Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi kitartóan többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi kitartóan többször jelzi, hogy tetszem neki, akkor attól még ez lehet csak szórakozás neki?

Figyelt kérdés

Vagy ez azt jelenti, hogy tényleg a tettek mezejére lépne?

Pl arra gondolok, ha valakinek van párja, de nem tervezi megcsalni, lát egy jó nőt, jelzi neki hogy tetszik neki és ennyiben kimerül a dolog -felmérte lenne e esélye a nőnél, de hű marad.

Ha mindezt (bókolás, nézés, utalások) nem csak egyszer, hanem több alkalommal csinálja, akkor az lehet puszta szórakozás neki, élvezi, hogy hülyíti a nőt vagy ez azt feltételezi, hogy konkrét tetteket akar és meg is tenné, ha a nő is benne van? Akkor is ha van amúgy párja.

2023. szept. 23. 04:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ego tuning vagy neki, ha látja rajtad, hogy bejön neked, de nem lépne.
2023. szept. 23. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne magadból indulj ki! Mi férfiak nem szoktuk csak úgy szórakozásból hülyíteni a nőket.
2023. szept. 23. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, kell neki valószínűleg a visszajelzés, hogy tud hódítani. De ne gondold túl ez nem rólad szól hanem a saját hiúságának. Én nap mint nap tapasztalom, boltban, irodában, folyamatos nézések, mélyebb hangleejtés, olyan csabító hang, sokkal fiatalabb nálam, de tudom csak saját magát próbálgatja, én meg direk nem figyelek rá, hogy ne legyen annyira biztos a dolgában. ;)

Fogd fel jateknak, nincs ebben semmi különös.

2023. szept. 23. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
2, de, vannak olyanok.
2023. szept. 23. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
En abban hiszek hogy nem mindig hulyites.Nekem a ferfi felajanlotta a segitseget,de sajnos beszelni ilyenekrol nem beszeltunk.Viszont anyam lehurrogta,hogy nekem nem vele kell foglalkoznom.Ram is tobbszor vigyorog,korabban hozzamert a kezevel,mostanaban inkabb "csak" kozelebb ul hozzam,de valamikor semlegesnek tunik a nezese,mintha csak a munka lenne es mar siet is el,szoval en mar nem tudom hogy akar-e valamit.De amikor anyam lehurrogta akkor elvorosodott es felem kozelebb huzodott.De pl engem magatol nem sokszor hiv,de ha nem lat egy hetig utana mar latszik rajta,hogy hianyol valahol,hogy jobb a kedve orul mikor meglat. Ugy erzem hogy nem jatek neki,hogy erdeklem(megha szerelem nincs is felole)csak inkabb valami mas van mogotte.
2023. nov. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!