Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek a férjeteknek, hogy hétvégén üzleti útra megy vagy a barátaival tölt pár napot?
Azèrt ehhez mekkora pofa kell már. 😂Drágám elmentem (péntek délután) aztán majd jövök. (vasárnap este)
Ugye te sem gondolod komolyan hogy üzleti útra ment? 😑🐑
Dehogy hinném! Aki üzleti utakra utazgat, az megteheti, hogy hétvégén nem dolgozik. Üzletelni munkanapon szoktak, hiszen munka.
Az én férjem barátai meg házasok, családosok szintén, akik hétvégén örülnek, ha a családdal vannak. Pár évvel ezelőtt volt az utolsó legénybúcsú, de az se több napos.
Amúgy üzleti utakra és barátai összejövetelekre is vinne magával, ismerem ennyire. Övvizsgára és versenyre is visz. Az egyértelmű, hogy hívna, amikor csak tud.
Te azért vagy vak, mert ott a közös gyerek.
Én elhinném, de csak mert tudom hogy ő nem olyan.
Milyen munkája van? Hihető hozzá a story? Milyenek a barátai? Csajozósak? Az biztos hogy a helyedben lenne kétségem, de te ismered. Mindenesetre a "népszerű a nők körében" nem túl biztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!