Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1911/2044 anonim ***** válasza:
100%
10:25 A Neje nem "szonnyadt" csak már nem 20 éves, hanem 35-40 között van, ha jól emlékszem. 36F
aug. 19. 10:57
 1912/2044 anonim ***** válasza:
12%

Jó, hogy így látod, te férfi vagy, én amúgy nő. De azért a 35-40 éves nő, lehet ápolt, csinos, sportos bármi, akkor is már idősebb, szült minimum 1 gyereket stb. Nem lehet összehasonlítani egy 20 éves lánnyal, aki még sose szült, feszes a teste, stb.

aug. 19. 11:06
 1913/2044 anonim ***** válasza:
100%
11:06 "De azért a 35-40 éves nő, lehet ápolt, csinos, sportos bármi" Hol írtam olyat, hogy nem? :) 36F
aug. 19. 11:10
 1914/2044 anonim ***** válasza:
19%
Úgy gondoltam, hogy bár lehet, hogy jól néz ki az idősebb nő is, akkor is ha az ember választhat, akkor a 20 éves kislányt választja. A kérdező legalábbis biztosan.
aug. 19. 11:19
 1915/2044 anonim ***** válasza:
100%

"De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza."

Mert úgy érzed, hogy neked az jár, hogy kalandozol egy új kapcsolatban és ha nem jön össze, akkor visszaténferegsz az asszonyhoz?

Ellenkező esetben, ha az asszony kalandozna jobbra-balra, te visszafogadnád?

aug. 19. 11:26
 1916/2044 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem amúgy ez az opció már nem él, amikor írta a kérdést, még így gondolta... De azóta hosszú idő telt el, annyi rosszat tett, hogy nem gondolom lenne bármi esélye. De ha lenne is, akkor se akarná, mert neki megvan az új élete a tini lánykával.
aug. 19. 11:44
 1917/2044 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a Feleségednek van udvarlója már? //Egy ennyire talpraesett Nőnél nem elképzelhetetlen.
aug. 19. 11:53
 1918/2044 anonim ***** válasza:
73%
Szívesen udvarolok neki.
aug. 19. 12:01
 1919/2044 anonim ***** válasza:
78%

Ha elolvastad, azóta is az asszonnyal lakik, a kislánnyal csak a parkban találkoznak

aug. 19. 13:45
 1920/2044 anonim ***** válasza:
100%
13:45 azért kérdeztem meg a 11:53-as kommentemben. Csodálkoznék, ha nem jelent volna meg udvarló azóta. :) Várjuk a választ! 36F
aug. 19. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!