Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják buliban ezt bizonyos lányok/nők?
Többször is előfordult már velem buliban, hogy amiközben táncolok (tudni kell rólam, hogy eléggé jól táncolok, valamint a kinézetemmel se szokott probléma adódni), többször is előfordul hogy a lány/nő magától odajön vagy odahúz magához, hogy nyomjam neki hátulról a táncot, én ilyenkor általában átszoktam őket “ölelni” a derekuknál, vagy ha esetleg szembe táncol velem akkor általában a fenekét szoktam fogdosni. Na ezek szoktak mennni egy bizonyos ideig (inkább rövid) aztán eltolnak maguktól.
Az lenne a kérdésem, hogy én csinálok valamit rosszul? Mert még azt se mondhatják, hogy én nyomulok, mert konkrétan ők szoktak odajönni hozzám.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
20F
Mert gyerekek.
Ne foglalkozz velük.
Valószínűleg tetszel nekik és ezért kezdeményeznek, de ki is ábrándulnak hamar a viselkedésed miatt.
Első körben mondjuk ne pettinggel nyiss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!