Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki kitartóan, hónapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl?

Figyelt kérdés

Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl velem, feltűnően, de nem erőszakosan. Játékos és félénk (?), ha viszonzom vagy kezdeményezek akkor kihátrál, zavarba jön.

Kb egy éve csinálja ezt velem minden alkalommal amikor összefutunk, izzik köztünk a levegő, ez kb heti 1-2 alkalom. A bökkenő itt jön, házas férfiről van szó, így nem tudom hova tenni, de borzasztóan bejön nekem. Igyekszen kitérni előle, de úgy tűnik átlát rajtam, ha kitartóan ignorálom akkor sem adja fel. Szerintetek, tapasztalatok alapján mégis mire játszik ezzel? Szeretőt keres? Unalmában szórakozik?

dec. 14. 19:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
51%

"Volt dolgom mindenféle férfivel"

Hány éves vagy?

dec. 16. 13:34
 22/47 A kérdező kommentje:
#21: 30 felett
dec. 16. 14:31
 23/47 anonim ***** válasza:
51%

30 felett van az 50 is...

Te független vagy, csak a férfi házas?

dec. 17. 11:34
 24/47 anonim ***** válasza:
51%

Mi a munkád, hol kerülget téged ez a fazon?

Neki nincs jobb dolga, mint ott ácsorogni?

dec. 17. 11:37
 25/47 A kérdező kommentje:

#23: Férjnél vagyok, és ezt tudja.

#24: Nem a munkahelyem a színtér, hanem egy sokkal lehetetlenebb környezet. Ez nagyjából pár perc lehet maximum, utána mindenki megy a dolgára.

dec. 17. 14:57
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Volt már esetleg közöttetek értelmes beszélgetés is?

Vagy ez valamiért kizárt?

dec. 17. 15:13
 27/47 anonim ***** válasza:

"Szerintetek, tapasztalatok alapján mégis mire játszik ezzel?"

A szomszéd nője mindig zöldebb...

dec. 17. 15:13
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a más feleségét akarja megb@szni, ha a sajátját már unja...
dec. 17. 15:20
 29/47 anonim ***** válasza:
26%

"izzik köztünk a levegő"

Már megbocsáss, de az elmondásodból nem ez jön le, inkább bénáztok.

dec. 17. 15:21
 30/47 A kérdező kommentje:

A szomszéd férje is zöldebb ebben az esetben…

Egyszer beszéltünk 2 mondatot amikor a helyzet váratlanul úgy hozta, de mindketten csak vihogtunk mint két ovis. Ő volt már, hogy próbált rendesen kommunikálni, de levegőnek néztem, egy időben minden erőmmel küzdöttem ellene. Ennek ellenére is kitartóan kitüntet a figyelmével.

dec. 17. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!