Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1941/2044 anonim ***** válasza:
44%
Néztétek együtt a tűzijátékot? Állítólag valamiért ritka drága volt minden - a hírek szerint. (Pl. 2000 ft egy limonádé.)
aug. 20. 23:06
 1942/2044 anonim ***** válasza:
57%

Azt írjátok a csaj pénzéhes.

Emberek, hát padon ücsörögte vele az egész telet... 😂

aug. 21. 00:12
 1943/2044 anonim ***** válasza:
100%
#1938 Irányítani?! Miközben őt várakoztatják két órát (ld. #1933)...?
aug. 21. 10:35
 1944/2044 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor viszont ha a kislány irányít, ő a főnök, ha ő a főnök, ő élvezi ezt. Hiába ő irányít, akkor is a kérdezővel kell lennie, akkor is le kell vele feküdnie, akkor ezt azért teszi, mert neki ez így jó.
aug. 21. 10:48
 1945/2044 anonim ***** válasza:
100%

A csaj a kérdező nélkül is itt Balatonozik barátnőkkel, ilyen tábor, amolyan kirándulás.

Ha azt hiszitek, hogy egy lány azért ücsörög egész télen egy kinti padon, hogy aztán elvigyék pár napra Balatonra, hááát. Van baj, na...

A csaj nem normális teljesen, ez egészen biztos, de hogy nem amiatt, mert a pénzre hajt, ez biztos..

aug. 22. 10:25
 1946/2044 anonim ***** válasza:
71%
Nem a pénzre hajt? Akkor viszont mégis szerelmes? Ezért tűri el a rossz körülményeket is? Akkor nincs gond, egymásra találtak
aug. 22. 15:48
 1947/2044 anonim ***** válasza:
52%

1946. Számomra teljesen világos, hogy nem lehet pénzéhes, hiszen a kérdezőnek NINCS pénze.

Incelek szeretik ezen az oldalon az aranyásó szót használni. Csak mindig olyanok ahol nincs is arany amit ásni lehet.

A csaj egy hotelszobát nem tud a kérdezőnél kiásni, az anyja lakásába szexeltek vagy a padon vagy kitudja hol talán autóban.

Úgyhogy nem, valószínű nem pénzre hajt..

aug. 26. 23:49
 1948/2044 anonim ***** válasza:
29%

Jön hamarosan az iskolai időszak! A fiatal hölgy nem véletlenül valamilyen képzésre jár? Tornász szakot végez, oktató lesz ugye Kérdező?

Mintha erre emlékeznék korábbi hozzászólásokból...

aug. 27. 06:08
 1949/2044 anonim válasza:
20%
Azóta mi a helyzet?
okt. 3. 20:30
 1950/2044 anonim ***** válasza:
48%

Na, igen. A szeptember hónap már elmúlt, beköszöntött véglegesen az ősz. Nincs már jó idő, egyre inkább a hűvös légáramlatok veszik át a terepet.

Hogyan is kezdődött ez a történet 2023. július 21.-én az első kiírástól? Van még fent ezen az oldalon valaki az első válaszolók közül?

okt. 4. 07:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!