Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1961/2044 anonim ***** válasza:
17%
Mi történt azóta?
okt. 9. 14:25
 1962/2044 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező azóta is a parkban ül a padon, pogácsázva
okt. 9. 19:30
 1963/2044 anonim ***** válasza:
okt. 9. 21:56
 1964/2044 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kezdjem el, de ha valakit még érdekel, leírom szívesen. Igen, még együtt vagyunk a barátnőmmel és igen még ugyanott lakom... Én a jövőt ezzel a lánnyal képzelem el, de jelenek soká vita, feszültség, nehéz a munkára koncentrálni, nem eszem napokig. Tudom, hogy szeret engem, ez nem kétséges. De azt mondja, már másképp lát dolgokat és így nem akar egy családot tönkre tenni és egyre többet mondja, hogy nem akar velem lenni. De ő ezt mondja egyik nap, másik nap semmi baja. Sokat edz, kevés időnk van együtt és azt a keveset vele akarom tölteni, de azt mondja, túlságosan lefedem az életét, szeretne egyedül is lenni néha. Igazából azt mondja, nem tud elhagyni, de velem sem akar lenni.
okt. 16. 20:51
 1965/2044 A kérdező kommentje:
Sajnos ő egészen más életet él, mint én, nagyon sok a barátja,sok fiú akar vele lenni, sokszor vagyok féltékeny. Minap kiderült, hogy egy kollégámmal ment el kávézni, nem baj, de ne titkolja el. Egyébként egyetlen alkalommal már aludtam nála, ha ez változásnak számít és lesz még ilyen alkalom.
okt. 16. 20:54
 1966/2044 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából azt mondja, nem tud elhagyni, de velem sem akar lenni."

"Minap kiderült, hogy egy kollégámmal ment el kávézni"

"Egyébként egyetlen alkalommal már aludtam nála, ha ez változásnak számít és lesz még ilyen alkalom."

🤣🤣🤣

okt. 16. 21:19
 1967/2044 anonim ***** válasza:
100%

1967-es:"egy kollégámmal ment el kávézni"

Szerinted miért? Kettőt találhatsz...

okt. 17. 04:24
 1968/2044 anonim ***** válasza:
100%

Zakkant lehet ez a csaj, ha nem tudja elhagyni ezt az idióta kérdezőt, de mellette fűvel-fával csalja...

Biztos trauma érte, zaklatták gyerekkorában, vagy tiniként...

okt. 17. 06:51
 1969/2044 anonim ***** válasza:
100%
Zakkant itt mindkettő.Megérdemlik egymást.Remélem a volt felesége rájött már, hogy milyen jó, hogy lelépett ez a farka után koslató lény mellőle.Sok haszna eddig sem volt belőle, de a jövőben sem lenne.És a gyerekeknek sem.Csak elvett tőlük, de a farkán kívül sosem adott semmit az életükhöz.
okt. 17. 06:59
 1970/2044 A kérdező kommentje:

Azt tudni kell, mivel korábban is írtam itt, hogy a munkában ismerkedtünk meg és a munkám nagyon érdekli. Azelőtt is beszélt más kollégákkal, nála ez mindennapos dolog, hogy sok emberrel beszél, nem a megcsalás szándékával, hanem azért, mert érdekeli ez a munka.

Igen, voltak gyerekkori traumái, elsősorban az apjával, korábban járt emiatt pszichológiushoz is. Például pánikbeteg volt, de amikor megismert engem, csökkent majd eltűnt a szorongás, de azt állítja, mióta sok a vita, újra érzi ezeket. És amúgy elkezdett újra pszichológushoz járni. Másoknak azt mondta, fél a fájdalomtól, amit a szakítás után érezne, de már másképp látja a dolgokat és nem akar velem lenni. Sajnos sok a vita amiatt is, hogy sokszor nem akarja, hogy az iskolában tudják, hogy velem van, vagy nem engedi, hogy elmenjek vele egy versenyére vagy kértem, hogy tegye ki a közös képeinket a netre és nem hajlandó.

okt. 17. 07:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!