Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek ezt a férjeteknek?
A férjem lebukott egy kolléganőjével folytatott levelezésben.
Ilyeneket írogatott neki hogy egyre kíváncsibbá teszi, szeretné jobban megismerni, a karantén után megmutathatja mennyire hálás neki, küldjön neki bikinis képet, ha vége a karanténnak kávézzanak. De a beszélgetéseik 80 %-a inkább vicceskedés. Szerinte. Szerintem meg flört.
Azt mondja, csak szórakoznak, vicceskednek egymással. 2 hónapja napi szintű chatek ezek.
Azt mondja semmi sem történt köztük és csak humorizálnak egymással, semmi több.
Ti elhinnétek ezt?
Én mondtam neki, hogy én nem levelezek napi szinten valakivel, ha semmit nem akarok tőle. Még a barátaimmal sem.
Én nem mondok olyanokat még viccből sem ellenkező neműnek, hogy egyre jobban érdekel, és miyen jól megértjük egymást stb.
Ráadásul nagyon gyakran érdeklődik a nő magánélete, szerelmi élete iránt. Nekem ez nagyon gyanús.
Persze azt mondja én fújom fel, és csak szimpi neki a csaj, meg totál jófej, ezért beszélget vele
Nem hinnem el.
De az is csoda, hogy latva a bizinyitekot se tagadta le az egeszet, sokannazt csináljak. Te vagy a skizofren, aki beszelgetest hallucinál.
Nem allnek az utjukba azonban. Inkabb azert szenvedek, higy vege, mint evekig orok retteges, mikor csal meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!