Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl?
Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl velem, feltűnően, de nem erőszakosan. Játékos és félénk (?), ha viszonzom vagy kezdeményezek akkor kihátrál, zavarba jön.
Kb egy éve csinálja ezt velem minden alkalommal amikor összefutunk, izzik köztünk a levegő, ez kb heti 1-2 alkalom. A bökkenő itt jön, házas férfiről van szó, így nem tudom hova tenni, de borzasztóan bejön nekem. Igyekszen kitérni előle, de úgy tűnik átlát rajtam, ha kitartóan ignorálom akkor sem adja fel. Szerintetek, tapasztalatok alapján mégis mire játszik ezzel? Szeretőt keres? Unalmában szórakozik?
"ha viszonzom vagy kezdeményezek akkor kihátrál,"
Unalmában szórakoztatja magát.
Azért nem mindegy szerintem, hogy az a flört mit takar, kifejthetnéd bővebben.
Nem mindegy, hogy minden találkozásnál mosolyogva odaböki, hogy jó a kasztni Mari.
Vagy mondjuk a száját nyaldossa ha találkozik a tekintetetek.
Vagy mondjuk csak áhitattal bámul a messziből.
Vagy apróságokkal kedveskedik neked.
Nagyon nem mindegy szerintem, hogyan viselkedik flört alatt, teljesen más szándék állhat a fentiek mindegyike mögött. Illetve függ a személyiségétől is, vannak emberek akik mindenkivel flörtölnek de senkinek nem gondolják komolyan, és vannak akik csak keveseket tüntetnek ki ezzel, de azt komolyan gondolják.
#4: megnéztem, vicces film amit régen láttam, meg is van a ma esti programom, köszi. Határozottan nem úgy flörtöl velem, ahogy abban a jelenetben van.
5#: Az áhitattal bámul kategória, felém fordul egész testtel, miután már nincs dolga, csak áll és néz felém, követ a tekintetével, csak akkor indul meg, miután én eltűntem a színről. Közben olyan arcot vág mint aki el van varázsolva. Zárkózottabb típus, csak akkor nyit ha nyitnak felé, másokkal pedig normálisan viselkedik, nem így. Szinte soha nem beszélünk mert őrülten zavarban vagyok tőle és menekülök, amikor beszéltünk mindketten csak nevetgéltünk mint két ovodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!