Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak szoktak csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szoktak csak úgy szórakozásból flörtölni?

Figyelt kérdés
Vagy akivel nekiállnak flörtölni, azzal már van valamilyen szándékuk?
2023. aug. 7. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Személyiségfüggő.

Nekem egy régi srác haverom verseket írt, hogy milyen szép vagyok, majdnemhogy szerelmet vallott (nem egyszer mondta ki konkrétan, hogy szeret) aztán amikor romantikusan közeledtem felé közölte, hogy ő csak barátként tekint rám.

2023. aug. 7. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam.
2023. aug. 7. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább poénos megjegyzéseket teszek amit félre is lehet érteni. Így ha érdekes a dolog akkor lehet valami, ha nem akkor pedig csak vicc volt! :)
2023. aug. 7. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Szoktak, de személy és helyzetfüggő.
2023. aug. 7. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nagyon sokan csak unaloműzés/egonövelés gyanánt szórakoznak ilyesmivel.
2023. aug. 7. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Szoktam de olyannal csak aki tetszik 26F
2023. aug. 7. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
nem szoktam.
2023. aug. 7. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

"gyanánt szórakoznak ilyesmivel."

Mi az, hogy "szórakoznak"

A flörtölés nem tilos... Legalábbis rengetegszer olvasom itt is, és hallom az életben is, hogy hölgyek attól, hogy kedvesek, és viccelődnek (azaz flörtölnek), még nem kell semmit tenniük, nem jelent semmit.

Persze, ha egy férfi flörtöl cél nélkül, akkor jön a felháborodás, hogy mit szórakozik. Hát nem, én csak kedves vagyok, és viccelődöm.

2023. aug. 7. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, hol írtam, hogy én nőként nem szoktam ilyesmit csinálni? :")
2023. aug. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!