Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki kitartóan, hónapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl?

Figyelt kérdés

Ha valaki kitartóan, hónapok óta flörtöl velem, feltűnően, de nem erőszakosan. Játékos és félénk (?), ha viszonzom vagy kezdeményezek akkor kihátrál, zavarba jön.

Kb egy éve csinálja ezt velem minden alkalommal amikor összefutunk, izzik köztünk a levegő, ez kb heti 1-2 alkalom. A bökkenő itt jön, házas férfiről van szó, így nem tudom hova tenni, de borzasztóan bejön nekem. Igyekszen kitérni előle, de úgy tűnik átlát rajtam, ha kitartóan ignorálom akkor sem adja fel. Szerintetek, tapasztalatok alapján mégis mire játszik ezzel? Szeretőt keres? Unalmában szórakozik?

dec. 14. 19:37
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
#29: Pedig tényleg így van, vágni lehet a feszültséget köztünk, de külső szemmel lehet hogy tényleg irtózatosan szerencsétlennek tűnik ez a helyzet.
dec. 17. 15:34
 32/47 anonim ***** válasza:
60%

"Egyszer beszéltünk 2 mondatot amikor a helyzet váratlanul úgy hozta, de mindketten csak vihogtunk mint két ovis. "

Ez ordas nagy kamunak tűnik két felnőtt ember esetében... 🤣

dec. 17. 16:15
 33/47 anonim ***** válasza:
38%
Ha ilyen balfékek vagytok mind a ketten, meg is érdemlitek, hogy még vagy 5 évig "flörtöljetek" ugyanilyen módon...
dec. 17. 16:16
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek, tapasztalatok alapján mégis mire játszik ezzel?"

Tőle kérdezted már? Mit mondott?

dec. 17. 16:19
 35/47 A kérdező kommentje:

#32: Pedig sajnos nem az. Én is azt hinném, hogy 30 felett az ember tud kezelni egy ilyen helyzetet hideg vérrel, de nekünk láthatóan nem megy.

#33: Köszi :) Azért remélem előbb-utóbb történik valami egyértelműbb, mert ha ez még tart 5 évig én belebolondulok.

#34: Dehogy kérdeztem, nem merek hozzá közeledni, ezért kérdezlek benneteket.

dec. 17. 16:40
 36/47 anonim ***** válasza:
Ezeket olvasva nem tudom eldönteni hogy cukik vagy nevetségesek vagytok 😂 Mint két szerelmes tojás, kb annyi kompetencia szorult belétek. Azért remélem hogy ha ez be fog teljesedni (rendesen drukkolok mostmár hiába vagytok házasok), akkor az ágyban nem csak vihorásztok majd 😂
dec. 17. 16:47
 37/47 anonim ***** válasza:
51%
Írjál privit és kitalálunk valamit!
dec. 17. 16:49
 38/47 anonim ***** válasza:
51%
Ezt tiniszerelemnek hívják inkább nem flörtölésnek. Valahol irigyellek titeket hogy ez ennyi idősen nektek megadatott, szólj ha a házastársaitokat el kell tenni láb alól ……… ;)
dec. 17. 17:32
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

"akkor az ágyban nem csak vihorásztok majd"

Na, ez az...

dec. 17. 17:41
 40/47 anonim ***** válasza:
51%

Nézzük a tényeket: heti 2 alkalommal nézitek egymást vágyakozva 1-2 percig...

Ez ám a flörtölés!

Suliban legalább minden szünetben tudtál szemezni a fiúcskával, aki tetszett...

dec. 17. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!