszinteségre nagyon nem tanította meg a történtek alapján.De az sincsen kizárva, hogy esetleg megpróbálta, de mivel a fia a saját jelleme miatt erre semmilyen befogadó képességgel nem rendelkezik, így süket fülekre talált nála.És az anyja sem volt képes normális embert faragni a gyerekéből, addig amíg volt lehetősége rá.

okt. 19. 08:49
 2006/2044 anonim ***** válasza:
100%
Úgy emlékszem, az anyja nevelte fel egyedül, az apja meghalt kiskorában, nem ismerte. Valami ilyesmire emlékszem. Egy testvére van, arról olvastam valamit, de hogy az anyjával milyen a viszonya jelenleg, senki se tudja. Kicsit ilyen ámokfutásos ez a sztori. De a kérdezőt amúgy semmi se zavarja, amíg övé ( is) a fiatal kislány. Korábban állandóan áradozott róla, hogy élete szerelme, a világ legjobb nője meg a többi. Tényleg azt hiszi, együtt fognak megöregedni és minden csodás lesz.
okt. 19. 10:47
 2007/2044 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kérdező még mindig hisz a mesékben. Nincsen agyilag felnőve, ezért elég neki a teljes boldogsághoz, hogy egy nőnek feszes a teste. De mi lesz akkor, ha elhízik pár év múlva a kislány? Akkor vége a feszes húsnak. Bizony ez is könnyen megtörténhet. Akkor vajon mit fog tenni? Keres egy újabb naiv kislányt? Érdekelne, hogy kövéren, öregebben is kellene-e neki ez a most éppen élete szerelme? Vagy csak addig tart részéről a nagy szerelem, amíg fiatal, szép és feszes a leányka? Ugye a felesége merészelt megöregedni. Ez be is tette a kiskaput a "hősünknél". 🤷‍♀️
okt. 19. 15:51
 2008/2044 anonim ***** válasza:
100%

A felesége egy 40es nő.

Ezerszer inkább választanám őt, mint egy 20 éves személyiségben kiforratlan csitrit

okt. 19. 15:53
 2009/2044 anonim ***** válasza:
A kérdező is 40 lesz és még mindig úgy viselkedik mint egy 16 éves önző kan görcsös kamasz. Ez inkább szégyen rá nézve, de ő teljesen természetesnek gondolja.
okt. 19. 15:59
 2010/2044 anonim ***** válasza:

Azért mert bolond.

40 évesen a parkban ülni a padon, pogácsát majszolva...

okt. 19. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!