Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi kitartóan többször jelzi, hogy tetszem neki, akkor attól még ez lehet csak szórakozás neki?
Vagy ez azt jelenti, hogy tényleg a tettek mezejére lépne?
Pl arra gondolok, ha valakinek van párja, de nem tervezi megcsalni, lát egy jó nőt, jelzi neki hogy tetszik neki és ennyiben kimerül a dolog -felmérte lenne e esélye a nőnél, de hű marad.
Ha mindezt (bókolás, nézés, utalások) nem csak egyszer, hanem több alkalommal csinálja, akkor az lehet puszta szórakozás neki, élvezi, hogy hülyíti a nőt vagy ez azt feltételezi, hogy konkrét tetteket akar és meg is tenné, ha a nő is benne van? Akkor is ha van amúgy párja.
Igen, kell neki valószínűleg a visszajelzés, hogy tud hódítani. De ne gondold túl ez nem rólad szól hanem a saját hiúságának. Én nap mint nap tapasztalom, boltban, irodában, folyamatos nézések, mélyebb hangleejtés, olyan csabító hang, sokkal fiatalabb nálam, de tudom csak saját magát próbálgatja, én meg direk nem figyelek rá, hogy ne legyen annyira biztos a dolgában. ;)
Fogd fel jateknak, nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!